QUOTE(lunija @ 2010 07 30, 16:30)
Noriu pirkti reglainerius. Gal kuri turite ir galite patarti: yra GINTARO BALDŲ ir KINŲ G-BOs ar verta pirkti?
Mes turėjom šiuos

tipo amerikietiškus, pirkom, nes labai norėjom su reglaineriais, salone atrodė normalaus dydžio, bet kai atvežė į namus, užgriozdino visą svetainę, erdvė dingo, pakeitėm išplanavimą, galvojau susigyvensim, tada mano trimetė pradėjo bandyti išsitiesimus ir taip ištisai bei šokinėti ant žemės ant sofos ir vėl ir vėl, sudrausmini, bet neilgam, po dienos reikėjo jau gerokai pavalyti, kad atrodytų vėl kaip naujas, o valėsi tikrai nelengvai, ryte prisėdau ant sofos su kavute nuogom kojom, net nupurtė šaltos odos jausmas (buvo žiema), žodžiu tie baldai jau pradėjo mane erzinti, vis kas nors juose kliuvo, todėl nors ir į minusą, bet pardavėm.
Taip, kad jei turit vaikų ir judrių, tikrai nepatarčiau, nes mechanizmai gali neatlaikyti, dėl odos jei šviesi ir porėta valyt reiks dažnai (nors aš jau dabar iš vis prieš odą

), be to įvertinkit savo erdvę, nes salone jie ženkliai mažesni atrodo.
Mano nuomone sofos su reglaineriais tinkamiausi poilsio kambaryje knygos skaitymui ar televizoriaus žiūrėjimui, bet ne gyvenamajam kambaryje