Įkraunama...
Įkraunama...

Minkšti svetainės baldai

QUOTE(ITA @ 2010 06 03, 10:06)
Mes turim kampą, tai daugiau gyvenime  Lauksvos nei vieno baldo nei už  dyką neimčiau... Nepatogus, issisedejo jau po metu duobės, atloše duobės pasidarė net nesuprasi nuo ko... Ištempėm šiaip ne tai 4 metus...

Mes buvom nusižiūrėję šį kampą, nes išmatavimai tiko ir kaina nesikandžioja, tik dėl kokybės abejonių kyla.
Gal kas kažką panašaus esat užmatę: išmatavimai apie 2500x1800x85, kad su miegama funkcija būtų, neodinis, išsikišimas dešininis ir kaina apie 2000 Lt ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, teko susidurti su "balduparkas" (Softimus) - nusivyliau, mačiau jų reklamą su viliojančiomis kainomis odiniams baldu kampams. Kaip išaiškėjo, kad pati oda BONGO yra tik 20% , visa kita joje yra šiukšlės, pardavėjos tai slepia ir nesuteikia tikros info. Bukite budrios - kur bus užrašas oda "BONGO"- gerai pagalvokite ar verta tiek mokėti, pykdo pardavėjų nesąžiningumas. schmoll.gif
Atsakyti
Laba diena, kazkaip akis neužkliuvo ir neradau atsiliepimų apie JustLuka produkciją. Dabar ieškome kampo ir nusižiūrėjome gal Matą, gal Nojų, o gal Leo... Kaži kaip kokybė, o kaip išsirinkti gobeleną, ar geriau tas su pūkeliu ar audėjo? g.gif
Papildyta:
O dar galbūt kas galėtumėt pasidalinti patirtimi, kaip geriau ar patogiau - su porankiais baldas ar be? Pasidairau pariantų, kad būtų viena pusė su porankiu, o kita - be g.gif
Atsakyti
Sveiki, paskutinis mūsų variantas toks tik gobelenas šviesesnis, margas iš savęs (toks grubus kaip maišo biggrin.gif ). Gal kas tokį kampa turit ar audinį, kokie atsiliepimai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madi @ 2010 07 28, 09:50)
Sveiki, paskutinis mūsų variantas toks tik gobelenas šviesesnis,  margas iš savęs (toks grubus kaip maišo  biggrin.gif ). Gal kas tokį kampa turit ar audinį, kokie atsiliepimai? ax.gif

Mes turim siek tiek kitoki magres kampa (jau 1,5 m.) su panasiu gobelenu. Kiek pamenu jie ten du panasus buvo vienas is ju Milano, pasak pardavejos geresnes kokybes ir tvirtitesnis. Tai pastaruoju ir dziaugiames 4u.gif
Atsakyti
Noriu pirkti reglainerius. Gal kuri turite ir galite patarti: yra GINTARO BALDŲ ir KINŲ G-BOs ar verta pirkti?
Atsakyti
Ilga laika svajojau, kad mano svetaineje bus tik sviesaus gobeleno baldai. Net kelis variantus jau buvau nusiziurejus. hihihi.gif
Rezultate turime naturalios odos baldus, tamsiai rudos sokoladines spalvos lotuliukas.gif Be galo esu patenkinta, viskas valosi kuo puikiausiai, ir maistas, ir plastelinas, ir nagu lakas ir t.t. thumbup.gif Ir dar nezinia, ka vaikas prigalvos ant tu sofu pritepliot doh.gif Taip per puse metu gyvenimo naujame name, sviesaus gobeleno sofas jau tikriausiai buciau ismetusi doh.gif
Ir dar kam aktualu, ant naturalios odos nei salta, nei prakaituoji, ir prieziura zymiai lengvesne, ypac su mazais vaikais. As tik uz naturalia oda 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julija4ever: 31 liepos 2010 - 15:49
QUOTE(lunija @ 2010 07 30, 16:30)
Noriu pirkti reglainerius. Gal kuri turite ir galite patarti: yra GINTARO BALDŲ ir KINŲ G-BOs ar verta pirkti?

Mes turėjom šiuos user posted image tipo amerikietiškus, pirkom, nes labai norėjom su reglaineriais, salone atrodė normalaus dydžio, bet kai atvežė į namus, užgriozdino visą svetainę, erdvė dingo, pakeitėm išplanavimą, galvojau susigyvensim, tada mano trimetė pradėjo bandyti išsitiesimus ir taip ištisai bei šokinėti ant žemės ant sofos ir vėl ir vėl, sudrausmini, bet neilgam, po dienos reikėjo jau gerokai pavalyti, kad atrodytų vėl kaip naujas, o valėsi tikrai nelengvai, ryte prisėdau ant sofos su kavute nuogom kojom, net nupurtė šaltos odos jausmas (buvo žiema), žodžiu tie baldai jau pradėjo mane erzinti, vis kas nors juose kliuvo, todėl nors ir į minusą, bet pardavėm.
Taip, kad jei turit vaikų ir judrių, tikrai nepatarčiau, nes mechanizmai gali neatlaikyti, dėl odos jei šviesi ir porėta valyt reiks dažnai (nors aš jau dabar iš vis prieš odą cool.gif), be to įvertinkit savo erdvę, nes salone jie ženkliai mažesni atrodo.
Mano nuomone sofos su reglaineriais tinkamiausi poilsio kambaryje knygos skaitymui ar televizoriaus žiūrėjimui, bet ne gyvenamajam kambaryje 4u.gif
Atsakyti
Auginant mazus vaikus as tik uz odinius baldus, nes tie kompoteliai ir visokios bedutes su skysciais .. Net nepastebejau kaip prileke ir su tusinuku pripaise per kelias vietas, nereikejo nei kempines ir naturalus baldai puikiai nusivale svelnia sluoste.
Atsakyti
QUOTE(edita26 @ 2010 08 04, 23:26)
Auginant mazus vaikus as tik uz odinius baldus, nes tie kompoteliai ir visokios bedutes su skysciais .. Net nepastebejau kaip prileke ir su tusinuku pripaise per kelias vietas, nereikejo nei kempines ir naturalus baldai puikiai nusivale svelnia sluoste.

Gal turit stebuklingą šluostę g.gif Nes tušinuko žymes labai sunku panaikinti ax.gif
Atsakyti
Mes bandėme suderinti odą su gobelenu - sofos odinės, o foteliukai medžiaginiai. Gavosi štai taip:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2010 08 05, 09:29)
Gal turit stebuklingą šluostę  g.gif Nes tušinuko žymes labai sunku panaikinti  ax.gif

Tušinuko žymės nusivalo per laiką pačios 4u.gif Tiksliau jos nusitrina besėdint biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ostė: 06 rugpjūčio 2010 - 18:09