Įkraunama...
Įkraunama...

Minkšti svetainės baldai

as viena pastebejima ir patarima duosiu ax.gif
Odiniu baldu kur susideda is atskiru pagalviu, kur ant ju sedima ar atsiremti galima, tai pravalas doh.gif slydineja, krenta lauk, vienzo, neimanoma patogiai isitaisyti teliko veizeti unsure.gif
Jau geriau kur visos detales tvirtai sujungtos, ir tvirtai pritvirtintos prie pagrindinio remo 4u.gif
Atsakyti
Mes jau keturis metus turime baltus odinius baldus. Kol kas problemų neturėjom. Kai vaikas ištepa nuvalom ir tiek. Tik geriau nesėsti su tokiais drabužiais,kurie labai dažo (pvz. tamsūs džinsai). Buvo išsitepę, bet išvalėm.
Atsakyti
QUOTE(birgiolita @ 2005 12 08, 10:30)
Na nzn o mes kaip tik galvojom rinktis gobelene na irgi del panasiu priezasciu kad gali buti salta o vasara gali prilipti ir kazin kaip ta oda laikysis, bet veliau persigalvojom

Taigi apsilankem vienoj parduotuvej ir isiaiskinom apie ta eoko oda
pirmas dalykas i ka labiausiai reikia atkreipti demesi tai kai atnesda rinktis spalva is tu gabaliuku butinai reikia pasizet isvirkscia puse jei ten trikotazinine medziga tai tikrai labai prasta nes trikotazas tamposi ir ta oda anksciau ar veliau tikrai suskilines, reikia ziureti kad butu toknsai naftalinas atrodo vadinasi na toks biski su pukeliu. Ir parasykit konsultantes kad atnesu naturalios odos pvz ir ziurekit ar labai tas ekooda skiriasi ta prasme minkstumu pvz kur mes isirinkom tai nlb ten ir atskirsi ar tikra ar ne

O tuo labiau jei perkate normalioje parduotuveje gausite pilna garantija dviem metam jei tik kas nepatiko ar pasitempe ar itruku ir veskit atgal

O tie gobelenai tai tikrai daug greiciau susidevi isitampo ir pan o dar tas nuolatinis sveitimas ypac jei turi vaikiuka

mudu su vyru taip pat galvojame ar pirkti odinius baldus ar baldus aptrauktus gobelenu, bet vos tik uzsiminiau draugei kad ieskom odiniu baldu ta ir tekstelejo(drauge dirba vartotoju teisiu apsaugoj), tai sake siaubas kiek ateina skundu del odiniu baldu, ir ta garantija nieko nereiskia, zmones nieko neissireikalau doh.gif
tai dabar mus sumaige visiskai doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Pas mus ekooda svetaineje. Lengvai valosi, gerai atrodo, silta, vasara nelimpa, kaip kad kazkas sake buna su odiniais baldais, tik va didziausias minusas - suniukas sofa biski padraske doh.gif Na, bet manau, kad gobelena jis padraskytu lygiai taip pat sekmingai g.gif
Siaip esu kol kas labai patenkinta. thumbup.gif

QUOTE(lotute @ 2005 12 15, 23:59)
mudu su vyru taip pat galvojame ar pirkti odinius baldus ar baldus aptrauktus gobelenu, bet vos tik uzsiminiau draugei kad ieskom odiniu baldu ta ir tekstelejo(drauge dirba vartotoju teisiu apsaugoj), tai sake siaubas kiek ateina skundu del odiniu baldu, ir ta garantija nieko nereiskia, zmones nieko neissireikalau doh.gif
tai dabar mus sumaige visiskai doh.gif  doh.gif  doh.gif

O tai del ko butent zmones skundziasi taip baisiai? blink.gif
Atsakyti
Mes minkštą kampą pirkome iš Justlukos (yra Audėjuje). Kainavo 2600 Lt. Gobelenas šviesus. Nemiegam ant jo, bet užtat trypiam kojom, sėdynėm - ir nieko. Prieš tai dar iš tos pačios firmos užsisakėm ir lovą. Ir patenkinti. Tiesa, kampą mums atvežė po savaitės.
Atsakyti
Pirkčiau tik odinius. Parduotuvėse nepraleidžiu progos tokiuose pasėdėti. Tik mano svetainė yra ir mano miegamasis- tai tenka naudoti gobeleną ant (kad ir kokia bebūtų bet) sulankstomos sofos. schmoll.gif
Atsakyti
Kai vaikas paaugs, baldai pas mane bus tik "medžiaginiai"... Dabar kol terlius yra, tai odinia baldai nepamainomas dalykas, su drėgnu skuduru pavalau ir nematyt koks buvo dienos meniu. Atsitikus bėdai (po kurios kelnės sudrėksta), taip pat ne bėda kaip išdžiovint...
Tačiau, jei vaikis prisnūsta ant sofos, tai stengiuos tuoj pat kraustyt į lovą, nes būna visas šlapias. DAbar kaimynai kaip tik už miegamojo sienos remontus darė, kalė, malė ir t.t. tai vaiką guldydavau svetainėj ant kilimo, patiesus ką nors, o ne ant odinės sofos (nes vartantis visi užtiesalai nuvažiuoja)...
Atsakyti
dabar kur tik žiuri visur pagalveles. tai galima prie bet kokio komplekto prisisiut pagalveliu ir atnaujinsi komplekta.
Atsakyti
Tarp tokios galybes uzsienietisku nuotrauku isiterpsiu su savo pasakojimu apie tai, kaip pagaliau isigijau kaunieciu gamybos minksta kampa. Gal kam pades reali patirtis negu vien foto be jokiu praktiniu komentaru, kaip tokiu baldus isigyti.
Zodziu, apie ta kampa Baldu rojuje sukau ratus jau pakankamai seniai. Labai tikejausi, kad pries Kaledas jam bus taikomos nuolaidos, bet teko nusivilti, kad nieko panasaus blink.gif
Tuomet pasiskambinau paties gamintojams i Kauna ir susitariau del pagaminimo. Kadangi esu Vilniuje, taremes tik telefonu ir emailas. Labai nustebino, kad is manes nepaeme jokio avanso ir siaip nereikejo jokiu irodymu del mano tapatybes ir pan. Galbut todel, kad sitas baldas yra pakankamai "einamas", tai jeigu ir buciau uzsisakiusi ir pradingusi, jie sita kampa butu pakankamai lengvai pardave. Tikrai likau viskuo patenkinta, nes jie, kaip ir zadejo, atveze man kampa is Kauno pries pat Kaledas ir nevelavo, kaip kad daznai buna su baldu gamintojais. Todel visas sventes jau sutikau sededama ant nauju baldu smile.gif
Uz kampa ir 2 pufus sumokejau apie 200 litu maziau nei buciau mokejusi Baldu rojuje. Be to, nereikejo nieko moketi uz baldu atvezima is Kauno. Tuo tarpu Baldu rojus uz atvezima Vilniaus teritorijoje, priklausomai nuo rajono, ima pinigus.

Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2005 12 28, 10:48)
Tarp tokios galybes uzsienietisku nuotrauku isiterpsiu su savo pasakojimu apie tai, kaip pagaliau isigijau kaunieciu gamybos minksta kampa. Gal kam pades reali patirtis negu vien foto be jokiu praktiniu komentaru, kaip tokiu baldus isigyti.
Zodziu, apie ta kampa Baldu rojuje sukau ratus jau pakankamai seniai. Labai tikejausi, kad pries Kaledas jam bus taikomos nuolaidos, bet teko nusivilti, kad nieko panasaus  blink.gif
Tuomet pasiskambinau paties gamintojams i Kauna ir susitariau del pagaminimo. Kadangi esu Vilniuje, taremes tik telefonu ir emailas. Labai nustebino, kad is manes nepaeme jokio avanso ir siaip nereikejo jokiu irodymu del mano tapatybes ir pan. Galbut todel, kad sitas baldas yra pakankamai "einamas", tai jeigu ir buciau uzsisakiusi ir pradingusi, jie sita kampa butu pakankamai lengvai pardave. Tikrai likau viskuo patenkinta, nes jie, kaip ir zadejo, atveze  man kampa is Kauno pries pat Kaledas ir nevelavo, kaip kad daznai buna su baldu gamintojais. Todel visas sventes jau sutikau sededama ant nauju baldu  smile.gif
Uz kampa ir 2 pufus sumokejau apie 200 litu maziau nei buciau mokejusi Baldu rojuje. Be to, nereikejo nieko moketi uz baldu atvezima is Kauno. Tuo tarpu Baldu rojus uz atvezima Vilniaus teritorijoje, priklausomai nuo rajono, ima pinigus.

O kas gamintojas? Gal būtų neblogai, jei apie gerus darbus tauta žinotų.
Atsakyti
Galetum ir parodyti savo kampa tikrai labai idomu koki isirinkai tarp tokiu gausybes pasiulimu, koki gobelena pasirinkai . Ar sunku buvo apaispresti. Ir kokio gamintojo, kaip supratau Kaune gamina ania.
Atsakyti
Gamintojas - Lukandra.
Jau kazkada buvau ikelusi paveiksliuka su visais matmenimis (maciau jis yra 38 posme), bet dabar ikelsiu ji dar is kito saito.
user posted image
Siaip tikroveje man atrodo graziau. Pasirinkti is tokios baldu ivairoves tikrai sudetinga, bet sitas kampas atitiko visus mano pagrindinius reikalavimus. Norejau kazko nedidelio, nesudetingo, be aukstu issiputusiu atlosu. Dar norejosi, kad butu su kojytem (megstu issisluostyti is visur dulkes blush2.gif ) ir su miegamu mechanizmu. Dar, aisku, buvo pageidavimas, kad kaina labai nesikandziotu.
Yra toks ne tik kampas, bet ir sofa. Ir dar galima priderinti to paties modelio fotelius ir pufus.
Kadangi kazko papildomo prie kampo, ant ko galima butu susodinti daugiau sveciu, man dar reikejo, bet kartu nesinorejo uzgriozdinti namu, tai dar paemiau 2 pufus
user posted image
Kol kas pastaciau pufus koridoriuje - labai patogu atsisesti aunantis batus, bet kai turesiu daugiau sveciu ir kai reikes visus kazkur susodinti, atnesiu situos pufus i kambari.
Gobelena issirinkti buvo sunkoka. Bandziau kazka aiskintis cia temoje apie gobelenus, bet galu gale issirinkau ne toki, apie koki galvojau is pradziu.
Atsakyti