Gamintojas - Lukandra.
Jau kazkada buvau ikelusi paveiksliuka su visais matmenimis (maciau jis yra 38 posme), bet dabar ikelsiu ji dar is kito saito.

Siaip tikroveje man atrodo graziau. Pasirinkti is tokios baldu ivairoves tikrai sudetinga, bet sitas kampas atitiko visus mano pagrindinius reikalavimus. Norejau kazko nedidelio, nesudetingo, be aukstu issiputusiu atlosu. Dar norejosi, kad butu su kojytem (megstu issisluostyti is visur dulkes

) ir su miegamu mechanizmu. Dar, aisku, buvo pageidavimas, kad kaina labai nesikandziotu.
Yra toks ne tik kampas, bet ir sofa. Ir dar galima priderinti to paties modelio fotelius ir pufus.
Kadangi kazko papildomo prie kampo, ant ko galima butu susodinti daugiau sveciu, man dar reikejo, bet kartu nesinorejo uzgriozdinti namu, tai dar paemiau 2 pufus

Kol kas pastaciau pufus koridoriuje - labai patogu atsisesti aunantis batus, bet kai turesiu daugiau sveciu ir kai reikes visus kazkur susodinti, atnesiu situos pufus i kambari.
Gobelena issirinkti buvo sunkoka. Bandziau kazka aiskintis cia temoje apie gobelenus, bet galu gale issirinkau ne toki, apie koki galvojau is pradziu.