Įkraunama...
Įkraunama...

Minkšti svetainės baldai

Pagrindine dalis - ruda, o pagalves - is vienos puses tokios pacios rudos spalvos, o is kitos puses - geltonos. Cia derinau prie mano bute esancios spalvines gamos. Bet ta spalva nera vientisa - gobelenas eina tokiais stambiais ruozais, panasiai kaip buna velvetas, tik tie ruozai siek tiek stambesni. Yra imaisyta ir siek tiek sviesesniu, ir siek tiek tamsesniu atspalviu, net siek tiek tokio kaip blizgesio yra, bet is toliau to neiziuresi, atodo pakankamai vientisai.
Be to, dar prie tu keturiu pagalviu padejau tokia maza marga pagalvyte su saulegrazom. Labai tinka ir suteikia zaismingumo. Bet sita pagalvyte jau pirkau ir derinau atskirai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyrga: 29 gruodžio 2005 - 09:56
tik uz oda ir tik uz naturalia.
Atsakyti
Užsisakiau ir aš minkštaja dali, Mano dizainas gal biški pasenes, bet jau taip išejo kad vyruj nepatinka naujoves. Spalva nežinau kodel bet išsirinkau ruda, gobelenas irgi toks ne vientisas o su tokeis iškilimais kaško gal panašus i spyrgos aprašyma, tik be blyzgesio. Bet dabar suku galva ar gera pasirinkima padariau del spalvos. Kaškaip visada galvojau apie kitokias spalvas, o isirinkau tokia. Gal tamsesne spalva žiurejau del praktiškumo, nes trinsim kasdiena o sviesesne greit issiteptu ( Na čia aš jau save raminu blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(iingri @ 2006 01 04, 09:24)
Užsisakiau ir aš minkštaja dali, 

O kur uzsisakei? Kieno gamybos? Per kiek zadejo pagaminti?
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2006 01 04, 09:28)
O kur uzsisakei? Kieno gamybos? Per kiek zadejo pagaminti?

Užsakinejau Kaune, o gamina Klaipedoje "Gintaro baldai", užsakiau prieš kaledas, o bus sausio gale.
O gal kas turit atsiliepimu kokiu apie "gintaro baldus"
Atsakyti
turiu natūralios odos, bet daugiau nenorėčiau:
moki brangiai, saugot reikia ir nuo vaikų ir nuo katytės, vasarą atsisėdus prakaituoji, žiemą šalta, geriau už tą kainą kas keli metai po naują goboleninį nusiperki. Vyras buvo tik už odinius, dabar pakeitė nuomonę, aišku natūralios odos prabangiau atrodo. Tad reikia rinktis, ko reikia, prabangos ar patogumo
Atsakyti
Turiu beveik baltus dirbtines odos. Noreciau, kad butu baltas gobelenas, bet su vaiku nerizikavau tokiu pirkti. O naturaliu nenoreciau - per daug laki vaizduote unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2006 01 05, 15:24)
turiu natūralios odos, bet daugiau nenorėčiau:
moki brangiai, saugot reikia ir nuo vaikų ir nuo katytės,  vasarą atsisėdus prakaituoji, žiemą šalta, geriau už tą kainą kas keli metai po naują goboleninį nusiperki. Vyras buvo tik už odinius, dabar pakeitė nuomonę, aišku natūralios odos prabangiau atrodo. Tad reikia rinktis, ko reikia, prabangos ar patogumo
Mes kaip tik pasirinkom odinius, nes kaina nelabai jau daug brangiau, o katės neturim tongue.gif , o valyti man nepasirodė sudėtinga. Mums tai ir prabanga (nors to visai nereikia) ir patogumas. Patogumas didesnis. o dėl šaltumo, nu nesėdžiu aš nuogu kūnu tuo labiau žiemą. g.gif
Atsakyti
gal kas pirkot baldus iš Aresonos? Įdomu būtų sužinot ar kokybiški jų baldai.
Atsakyti
šiandien buvau Aresonoj ir jie pasiūlė labai įdomų gobeleną, liečiant atrodo kad būtų zomša, kaina mažai kuo skiriasi nuo odinių, labai ta medžiagėlė man patiko, gal pas ką nors yra toks gobelenas, norėčiau išgirst atsiliepimų, ar praktiškas daiktas ax.gif
Atsakyti
Na pagaliau gavom užsakytus baldus. Negaliu įdėti originalios nuoptraukos, tačiau va čia iš salono interneto nuotrauka, tik skirtumas, kad mes užsakėm ne kampą, o trivietę, dvivietę sofutes ir fotelį bei staliuką. Kol kas labai patinka, kas matė jau įverino kaip labai gerą kainos ir išvaizdos variantą. Už viską mokėjom 3400, pristatė per maždaug 40 dienų, visi baldai surinkti, nereikėjo nieko susukinėti, tiesiog iš plėvelės išpakavom, pastatėm ir džiaugėmės smile.gif. Salono internetas čia
Atsakyti
Gal kas matėte kokioje nors baldų parduotuvėje nedidelę, minkštą, išskleidžiamą sofą-lovą su kokia nuolaida ar šiaip nebrangią. Nes dabartiniame bute gyvensime neilgiau kaip 2m. dėl to nesinorėtų turėti griozdo, kurį vėliau reiktų pervežinėti. 4u.gif
Atsakyti