Įkraunama...
Įkraunama...

Skaistalai

Aha, abi jus grazios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Vasara @ 2004 04 24, 22:52)
Aha, abi jus grazios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Aciu aciu o tu trecia i musu tarpa grazute su skaistalais wink.gif
Atsakyti
Oi as tai nelabai naudoju, tik kaip ir Aga su bronziniais rutuliukais viena kita kart bruksteliu per veideli smile.gif
Atsakyti
Truputi apsvieskite tongue.gif : kas tie skaistalai? Ar tipo kaip "egipto zeme", ar koks kitas stebuklas? Ir kokia ju kaina?
Atsakyti
ir as noriu skaistalu, bet nemoku jais naudotis wink.gif kazkaip nevienodai man gaunasi, ant vieno zando ten, ant kito kitur doh.gif ir ju tiek daug spalvu yra pirkti, kaip zinot kokios reikia? g.gif apsvieskit mane, neismanele rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (nerile @ 2004 04 27, 09:07)
Truputi apsvieskite tongue.gif : kas tie skaistalai? Ar tipo kaip "egipto zeme", ar koks kitas stebuklas? Ir kokia ju kaina?

"Egyptich Erde" tai firma kaip ir kitos, kuri turi visokius dažus.
O aš kai pažiūrėjau per Nomedą tai po to nuvariau į viena parfumerijos parduotuvę ir sakau kur čia skaistalai ir kur juos tepti?? laugh.gif
Tai man ten viską parodė sumokėjau už juos 28 Lt ir grįžau namo patenkinta thumbup.gif rolleyes.gif
Atsakyti
As vat irgi netaip seniai pagaliau isigijau skaistalus. Nusipirkau labai fainam ipakavime- kaip piestukas, iskart su sepeteliu, paspaudi is kito galo keleta kartu ir bruksniuoji sau su sepeteliu per skruostus. Tikrai pagyvina veida. thumbup.gif Pirkau 'Nilens Jord' firmos (Danijoje, atrodo ir firma daniska).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freja: 28 balandžio 2004 - 02:06
Skaistalai geras dalykas. su jais galima formuoti savo veidą. Galima brūkštelti tas vietas, kurias nori, kad matytų kiti-paryškinti savo bruožus. wink.gif aš vat dažniausiai teplioju skruostikaulį viršuje, brūkštelnu švelniai nuo kaktos per nosį ir smakrą. Tuomet išryškėja bruožai, o išsprogę žandai mažesni atrodo rolleyes.gif Tiesiog reikia bandyti įvairius skaitalų tepliojimo variantus, nes veidai skirtingi wink.gif
Atsakyti
Palaukit palaukit, o jei veidelis ir taip raudonas g.gif
Atsakyti
As anksciau kazkaip net nepagalvodavau, kad reikia tu skaistalu. bet kai pirma karta nusipirkau (pernai), tai be ju nebegaliu thumbup.gif labai geras dalykas ir labai pagyvina veida!!! Tik reikia didelio naturalaus pluosto sepecio, tada lygiau pasidengia!!! Tikrai verta pabandyti (toms, kurios dar nebande)!!! thumbup.gif
Atsakyti
o as naudoju avon rutuliukus arba golden rose skaistalus. pirmieji idegi ir blizguma duoda thumbup.gif thumbup.gif o antrieji rausvuma ir blizgesi
mano drauge irgi jau nzn kelinta burbuliuku pakuote naudoja thumbup.gif
Atsakyti
Man labai patinka RIMMEL skaistalai nebrangūs ir tikrai labai gražiai atrodo. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti