Aha, abi jus grazios
| QUOTE (Vasara @ 2004 04 24, 22:52) |
| Aha, abi jus grazios |
Aciu aciu o tu trecia i musu tarpa grazute su skaistalais
Oi as tai nelabai naudoju, tik kaip ir Aga su bronziniais rutuliukais viena kita kart bruksteliu per veideli
Truputi apsvieskite
: kas tie skaistalai? Ar tipo kaip "egipto zeme", ar koks kitas stebuklas? Ir kokia ju kaina?
ir as noriu skaistalu, bet nemoku jais naudotis
kazkaip nevienodai man gaunasi, ant vieno zando ten, ant kito kitur
ir ju tiek daug spalvu yra pirkti, kaip zinot kokios reikia?
apsvieskit mane, neismanele
| QUOTE (nerile @ 2004 04 27, 09:07) |
| Truputi apsvieskite |
"Egyptich Erde" tai firma kaip ir kitos, kuri turi visokius dažus.
O aš kai pažiūrėjau per Nomedą tai po to nuvariau į viena parfumerijos parduotuvę ir sakau kur čia skaistalai ir kur juos tepti??
Tai man ten viską parodė sumokėjau už juos 28 Lt ir grįžau namo patenkinta
As vat irgi netaip seniai pagaliau isigijau skaistalus. Nusipirkau labai fainam ipakavime- kaip piestukas, iskart su sepeteliu, paspaudi is kito galo keleta kartu ir bruksniuoji sau su sepeteliu per skruostus. Tikrai pagyvina veida.
Pirkau 'Nilens Jord' firmos (Danijoje, atrodo ir firma daniska).
Skaistalai geras dalykas. su jais galima formuoti savo veidą. Galima brūkštelti tas vietas, kurias nori, kad matytų kiti-paryškinti savo bruožus.
aš vat dažniausiai teplioju skruostikaulį viršuje, brūkštelnu švelniai nuo kaktos per nosį ir smakrą. Tuomet išryškėja bruožai, o išsprogę žandai mažesni atrodo
Tiesiog reikia bandyti įvairius skaitalų tepliojimo variantus, nes veidai skirtingi
As anksciau kazkaip net nepagalvodavau, kad reikia tu skaistalu. bet kai pirma karta nusipirkau (pernai), tai be ju nebegaliu
labai geras dalykas ir labai pagyvina veida!!! Tik reikia didelio naturalaus pluosto sepecio, tada lygiau pasidengia!!! Tikrai verta pabandyti (toms, kurios dar nebande)!!!
o as naudoju avon rutuliukus arba golden rose skaistalus. pirmieji idegi ir blizguma duoda
o antrieji rausvuma ir blizgesi
mano drauge irgi jau nzn kelinta burbuliuku pakuote naudoja
mano drauge irgi jau nzn kelinta burbuliuku pakuote naudoja
Man labai patinka RIMMEL skaistalai nebrangūs ir tikrai labai gražiai atrodo.