Įkraunama...
Įkraunama...

Skaistalai

QUOTE(vanessa @ 2005 02 21, 20:05)
Man labai patinka RIMMEL skaistalai nebrangūs ir tikrai labai gražiai atrodo. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

gal kokia nuoroda imestum, paveiksliuka?
Atsakyti
QUOTE(babarskas @ 2005 02 21, 22:17)
gal kokia nuoroda imestum, paveiksliuka?

NUEIK Į SARMĄ AR SAULĖS UOLA TIKRAI RASI?
Atsakyti
As tai isigijau Deborah skaistalus , ir man labai nieko, pries tai nesu turejusi skaistalu, juos galima naudoti kaip ir vakariniam makiazui
visai grazu biggrin.gif
Atsakyti
as vietoj skaistalu naudoju terakotine pudra thumbup.gif paryskina veido bruozus,labai gerai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Naudoju Avon skaistalus bronzinius super grazu grazu
Atsakyti
Oj, mergiotes, gal galit papasakot, kaip tais skaistalais naudotis? As turiu Maybelline, spalva tai as parinkau, bet va... blush2.gif as kai jais pasidazau, tai atrodau kaip rusiska matrioska!!! cry.gif nemoookuuu!!!
Cia paskaitau, jus visos taip giriate, ir as noreciau, bet... :9 nu ir visai truputuka tepu, ir lyg ir spalva vos vos matosi, bet gal NE TEN tepu? Zodziu, pradejau vietoj skaistaliuku naudoti bronzinius rutuliukus, jie biskuti paryskina, bet tai visokiuose zurnaluose-laidose-paveiksliukuose taip graziai skruostukus paryskina, ir veidas taip pagyveja!!! rolleyes.gif Matyt teks eit mokytis dazytis... Noriu ir as grazi buti smile.gif o gal kas turi kokiu nesunkiu patarimu kur ir kaip tepliotis? smile.gif
Atsakyti
Tai gal tu per daug prisitepi tu skaistalu, kad per daug atrodo, arba sepetukas netinkamas g.gif As naudoju toki nemaza sepeteli ir perbraukiu tik pacius skruostikaulius ir tas vietas, kai itraukus zandus atsiranda duobutes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramuniukas @ 2005 02 23, 10:09)
Tai gal tu per daug prisitepi tu skaistalu, kad per daug atrodo, arba sepetukas netinkamas  g.gif  As naudoju toki nemaza sepeteli ir perbraukiu tik pacius skruostikaulius ir tas vietas, kai itraukus zandus atsiranda duobutes  mirksiukas.gif

Sepetuka bandziau ir plokscia maziuka (nuo seses skaistalu) ir dideli platu... Dabar paskaiciau, tai galvoju, kad per aukstai tepiau... blush2.gif Tepiau, kaip kazkur knygoj isskaiciau "kur naturaliai parausta" smile.gif matyt neteisingai mano skruostai parausta naturaliai blush-anim-cl.gif

reikia dar paeksperimentuot rolleyes.gif labai jau graziai atrodo (ant kitu) tongue.gif

Atsakyti
o aš girdėjau, kad reikia šypsotis, ir tas vietas, kurios labiausiai iškilusios, tepti skaistalais smile.gif nors man nepasiteisino, niekaip nerandu vietos, ant kurios skaistalai gražiai atrodytų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 23 vasario 2005 - 18:29
As tai tepu ant skruostikauliu ir duobutes kaip ir Ramuniukas.
Ir tikrai graziai atrodo, perbraukiu kiekviena dienele, ir dabar svieciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Man skaistalu tai kaip ir nelabai reikia - vis galvoju kaip ta nuosava raudoni paslept smile.gif

O kas ta terakotine pudra?...
Atsakyti
Is anksto noriu persiprasyti, jeigu klausimas pasirodys juokingas blush2.gif . Na, bet kai as laaaabai mazai dazausi, tai leisiu sau tokia prabanga smile.gif . Ar kas nors naudojat skaistalus, nenaudodamos krem-pudros, birios pudros? Tipo, ant "pliko" veido? Suprantu, kad reiketu daryti visas procedutas, kad atrodytum "ciki", bet, tiesiog smalsu, ar yra daranciu taip? Ir kokie rezultatai?
Atsakyti