Frezija, as butent taip darau
Tik su maskuojanciu piestuku uzmaskuoju paakius, dar kelias vietas, kur paraude buna ir viskas. Jokios krempudros nenaudoju, o tik skaistalus. Ir man labai gerai, nes oda pakankamai grazi ir lygi, bet labai balta, todel skaistalai pats tas, tiksliau ten pas mane kaip ir ne skaistalai, o bronzantas, bet juo galima tik skruostus paryskint
QUOTE(dorado @ 2005 02 24, 09:19)
Man skaistalu tai kaip ir nelabai reikia - vis galvoju kaip ta nuosava raudoni paslept 
O kas ta terakotine pudra?...
O kas ta terakotine pudra?...
terakotine pudra tas pats kaip ir bronzine.buna kompaktine arba rutuliukai
QUOTE(dorado @ 2005 02 24, 09:19)
Man skaistalu tai kaip ir nelabai reikia - vis galvoju kaip ta nuosava raudoni paslept 
QUOTE(Atlante @ 2005 02 22, 08:19)
As tai isigijau Deborah skaistalus , ir man labai nieko, pries tai nesu turejusi skaistalu, juos galima naudoti kaip ir vakariniam makiazui
visai grazu
visai grazu
As taip pat naudoju Deborah skaistalus, tikrai
O kaip zinoti kokio atspalvio skaistalai man tinka? Bijau nusipirkti netinkancius
QUOTE(laPerlla @ 2005 03 06, 21:22)
QUOTE(Supergirl @ 2005 02 24, 11:40)
Frezija, as butent taip darau
Tik su maskuojanciu piestuku uzmaskuoju paakius, dar kelias vietas, kur paraude buna ir viskas. Jokios krempudros nenaudoju, o tik skaistalus. Ir man labai gerai, nes oda pakankamai grazi ir lygi, bet labai balta, todel skaistalai pats tas, tiksliau ten pas mane kaip ir ne skaistalai, o bronzantas, bet juo galima tik skruostus paryskint 
kokios spalvos naudoji? mano veido oda irgi balta. noriu nusipirkti slaistalus, bet bijau atrodyti nenaturaliai.
Susigundziau ir vakar nusipirkau skaistalus. Bijojau nusipirkti netinkancios spalvos, bet issirinkau
Labai dziaugiuosi siuo pirkiniu
Nes labai pagyvina veida
labutis visoms
man labai gražu žiūrėti i persikinį veidelį...
kokius skaistalus ir bronzines pudras mamytės naidojat? skaistalų išbandžiau nemažai, tačiau daugelis jų išsilaiko tik kelias valandas. norėčiau patvaresnių ir kiek blizgančių, gražios spalvytės
na o ką manot apie bronzines pudras? kokias naudojant kokioms jums geriausios? turiu prestige, tai visai nieko, bet nėra super
.............. pasidalinkite savo nuomone ir patirtimi
QUOTE(chinchilla @ 2005 04 01, 12:13)
labutis visoms
man labai gražu žiūrėti i persikinį veidelį...
kokius skaistalus ir bronzines pudras mamytės naidojat? skaistalų išbandžiau nemažai, tačiau daugelis jų išsilaiko tik kelias valandas. norėčiau patvaresnių ir kiek blizgančių, gražios spalvytės
na o ką manot apie bronzines pudras? kokias naudojant kokioms jums geriausios? turiu prestige, tai visai nieko, bet nėra super
.............. pasidalinkite savo nuomone ir patirtimi

Man paciai nepatinka "persikinis veidelis"
as vietoj skaistalu naudoju Avon bronzine rutuline pudra,
labai puikiai blizga
labai puikiai blizga
QUOTE(kle0patra @ 2005 04 01, 11:50)
Ir as naudoju sita Avon,kartais kaip skaistalus o kartais kaip pudra,man ji patinka