Įkraunama...
Įkraunama...

Skaistalai

Frezija, as butent taip darau clap.gif Tik su maskuojanciu piestuku uzmaskuoju paakius, dar kelias vietas, kur paraude buna ir viskas. Jokios krempudros nenaudoju, o tik skaistalus. Ir man labai gerai, nes oda pakankamai grazi ir lygi, bet labai balta, todel skaistalai pats tas, tiksliau ten pas mane kaip ir ne skaistalai, o bronzantas, bet juo galima tik skruostus paryskint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dorado @ 2005 02 24, 09:19)
Man skaistalu tai kaip ir nelabai reikia - vis galvoju kaip  ta nuosava raudoni paslept smile.gif

O kas ta terakotine pudra?...

terakotine pudra tas pats kaip ir bronzine.buna kompaktine arba rutuliukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dorado @ 2005 02 24, 09:19)
Man skaistalu tai kaip ir nelabai reikia - vis galvoju kaip  ta nuosava raudoni paslept smile.gif

doh.gif thumbup.gif g.gif ajooo
Atsakyti
QUOTE(Atlante @ 2005 02 22, 08:19)
As tai isigijau Deborah skaistalus , ir man labai nieko, pries tai nesu turejusi skaistalu, juos galima naudoti kaip ir vakariniam makiazui
visai grazu  biggrin.gif

As taip pat naudoju Deborah skaistalus, tikrai thumbup.gif
Atsakyti
O kaip zinoti kokio atspalvio skaistalai man tinka? Bijau nusipirkti netinkancius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laPerlla @ 2005 03 06, 21:22)
As taip pat naudoju Deborah skaistalus, tikrai  thumbup.gif

4u.gif Kokią spalvą? Aš naudoju 46 (rosa pesca). Kai pirkau atrodė rožinė, o kai ant skruostų - į raudonumą. Kažkaip ant skruostų pasikeičia spalva. O Jums kaip? g.gif 4u.gif Išliekamumo atžvilgiu - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2005 02 24, 11:40)
Frezija, as butent taip darau clap.gif  Tik su maskuojanciu piestuku uzmaskuoju paakius, dar kelias vietas, kur paraude buna ir viskas. Jokios krempudros nenaudoju, o tik skaistalus. Ir man labai gerai, nes oda pakankamai grazi ir lygi, bet labai balta, todel skaistalai pats tas, tiksliau ten pas mane kaip ir ne skaistalai, o bronzantas, bet juo galima tik skruostus paryskint  mirksiukas.gif

kokios spalvos naudoji? mano veido oda irgi balta. noriu nusipirkti slaistalus, bet bijau atrodyti nenaturaliai.
Atsakyti
Susigundziau ir vakar nusipirkau skaistalus. Bijojau nusipirkti netinkancios spalvos, bet issirinkau thumbup.gif Labai dziaugiuosi siuo pirkiniu biggrin.gif Nes labai pagyvina veida thumbup.gif
Atsakyti
labutis visoms smile.gif man labai gražu žiūrėti i persikinį veidelį... ax.gif kokius skaistalus ir bronzines pudras mamytės naidojat? skaistalų išbandžiau nemažai, tačiau daugelis jų išsilaiko tik kelias valandas. norėčiau patvaresnių ir kiek blizgančių, gražios spalvytės ax.gif na o ką manot apie bronzines pudras? kokias naudojant kokioms jums geriausios? turiu prestige, tai visai nieko, bet nėra super blush2.gif .............. pasidalinkite savo nuomone ir patirtimi mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(chinchilla @ 2005 04 01, 12:13)
labutis visoms smile.gif  man labai gražu žiūrėti i persikinį veidelį... ax.gif  kokius skaistalus ir bronzines pudras mamytės naidojat? skaistalų išbandžiau nemažai, tačiau daugelis jų išsilaiko tik kelias valandas. norėčiau patvaresnių ir kiek blizgančių, gražios spalvytės ax.gif  na o ką manot apie bronzines pudras? kokias naudojant kokioms jums geriausios? turiu prestige, tai visai nieko, bet nėra super blush2.gif .............. pasidalinkite savo nuomone ir patirtimi mirksiukas.gif          4u.gif

Man paciai nepatinka "persikinis veidelis" rolleyes.gif Bet mano drauge tam tikslui naudoja Terracotta Stardust ir, as, tiesa sakant, maloniai nustiabau pamacius rezultata thumbup.gif Vienoje dezuteje daug skirtingu spalvu tai leidzia parinkti norima atspalvi thumbup.gif o ant veido toks perlamutrinis blizgesis thumbup.gif Manau kad tau patiks biggrin.gif
Atsakyti
as vietoj skaistalu naudoju Avon bronzine rutuline pudra,
labai puikiai blizga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kle0patra @ 2005 04 01, 11:50)
as vietoj skaistalu naudoju Avon bronzine rutuline pudra,
labai puikiai blizga smile.gif

Ir as naudoju sita Avon,kartais kaip skaistalus o kartais kaip pudra,man ji patinka thumbup.gif
Atsakyti