Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos sandeliukas

Ačiū Briliantine už vežimuką. Mergina labai patenkinta ir nuoširdžiai dėkoja 4u.gif 4u.gif

Dar sulaukiau prašymo iš VKC. Reikia :

1. sauskelnių ir rūbelių 2 sav. berniukui (ir didesniam);
2. vežimėlio 2,5 mėn. berniukui;
3. lovos arba ištiesiamo fotelio 13 metų mergaitei.

Labai laukia pagalbos...........

Ačiū kas neabejingi......... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Buvau šiandien svečiuose VKC. Labai maloniai pabendravome su inspektoriais Robertu ir Loreta. Dar kartą dėkoja visoms, kurios paremia ir padeda jų globojamoms šeimoms - AČIŪ 4u.gif

Kreipiuosiu vėl su prašymu į Jus forumietės . Jau kelinti metai rengiama akcija
globojamom šeimom "Visi į mokyklą" - tai akcija padėti vaikus suruošti į mokyklą,
kurių yra apie 400 !!! Apie šią akciją bus skelbiama ir žiniasklaidoje artimiausiu
laiku. Akcija vyks nuo ... dabar ir iki spalio mėn.

REIKALINGA - viskas, kas reikalinga mokinukui, ypač pirmokėliams ir pradinukams.

Visos, kas norite prisidėti - arba vežkite tiesiogiai Turgaus 22, Klaioėda arba rašykite man - galėsiu paimti ir pristatyti.

Vis dar reikalinga :

1. sauskelnių ir rūbelių 2 sav. berniukui (ir didesniam);
2. vežimėlio 2,5 mėn. berniukui;
3. lovos arba ištiesiamo fotelio 13 metų mergaitei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 09 rugpjūčio 2006 - 12:49
Labutis, turiu aš likusių sauskelnių nuo mano mano Elvio, buvau prisispirkusi, o po to nebereikėjo, tai kai susitiksim perduosiu, artimiausiu metu, t.y. šį mėnesį atiduočiau ir vaikišką lovytę greičiausiai (jei pažįstami nepasiims) ar reikėtų g.gif ? Turiu ir supynę, ten mano mažius nuo 6mėn. iki maždaug 1,5 metukų suposi, irgi atiduočiau, paauglei mergaitei rūbų teta pridėjo, maždaug 13-15metų mergaitei, tai gal Jūsų globojamai šeimai praverstų? xxxsaulyte, jei kitą savaitę važiuotumėm į Rytą perduočiau tau, jei susitiktumėm, man kaip tik kita savaitė laisvesnė smile.gif gal kokį anjtradienį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(elve @ 2006 08 16, 17:31)
Labutis, turiu aš likusių sauskelnių nuo mano mano Elvio, buvau prisispirkusi, o po to nebereikėjo, tai kai susitiksim perduosiu, artimiausiu metu, t.y. šį mėnesį atiduočiau ir vaikišką lovytę greičiausiai (jei pažįstami nepasiims) ar reikėtų g.gif ? Turiu ir supynę, ten mano mažius nuo 6mėn. iki maždaug 1,5 metukų suposi, irgi atiduočiau, paauglei mergaitei rūbų teta pridėjo, maždaug 13-15metų mergaitei, tai gal Jūsų globojamai šeimai praverstų? xxxsaulyte, jei kitą savaitę važiuotumėm į Rytą perduočiau tau, jei susitiktumėm, man kaip tik kita savaitė laisvesnė smile.gif gal kokį anjtradienį? g.gif

Labujkas Elve - labai gerai - pampersus nuvežtume jau 17-metei mamytei iš VKC. Lovyčių VKC visada trūko ir trūksta - tai jei bus nepaimta - mielai priglaus...... Dėl rūbelių - labai tiktų mūsų globojamai šeimynai manau, jei bus maži - yra VKC daug mergyčių-paauglyčių....... mirksiukas.gif
Į "Rytą" tai manau niekaip šią savaitę, gal kaip nors prilėkčiau prie Tavęs..... Susiskambinsime. Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Kitą savaitę susirašysime, viską atrinksiu, susidėsiu ir parašysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis xxxsaulyte, turiu pilna bagazine rubu, rytoj planuoju buti mieste, gal iseitu kazkur susitikti- atiduociau sauskelnes ir rubus g.gif veliau kai atsilaisvinsiu bagazine vel daiktu leliukams perduosiu mirksiukas.gif (rasau su klaidom, nes kompas streikuoja- neisijungia lietuviu kalba blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(elve @ 2006 08 21, 18:07)
Labutis xxxsaulyte, turiu pilna bagazine rubu, rytoj planuoju buti mieste, gal iseitu kazkur susitikti- atiduociau sauskelnes ir rubus g.gif veliau kai atsilaisvinsiu bagazine vel daiktu leliukams perduosiu mirksiukas.gif (rasau su klaidom, nes kompas streikuoja- neisijungia lietuviu kalba blush2.gif )

Labukas,

Kaip tik šiandien vežu Lanuks paramą, tai galėčiau paimti....... mirksiukas.gif Susiskambinkime.....

Atsakyti
labas, turiu vaikisku drabuzeliu (berniukui) nuo 0-3men, kur juos galeciau nuvezti atiduoti? gaila butu ismesti, geriau man parasykit i pasto dezute: kristinakont@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonze: 09 rugsėjo 2006 - 14:16
QUOTE(bonze @ 2006 09 09, 14:13)
labas, turiu vaikisku drabuzeliu (berniukui) nuo 0-3men, kur juos galeciau nuvezti atiduoti? gaila butu ismesti, geriau man parasykit i pasto dezute: kristinakont@gmail.com

Parašiau. Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Nesuprantu, kas čia daros, rodos buvau parašius žinutę, o dabar nebematau. Ar čia supermama dar neatsigavo, ar čia man su regėjimu negerai lotuliukas.gif doh.gif . Buvau rašius, kad galėčiau atiduoti visai gerą Aro universalų vežimą su visais priedais. Jei reikia parvešiu jį iš kaimo, nes išvežiau ten, kai dukrytė išaugo. tongue.gif
Atsakyti
xxxsaulyte, šią savaitę norėčiau kaip nors Tau perduoti lovytę ir čiužinuką, bet dar nėra ji išardyta, tai nežinau kurią tiksliai dieną galėčiau perduoti, bet šią savaitę tikrai smile.gif Bet galėčiau privežti tik vakare, arba savaitgalį dieną, nes tik tokiom dienom ir valandom vyras galės pakrauti. Kada geriau g.gif
Atsakyti
QUOTE(fleita @ 2006 09 12, 16:04)
Nesuprantu, kas čia daros, rodos buvau parašius žinutę, o dabar nebematau. Ar čia supermama dar neatsigavo, ar čia man su regėjimu negerai  lotuliukas.gif  doh.gif  . Buvau rašius, kad galėčiau atiduoti visai gerą Aro universalų vežimą su visais priedais. Jei reikia parvešiu jį iš kaimo, nes išvežiau ten, kai dukrytė išaugo.  tongue.gif

Parašau tuoj pat į VKC - ir paklausiu....... Informuosiu.......... mirksiukas.gif

QUOTE(elve @ 2006 09 12, 18:53)
xxxsaulyte, šią savaitę norėčiau kaip nors Tau perduoti lovytę ir čiužinuką, bet dar nėra ji išardyta, tai nežinau kurią tiksliai dieną galėčiau perduoti, bet šią savaitę tikrai smile.gif Bet galėčiau privežti tik vakare, arba savaitgalį dieną, nes tik tokiom dienom ir valandom vyras galės pakrauti. Kada geriau g.gif

Elve - irgi paklausiu dėl lovytės - prisimenu reikėjo kažkuriai jaunai mamytei......... mirksiukas.gif
Atsakyti