Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos sandeliukas

QUOTE(anzeliux @ 2006 10 09, 13:03)
Sveikutes,
turiu vaikstynes, gal reikia?

Parašiau insp[ektoriui užklausimą, bet manau jis teigiamas, nes vaikučių tikrai nemažai globoja VKC. Parašysiu kai gausiu atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2006 10 10, 08:15)
Parašiau insp[ektoriui užklausimą, bet manau jis teigiamas, nes vaikučių tikrai nemažai globoja VKC. Parašysiu kai gausiu atsakymą.

Parašė - "mielai priimsime vaikštynę". mirksiukas.gif

Ar pati nuveši ar kažkaip užlėkti paimti........ g.gif
Atsakyti
Labutis, turiu dar vieną lovytę, jei rekia šią savaitę galėsiu nuvežti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2006 10 10, 12:08)
Parašė - "mielai priimsime vaikštynę".  mirksiukas.gif

Ar pati nuveši ar kažkaip užlėkti paimti........  g.gif

O kur randasi VKC, adresa gali parasyti ir darbo laika. Maciau, kad kazkur rasei darbo laika, bet neatsimenu.
Dar, gal sestadieni nuvaziuosiu i soda paziuresiu leliukisku drabuziu mergaitem iki 1,5 m. Aisku, jei reikia.
Atsakyti
QUOTE(anzeliux @ 2006 10 10, 13:12)
O kur randasi VKC, adresa gali parasyti ir darbo laika. Maciau, kad kazkur rasei darbo laika, bet neatsimenu.
Dar, gal sestadieni nuvaziuosiu i soda paziuresiu leliukisku drabuziu mergaitem iki 1,5 m. Aisku, jei reikia.

pietų pertrauka 12:00-12:45
dirba nuo 8:00 iki 17:00

VKC yra Turgaus gatvėje - priešais kiniečių restoraną. beveik ten pat, kur parduotuvė "Armijai ir civiliams" bei baras "Milita"

o aš šiand maišiuką su rūbeliais ir žaisliukais nunešiau ax.gif , kadangi buvo pietų pertrauka... padėjau prie 5 kabineto durų ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elve @ 2006 10 10, 10:10)
Labutis, turiu dar vieną lovytę, jei rekia šią savaitę galėsiu nuvežti mirksiukas.gif

Labukas Elve,

Tikrai tiks - jei pro šalį važiuosi - užvešk. Informuosiu inspektorius....... mirksiukas.gif

QUOTE(anzeliux @ 2006 10 10, 12:12)

Taip, Lindra jau parašė......... VKC randasi kur anksčiau buvo "Vokiečių vaistinė"....... Aukštais laiptais palipėjus.......... mirksiukas.gif

QUOTE(Lindra @ 2006 10 10, 12:22)
pietų pertrauka 12:00-12:45
dirba nuo 8:00 iki 17:00

VKC yra Turgaus gatvėje - priešais kiniečių restoraną. beveik ten pat, kur parduotuvė "Armijai ir civiliams" bei baras "Milita"

o aš šiand maišiuką su rūbeliais ir žaisliukais nunešiau  ax.gif , kadangi buvo pietų pertrauka... padėjau prie 5 kabineto durų  ax.gif  blush2.gif

Šaunu - kaip smagu, kad vis daugiau ir daugiau atsiranda žmonių, suprantančių ir padedančiųjų tiems, kam tikrai reikia....... wub.gif wub.gif Šaunuolės forumietės, dar po "pliusiuką".......... mirksiukas.gif Sakiau ir sakysiu - kad reikia VKC visko !!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 10 spalio 2006 - 12:45
QUOTE(Lindra @ 2006 10 10, 12:22)
o aš šiand maišiuką su rūbeliais ir žaisliukais nunešiau  ax.gif , kadangi buvo pietų pertrauka... padėjau prie 5 kabineto durų  ax.gif  blush2.gif

Rado inspektoriai ir sako iš karto pagalvojome, kad "tai gerųjų mamyčių dovana". Labai dėkoja ir rašo "Džiaugiamės mes, o ką jau bekalbeti apie musu žmones...".

Atsakyti
SVEIKUTES,
Turiu dar tai seimai, kur vyr. sesuo globoja savo seses ir brolius. Julijai 38 did. rudeninius batus, sportini megztuka. Turiu savo dzinsu, bet bijau kad bus dideli. Jie man po gindimo mazi. Kaip tos daiktus perduoti? Ar tu xxxsaulyte paimtum? Ar reikia jai?
Atsakyti
4u.gif Galiu ir as si ta surinkt gal reikia triratuko mes nebenaudojam ir siaip rubeliu ir batuku.Bet kazkaip nedrystu nunest blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(anzeliux @ 2006 10 11, 08:25)
SVEIKUTES,
Turiu dar tai seimai, kur vyr. sesuo globoja savo seses ir brolius. Julijai 38 did. rudeninius batus, sportini megztuka. Turiu savo dzinsu, bet bijau kad bus dideli. Jie man po gindimo mazi. Kaip tos daiktus perduoti? Ar tu xxxsaulyte paimtum? Ar reikia jai?

Galėsiu užlėkti paimti tik kitą savaitę, nes šią savaitę sunkiai, egzui ruoštis rwikia...... O kitą ketvirtadienį jau suplanavau nuvažiuoti pas šeimyną - tai prieš tai paimčiau...... mirksiukas.gif Nuvežu ką skiria žmonės jiems, jei jau kas netinka - tai likusius į VKC. mirksiukas.gif

QUOTE(Jurate1971 @ 2006 10 11, 08:29)
4u.gif Galiu ir as si ta surinkt gal reikia triratuko mes nebenaudojam ir siaip rubeliu ir batuku.Bet kazkaip nedrystu nunest blush2.gif

Jurate1971 - gali surinkti, labai padėtum kokiai daugiavaikei šeimai iš VKC. Jei nedrąsu nunešti - galiu paimti ir nuvešti...... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 11 spalio 2006 - 09:01
QUOTE(xxxsaulyte @ 2006 10 11, 09:10)
Rado inspektoriai ir sako iš karto pagalvojome, kad "tai gerųjų mamyčių dovana". Labai dėkoja ir rašo "Džiaugiamės mes, o ką jau bekalbeti apie musu žmones...".
tai smagu girdėt, reiks kada vėl maišelį nunešt, nes aš kai neratuota, o pro ten dažnai vaikštau, tai galiu užnešt smile.gif

QUOTE(Jurate1971 @ 2006 10 11, 09:29)

hihihi.gif tai daryk, kaip aš - eik pietų metu biggrin.gif kai nieko nėra ir nunešk biggrin.gif jei nedrįsti biggrin.gif man tai tiesog taip gavosi irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2006 10 11, 09:00)
..........jei nedrįsti..........

Baikit merginos, koks nedrąsu mirksiukas.gif - reikia džiaugtis, kad galite pasidalinti ir padėti tam kam labai reikia....... Juk neinate prašyti paramos - tada sutinku, gal ir nepatogu........ blush2.gif
Nežinau, man tai toks kaifas kai galiu kažkam padėti, pasidalinti, aš tokį pasitenkinimą gaunu....... thumbup.gif Tik nežinau ką prisidirbusi buvau praeitam gyvenime, kad dabar tokią misiją turiu atlikti...... blush2.gif Bet man kaifas........ thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti