Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos sandeliukas

Elve, Fleita - reikia ir lovytės, ir vežimuko........ thumbup.gif Inspektorius Robertas sakė, kad yra keletas pasigimdžiusių mamyčių - labai reikia....... thumbup.gif Ar paimti, ar atvešite ??? g.gif Rašykite į AŽ. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif Turiu pačios siūtą kailinį vokelį.Taip pat namuose siūtą ploną vokelį naujagimiui.Keletą barškučių,avent buteliukų.Gal reikia,nes išmesti gaila wub.gif
Atsakyti
QUOTE((mirtise) @ 2006 09 24, 17:08)
Labas 4u.gif Turiu pačios siūtą kailinį vokelį.Taip pat namuose siūtą ploną vokelį naujagimiui.Keletą barškučių,avent buteliukų.Gal reikia,nes išmesti gaila wub.gif

Tiktų į VKC naujagimiams. Ar pati nuveši ar paimti ??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2006 09 25, 11:00)
Tiktų į VKC naujagimiams. Ar pati nuveši ar paimti ???  g.gif

Nelabai žinau ,kur vežti.Tuo labiau esu dabar be ratų.Jei nesunku,galėtum paimti.
Atsakyti
QUOTE((mirtise) @ 2006 09 25, 10:12)
Nelabai žinau ,kur vežti.Tuo labiau esu dabar be ratų.Jei nesunku,galėtum paimti.

Tai parašyk į AŽ kur ir kada privažiuoti........ mirksiukas.gif
Atsakyti
xxxsaulyte, parašiau į AŽ, bet ir čia dar parašysiu. Turius maišiuką batų, taip pat maišiuką žaislų, tikrai norėčiau atiduoti.

o šiaip įdomu, ko trūksta?
Atsakyti
QUOTE(Rituska @ 2006 10 02, 06:45)
xxxsaulyte, parašiau į AŽ, bet ir čia dar parašysiu. Turius maišiuką batų, taip pat maišiuką žaislų, tikrai norėčiau atiduoti.

o šiaip įdomu, ko trūksta?

Kaip visada - visko trūksta - VKC šeimoms reikia nuo .... iki .....
Atsakyti
Rituska, Fleita, Mirtise - nuoširdžiausias AČIŪ nuo VKC inspektoriaus Roberto už Jūsų paramą. 4u.gif 4u.gif Šiandien ryte važiuodama į darbą užvežiau, kad jau galėtų nudžiuginti jaunąsias mamytes. Ačiū. mirksiukas.gif
Atsakyti
Xxxsaulyte, o jei pati nuneščiau porą maišiukų rūbelių į VKC, kam man ten juos atiduot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2006 10 05, 00:08)
Xxxsaulyte, o jei pati nuneščiau porą maišiukų rūbelių į VKC, kam man ten juos atiduot?  g.gif

Dirba nuo 8 val iki 17 val., pietūs nuo 12 iki 13 val. Viską, ką surenku iš Jūsų, iš pažystamų, draugų - tai kadangi "draugaujame" su vyr.inspektoriumi Robertu ir inspektore Loreta - viską atiduodu į 5 kabinetą. Bet jei nori - ir kiti kabinetai priims su malonumu... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2006 10 04, 09:09)
Rituska, Fleita, Mirtise - nuoširdžiausias AČIŪ nuo VKC inspektoriaus Roberto už Jūsų paramą. 4u.gif  4u.gif  Šiandien ryte važiuodama į darbą užvežiau, kad jau galėtų nudžiuginti jaunąsias mamytes. Ačiū.  mirksiukas.gif

Nėr už ką smile.gif , kai vėl turėsiu ką atliekamo, žinosiu kur kreiptis tongue.gif
Atsakyti
Sveikutes,
turiu vaikstynes, gal reikia?
Atsakyti