Elve, Fleita - reikia ir lovytės, ir vežimuko........
Inspektorius Robertas sakė, kad yra keletas pasigimdžiusių mamyčių - labai reikia.......
Ar paimti, ar atvešite ???
Rašykite į AŽ.
Labas
Turiu pačios siūtą kailinį vokelį.Taip pat namuose siūtą ploną vokelį naujagimiui.Keletą barškučių,avent buteliukų.Gal reikia,nes išmesti gaila
QUOTE((mirtise) @ 2006 09 24, 17:08)
Labas
Turiu pačios siūtą kailinį vokelį.Taip pat namuose siūtą ploną vokelį naujagimiui.Keletą barškučių,avent buteliukų.Gal reikia,nes išmesti gaila 
Tiktų į VKC naujagimiams. Ar pati nuveši ar paimti ???
QUOTE(xxxsaulyte @ 2006 09 25, 11:00)
Nelabai žinau ,kur vežti.Tuo labiau esu dabar be ratų.Jei nesunku,galėtum paimti.
QUOTE((mirtise) @ 2006 09 25, 10:12)
Nelabai žinau ,kur vežti.Tuo labiau esu dabar be ratų.Jei nesunku,galėtum paimti.
Tai parašyk į AŽ kur ir kada privažiuoti........
xxxsaulyte, parašiau į AŽ, bet ir čia dar parašysiu. Turius maišiuką batų, taip pat maišiuką žaislų, tikrai norėčiau atiduoti.
o šiaip įdomu, ko trūksta?
QUOTE(Rituska @ 2006 10 02, 06:45)
xxxsaulyte, parašiau į AŽ, bet ir čia dar parašysiu. Turius maišiuką batų, taip pat maišiuką žaislų, tikrai norėčiau atiduoti.
Kaip visada - visko trūksta - VKC šeimoms reikia nuo .... iki .....
Rituska, Fleita, Mirtise - nuoširdžiausias AČIŪ nuo VKC inspektoriaus Roberto už Jūsų paramą.
Šiandien ryte važiuodama į darbą užvežiau, kad jau galėtų nudžiuginti jaunąsias mamytes. Ačiū.
Xxxsaulyte, o jei pati nuneščiau porą maišiukų rūbelių į VKC, kam man ten juos atiduot?
QUOTE(Lindra @ 2006 10 05, 00:08)
Xxxsaulyte, o jei pati nuneščiau porą maišiukų rūbelių į VKC, kam man ten juos atiduot? 
Dirba nuo 8 val iki 17 val., pietūs nuo 12 iki 13 val. Viską, ką surenku iš Jūsų, iš pažystamų, draugų - tai kadangi "draugaujame" su vyr.inspektoriumi Robertu ir inspektore Loreta - viską atiduodu į 5 kabinetą. Bet jei nori - ir kiti kabinetai priims su malonumu...
QUOTE(xxxsaulyte @ 2006 10 04, 09:09)
Rituska, Fleita, Mirtise - nuoširdžiausias AČIŪ nuo VKC inspektoriaus Roberto už Jūsų paramą.
Šiandien ryte važiuodama į darbą užvežiau, kad jau galėtų nudžiuginti jaunąsias mamytes. Ačiū. 
Nėr už ką
Sveikutes,
turiu vaikstynes, gal reikia?
turiu vaikstynes, gal reikia?