Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pamiršti neištikimybę?

QUOTE(Violeta41 @ 2014 01 06, 10:28)
Del atpildo: as cia labai ziauriai. Zinau, toks mano budas. Kalta. Garsiai to nesu pasakiusi, labai tikuosi, man uzteks valios niekada neprasitarti apie tai gyvenime.  Deja, atpildas ateina, tik mes vel ijungiame sudetingus psichologinius mechanizmus, kad to nesuvoktume. Turbut yra nepakenciama gyventi, zinant, kad padarei lemtinga klaida. Siuolaikines psichologijos uzduotis yra sutaikyti zmones su savo klaidomis, iteigiant, kad tai buvo ne klaida.

Bet atpildas jau net mano istorijoje atejes. O dar praejo tik keli menesiai. Jam - fizines kancios ir geda (mes juk socialines butybes). Jai - suzlugdyta saviverte (del gedos savo aplinkoje, nedristu teigti). Ja juk paliko, gal net pasinaudojo.

Nieko čia žiauraus nepasakėt, dėl ko kaltint save reikėtų smile.gif Toks ten ir atpildas, jei gali jį ignoruot irnesakyk.gif Jei kažkas galvoja, kad tam tikru būdu pasielgęs tu privalai jaustis bloggai ("turbūt yra nepakenčiama gyventi [...]"), bet tu realiai jautiesi normaliai (gal šiek tiek nesmagu, bet gyvenimo tikrai negadina), tai čia atpildas jau, ar ne? Ir kaip apibrėžiama "lemtinga klaida"? Ar neištikimybė - lemtinga klaida? O gal lemtingas išsilaisvinimas? Galbūt laikinos abejonės dėl poelgio teisingumo vėliau atneš neplanuotą ir nelauktą asmeninę laimę?

Galbūt mes atpildą skirtingai suvokiam. Kodėl ja pasinaudojo? Gal pasinaudojo ji? Gal jai to ir reikėjo - suvilioti, kad sau įrodyti, jog "aš galiu"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 06 sausio 2014 - 13:06
Specialiai grįžau atgal kelis puslapius ir perskaičiau dar kartą. Prašote argumentų, ok. Argumentuosiu.

QUOTE(Moonte @ 2014 01 04, 23:00)
Bet jei supranta abu, kad pries tai buvusiam ju gyvenime sudare prielaida krizei, kad jos deka jie susivoke ka blogai dare, nes krize suveike kaip katalizatorius, kodel reikia abejoti...

Nes, tai nepraeina be pasekmių. Niekada. Tas pats, kas stipriai nusideginus pvz. ranką. Ji sugis, galėsit vėl ją valdyti, su ja viską daryti, bet ji liks randuota. Visam gyvenimui.

QUOTE(deep @ 2014 01 05, 19:03)
Kiek sitauciju skirtingu,tiek ir pasekmiu skirtingu,bent ja sita deretu suprasti.Vienus neistikimybe isskiria,kitiems duoda naudos,niekas nesake,kad visada pageres viskas po neistikimybes,kalba buvo apie tai,kad gali pagereti,ir tokiu istoriju cia sm pilna.

Aš jums sąžiningai parašysiu, ranką prie dūšios pridėjus biggrin.gif nesutikau, nemačiau, neskaičiau nė vienos tokios istorijos apart jūsų. Ir, tai, jums rašiau: jūs esate kaltoji pusė. Tikrai, nukreipkite mane į tas laimingąsias istorijas, kur žmonės po neištikimybės pasakė, aš pasveikau ir tai yra super duper, ir nepaliko jokių randų. Tikrai mielu noru paskaitysiu mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(Moonte @ 2014 01 05, 22:20)

Jūs pakeitėte savo žinutė. Deja, aš spėjau vakar perskaityti pradinę žinutę, ir galiu jus užtikrinti. Asmeniškai apie jūsų gyvenimą aš niekur nesu rašiusi. Taip, kaip jūs, jau antrą kartą rašote, kad jums mano gyvenimas neįdomus, taip aš jums irgi rašau: ne, neįdomus man jūsų gyvenimas 4u.gif Gal jums pačiai tą reiktų suprasti g.gif

QUOTE(Maar @ 2014 01 06, 02:28)
Bet kai tas vyrelis su kietais kumsciais, cia pasirodys ir prades aiskinti, kad pridauzymas zmonos profilaktiskai naudingas, tai mes turesime jam ka paaiskinti, kaip dabar turime jums.

Va būtent drinks_cheers.gif

QUOTE(Hmmm... @ 2014 01 06, 10:12)

Spėju, kad mes mokyklas baigėme skirtingais laikais. Mano laikais tikrai nebuvo jokių diskusijų su mokytojais biggrin.gif Mano laikais, mokytojams dar buvo galima su liniuote per nagus daužyti biggrin.gif

QUOTE(deep @ 2014 01 06, 10:24)
As to ir neneigiu,patikek,gerai zinau,ka moteris sugeba doh.gif ,protinga moteris puikiai zino vyro silpnas vietas,ka kalbeti,kaip suzaveti,bet....yra vyru,kurie atsispiria tam smile.gif .

Protinga? Moteris susidedanti su vedusiu vyru, protinga?? g.gif Mokėti vilioti vyrą - čia protas? g.gif

QUOTE(pasikeitusi @ 2014 01 06, 10:38)
Nejoks cia ne atpildas. Naturali ivykiu seka. Aisku, galima ir taip skambiai pavadinti.  smile.gif

Atpildu aš labai tikiu. Jis ne visada ateina tiesiogiai, bet tikrai ateina. Per artimuosius, per šeimą, per sveikatą, per artimųjų sveikatą, per vaikus.

QUOTE(Raudoni vakarai @ 2014 01 06, 11:02)
Man šiek tiek mistiškai skamba tas kerų paleidimas ant visų šalia esančių vyrų ir t.t. ir pan. g.gif Gal nelabai teko susidurti su tokiom moterim? Yra tokių, kurių bendravimas iš esmės yra flirtuojantis, ar tai turima galvoje? Na bet kad kažkas tris metus kryptingai dėl sportinio intereso vyniotų vargšus vedusius vyrus... O tie iš visų jėgų stengtųsi atsilaikyti... Skamba kaip tai, ką norite manyti.

Esu girdėjus, kad jas barakudomis vadina. g.gif O, šiaip net flirtuojanti moteris niekada neperžengs tam tikrų ribų, ir niekada neduos net galimybės vyrui suprasti, kad iš jos galima kažką tikėtis. Flirtas irgi turi ribas. Ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 01 06, 14:20)
Aš jums sąžiningai parašysiu, ranką prie dūšios pridėjus  biggrin.gif nesutikau, nemačiau, neskaičiau nė vienos tokios istorijos apart jūsų. Ir, tai, jums rašiau: jūs esate kaltoji pusė. Tikrai, nukreipkite mane į tas laimingąsias istorijas, kur žmonės po neištikimybės pasakė, aš pasveikau ir tai yra super duper, ir nepaliko jokių randų. Tikrai mielu noru paskaitysiu  mirksiukas.gif  4u.gif

Protinga? Moteris susidedanti su vedusiu vyru, protinga??  g.gif Mokėti vilioti vyrą - čia protas?  g.gif

Atpildu aš labai tikiu. Jis ne visada ateina tiesiogiai, bet tikrai ateina. Per artimuosius, per šeimą, per sveikatą, per artimųjų sveikatą, per vaikus.

virga jums ta pasakytu wink.gif.Ji nera kaltoji puse.

Netaip pasakiau,gudri turejau omenyje.

Tai del to,kad tikit ir isivaizduojat,kad tai butu atpildas biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 01 06, 14:20)

Esu girdėjus, kad jas barakudomis vadina.  g.gif O, šiaip net flirtuojanti moteris niekada neperžengs tam tikrų ribų, ir niekada neduos net galimybės vyrui suprasti, kad iš jos galima kažką tikėtis. Flirtas irgi turi ribas. Ar ne?

As nenorejau pasakyti, kad as neverta atpildo. Ir nesijuokiu i dangu rodydama, kad jau man tai jokio atpildo nebus.
Bet teisybes niekada nebuvo ir nebus. Ir tikrai ne visada tas atpildas buna toks, koks pagal nusikaltimo ziauruma butu lyg ir teisingas. Arba atvirksciai.
O kad per ateities kartas... vaikus.... zinot... kencia visi, nuo ligu, nelaimiu. Ir kaltieji ir nekaltieji. ir nieks nesupaisys kodel uz ka penktoje ar septintoje kartoje kencia.

Ribos. Net neflirtuojanti moteris tam tikromis aplinkybemis gali perzengti ribas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasikeitusi: 06 sausio 2014 - 14:20
Biski ne i tema. Paskaicius tu visu neistikimybes, palikimo istoriju, sudalyvavus diskusijose, tai pradeda veikti psichika.
Atrodo, kad aplink arba nieksai arba ju nelaimingos aukos ar kokie atbuke cinikai. Tai pradedi bijot, kad ir tau taip nutiks.

Pasidariau labai jautri, nakti glaustausi lyg jau mane kas planuotu palikti ar isduoti, tai kad to neivyksta atrodo laimingas atsitiktinumas, o ne norma.

Tai kazkas tikrai nesveiko.... Reikia maziau cia lankytis man... kol stogas nepavaziavo.
Atsakyti
QUOTE(Kukas2 @ 2014 01 06, 09:14)
Hmm, o kas Jums leidzia uz antraja puse nuspresti - nori jis/ji suzinoti apie neistikimybe ar ne?

poelgio motyvai - jei tai vienkartinis paslydimas (iš serijos pasidulkinau kaip karusėle pasivažinėjau), o gal ir daugkartinis, bet motyvas tas pats, o savo antrąją pusę myliu - aišku, kad tokio polegio paviešinimas sugriaus tiek mano, tiek antrosios pusės ramybę. Kam to reikia, jei mano jausmai antrąjąi pusei pastovūs, tik vat kūnas kito kūno užsimanė? Na, o jei tai nuolatinis romanas su jausmais ir kitokia atributika - tuomet būtų sąžininga pranešti antrąjai pusei apie išblėsusius jausmus.
Atsakyti
QUOTE(Maar @ 2014 01 05, 23:28)

Yra ir zmonu, kurios pateisina vyro smurta, tai kodel negali buti vyru kurie pateisina zmonos neistikimybe? Tiesiog galvoji... vargses, vargsai... Arba uzguiti, arba rimtai su baisiomis ydomis, jei jau pries save tokius dalykus pateisina. na sunku pasakyt nezinant

o jau i mano klausimus sunku atsakyti? esi pries vyro smurta, o pati iteisini dvasini smurta, deklaruoji cia viesai ir gyriesi, kaip nerimta graziai palaikyti rysius su ex po skyrybu, tyciojies is manes (ir zmoniu), kurie sutaria po skyrybu, deklaruoji, kad reikia exo neapkesti, giriesi, kad nuo filmo idomumo priklausys , ar gelbetum zmogui gyvybe. kilnumo, dvasingumo, virsune, ka pasiekei gyvenimui persiritus i antra gala?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 06 sausio 2014 - 15:23
QUOTE(given444 @ 2014 01 06, 16:11)
o jau i mano klausimus sunku atsakyti? esi pries vyro smurta, o pati iteisini dvasini smurta, deklaruoji cia viesai ir gyriesi, kaip nerimta graziai palaikyti rysius su ex po skyrybu, tyciojies is manes (ir zmoniu,), kurie sutaria po skyrybu, deklaruoji, kad reikia exo neapkesti, giriesi, kad nuo filmo idomumo priklausys , ar gelbetum zmogu gyvybe. kilnumo, dvasingumo, virsune, ka pasikei gyvenimui perisiritus i antra gala?

O cia jau idomiau rolleyes.gif .Dazniausiai tas,kuris meto purva ant kitu,pats sedi dar didesniame mesle,cia as apie Maar.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 01 06, 14:04)
poelgio motyvai - jei tai vienkartinis paslydimas (iš serijos pasidulkinau kaip karusėle pasivažinėjau), o gal ir daugkartinis, bet motyvas tas pats, o savo antrąją pusę myliu - aišku, kad tokio polegio paviešinimas sugriaus tiek mano, tiek antrosios pusės ramybę. Kam to reikia, jei mano jausmai antrąjąi pusei pastovūs, tik vat kūnas kito kūno užsimanė? Na, o jei tai nuolatinis romanas su jausmais ir kitokia atributika - tuomet būtų sąžininga pranešti antrąjai pusei apie išblėsusius jausmus.

Koks vienkartinis???
Jus esate neistikima is prigimties, tai tik priklauso nuo jusu kuno poreikiu. Jei po menesio jusu kunui reikes kazko, tai jus vel darysit, ko uzsimanet.

Nesitikimybe nera poelgis, tai zmogaus VERTYBIU SISTEMOS dalis.
Tai kaip vagyste kuri daroma nepadaroma pagal aplinkybes, o tam zmogui tai yra norma.

Kitam nesakyti yra taip pat tos sistemos dalis, nes kitas yra niekas, su juo sistematiskai nesiskaitoma.

Taigi niekas nesikeis... ir tai kuria diena isaiskes... gal net pati pasakysit supykus.
Atsakyti
QUOTE(Maar @ 2014 01 06, 16:16)
Koks vienkartinis???
Jus esate neistikima is prigimties, tai tik priklauso nuo jusu kuno poreikiu. Jei po menesio jusu kunui reikes kazko, tai jus vel darysit, ko uzsimanet.

Tai kaip vagyste kuri daroma nepadaroma pagal aplinkybes, o tam zmogui tai yra norma.

Kitam nesakyti yra taip pat tos sistemos dalis, nes kitas yra niekas, su juo sistematiskai nesiskaitoma.

Taigi niekas nesikeis... ir tai kuria diena isaiskes... gal net pati pasakysit supykus.

Oho,jus tikrai stipriai paveike vyro isdavyste.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2014 01 06, 14:11)
o jau i mano klausimus sunku atsakyti? esi pries vyro smurta, o pati iteisini dvasini smurta, deklaruoji cia viesai ir gyriesi, kaip nerimta graziai palaikyti rysius su ex po skyrybu, tyciojies is manes (ir zmoniu,), kurie sutaria po skyrybu, deklaruoji, kad reikia exo neapkesti, giriesi, kad nuo filmo idomumo priklausys , ar gelbetum zmogu gyvybe. kilnumo, dvasingumo, virsune, ka pasikei gyvenimui perisiritus i antra gala?

Man ex ne zmogus, tik daiktas...
Bet tai net ne jusu reikalas.

jusu reikalas nesiukslinti temos kitu zmoniu ivertinimais, o tai darote ypatingai sistemingai ir bukai, kaip tikra rytu europiete. Tema ne apie Maar, ar tiek sugebate suvokti??? AR tei ne jusu galvai?
Jei aiskinamasi kazkokia tema, tai ne metodas gilinis i oponenta tikslu ji sudirbti, ar jus rytu europiete ta suprantate? Tema yra tema, o jus rytu europiete bandote ne diskutuot apie tema, o apie oponentus.

Tai kad jus nesusivaldote, tai eikit pas psichologus, bet cia pamirskita asmeniskumus.
Atsakyti
QUOTE(Maar @ 2014 01 06, 15:16)
Koks vienkartinis???

gal baigiam sirgt svetimom ligom? Diskutuojam berods apie neištikimybę, o ne viena kitai kaulus narstom?
Atsakyti