Specialiai grįžau atgal kelis puslapius ir perskaičiau dar kartą. Prašote argumentų, ok. Argumentuosiu.
QUOTE(Moonte @ 2014 01 04, 23:00)
Bet jei supranta abu, kad pries tai buvusiam ju gyvenime sudare prielaida krizei, kad jos deka jie susivoke ka blogai dare, nes krize suveike kaip katalizatorius, kodel reikia abejoti...
Nes, tai nepraeina be pasekmių. Niekada. Tas pats, kas stipriai nusideginus pvz. ranką. Ji sugis, galėsit vėl ją valdyti, su ja viską daryti, bet ji liks randuota. Visam gyvenimui.
QUOTE(deep @ 2014 01 05, 19:03)
Kiek sitauciju skirtingu,tiek ir pasekmiu skirtingu,bent ja sita deretu suprasti.Vienus neistikimybe isskiria,kitiems duoda naudos,niekas nesake,kad visada pageres viskas po neistikimybes,kalba buvo apie tai,kad gali pagereti,ir tokiu istoriju cia sm pilna.
Aš jums sąžiningai parašysiu, ranką prie dūšios pridėjus

nesutikau, nemačiau, neskaičiau nė vienos tokios istorijos apart jūsų. Ir, tai, jums rašiau: jūs esate kaltoji pusė. Tikrai, nukreipkite mane į tas laimingąsias istorijas, kur žmonės po neištikimybės pasakė, aš pasveikau ir tai yra super duper, ir nepaliko jokių randų. Tikrai mielu noru paskaitysiu
QUOTE(Moonte @ 2014 01 05, 22:20)
Jūs pakeitėte savo žinutė. Deja, aš spėjau vakar perskaityti pradinę žinutę, ir galiu jus užtikrinti. Asmeniškai apie jūsų gyvenimą aš niekur nesu rašiusi. Taip, kaip jūs, jau antrą kartą rašote, kad jums mano gyvenimas neįdomus, taip aš jums irgi rašau: ne, neįdomus man jūsų gyvenimas

Gal jums pačiai tą reiktų suprasti
QUOTE(Maar @ 2014 01 06, 02:28)
Bet kai tas vyrelis su kietais kumsciais, cia pasirodys ir prades aiskinti, kad pridauzymas zmonos profilaktiskai naudingas, tai mes turesime jam ka paaiskinti, kaip dabar turime jums.
Va būtent
QUOTE(Hmmm... @ 2014 01 06, 10:12)
Spėju, kad mes mokyklas baigėme skirtingais laikais. Mano laikais tikrai nebuvo jokių diskusijų su mokytojais

Mano laikais, mokytojams dar buvo galima su liniuote per nagus daužyti
QUOTE(deep @ 2014 01 06, 10:24)
As to ir neneigiu,patikek,gerai zinau,ka moteris sugeba

,protinga moteris puikiai zino vyro silpnas vietas,ka kalbeti,kaip suzaveti,bet....yra vyru,kurie atsispiria tam

.
Protinga? Moteris susidedanti su vedusiu vyru, protinga??

Mokėti vilioti vyrą - čia protas?
QUOTE(pasikeitusi @ 2014 01 06, 10:38)
Nejoks cia ne atpildas. Naturali ivykiu seka. Aisku, galima ir taip skambiai pavadinti.
Atpildu aš labai tikiu. Jis ne visada ateina tiesiogiai, bet tikrai ateina. Per artimuosius, per šeimą, per sveikatą, per artimųjų sveikatą, per vaikus.
QUOTE(Raudoni vakarai @ 2014 01 06, 11:02)
Man šiek tiek mistiškai skamba tas kerų paleidimas ant visų šalia esančių vyrų ir t.t. ir pan.

Gal nelabai teko susidurti su tokiom moterim? Yra tokių, kurių bendravimas iš esmės yra flirtuojantis, ar tai turima galvoje? Na bet kad kažkas tris metus kryptingai dėl sportinio intereso vyniotų vargšus vedusius vyrus... O tie iš visų jėgų stengtųsi atsilaikyti... Skamba kaip tai, ką norite manyti.
Esu girdėjus, kad jas barakudomis vadina.

O, šiaip net flirtuojanti moteris niekada neperžengs tam tikrų ribų, ir niekada neduos net galimybės vyrui suprasti, kad iš jos galima kažką tikėtis. Flirtas irgi turi ribas. Ar ne?