Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pamiršti neištikimybę?

QUOTE(Raudoni vakarai @ 2014 01 06, 10:27)
g.gif Turi omeny elementarų norą pasirodyti geresniu, "poravimosi šokį" prieš patinkantį asmenį ar kažką rimtesnio?

Oi ne. Turiu omeny samoningus veiksmus, veikiancius vyro psichologija, naudojamus ji priristi. Tikiu, kad yra moteru, sugebanciu tobulai naudotis sitais ginklais. Aisku, yra ir vyru, atsispirinaciu jiems. Kitu atveju visi vyrai pabegtu pas meiluzes, bet taip nera. smile.gif
Bet kad daromos visokios manipuliacijos tai garantuotas dalykas. smile.gif

QUOTE(Violeta41 @ 2014 01 06, 10:28)

Bet atpildas jau net mano istorijoje atejes. O dar praejo tik keli menesiai. Jam - fizines kancios ir geda (mes juk socialines butybes). Jai - suzlugdyta saviverte (del gedos savo aplinkoje, nedristu teigti). Ja juk paliko, gal net pasinaudojo.

Nejoks cia ne atpildas. Naturali ivykiu seka. Aisku, galima ir taip skambiai pavadinti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kukas2 @ 2014 01 06, 09:32)
Poros santykiu psichologija kol kas dar tiksliuju mokslu sriciai nepriklauso smile.gif - galima ne viena situacija, kai santykiai nenutruksta ir po neistikimybes. Bet apgaudineti ir meluoti antrajai pusei - tai jau nepateisinama...

kaip tai nepateisinama? juk ir sakote, kad daznai santykiai nenutruksta po neistikimybes...vadinasi ir toliau gyvena su tuo isdavusiu zmogumi, o daznai ir kalte sau bando prisiimt-per mazai stenges, mylejo, sekso dave...visais imanomais budais stengiasi pateisinti isdavusi zmogu...nepateisinama atrodo kitiem, o tam paciam zmogui, kuri isdave- norma.
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2014 01 06, 10:38)
Nejoks cia ne atpildas. Naturali ivykiu seka. Aisku, galima ir taip skambiai pavadinti.  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(deep @ 2014 01 06, 10:24)
As to ir neneigiu,patikek,gerai zinau,ka moteris sugeba doh.gif ,protinga moteris puikiai zino vyro silpnas vietas,ka kalbeti,kaip suzaveti,bet....yra vyru,kurie atsispiria tam smile.gif .

Kazi, kada vyras atsispiria tokiam viliojimui? Valios pastangomis? Abejingumu?
Mano atveju, toji buvo paleidusi kerus ant visu aplink buvusiu vyru, bet maniskis vienas neatlaike. Nors kita vertus ilgai atlaike, kol ji "perlauze". Tris metus gynesi, o tada jau pasidave ir pasinere...Ale pats ir isnere. Man tik viena dar neaisku, kodel pasiekus "finisa", gavus viska, ko galima siekti, griztama atgal. Kodel negalima buvo sustoti vos vos anksciau.
Atsakyti
QUOTE(Eden@ @ 2014 01 06, 09:40)
kaip tai nepateisinama? juk ir sakote, kad daznai santykiai nenutruksta po neistikimybes...vadinasi ir toliau gyvena su tuo isdavusiu zmogumi, o daznai ir kalte sau bando prisiimt-per mazai stenges, mylejo, sekso dave...visais imanomais budais stengiasi pateisinti isdavusi zmogu...nepateisinama atrodo kitiem, o tam paciam zmogui, kuri isdave- norma.

Neprisimenu, kad buciau pavartojes apibudinima daznai.
Del ko pora toliau nesiskiria, galima spekuliuoti: turtiniai klausimai, vaikai, istikimybes nelaikymas vertybe, etc.

BTW pacituosiu vel:

Taigi, tiesa yra vertybe. Kokia ji bebutu, tai ne melas. Su tiesa gali "dirbti", ja suprasti, paaiskinti, rasti jos susikurimo priezastis, jas salinti. Tai yra realybe, kuria galima keisti. Melas ta tiesa iskreipia. Tada priimami neteisingi sprendimai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kukas2: 06 sausio 2014 - 09:46
QUOTE(Violeta41 @ 2014 01 06, 09:43)
Mano atveju, toji buvo paleidusi kerus ant visu aplink buvusiu vyru, bet maniskis vienas neatlaike. Nors kita vertus ilgai atlaike, kol ji "perlauze". Tris metus gynesi, o tada jau pasidave ir pasinere...Ale pats ir isnere. Man tik viena dar neaisku, kodel pasiekus "finisa", gavus viska, ko galima siekti,  griztama atgal. Kodel negalima buvo sustoti vos vos anksciau.

ar tai, kad jis ilgai atsilaike, kad toji ji vilioji, o ne jis koresi ant jos, visa tai jus guodzia?
Atsakyti
QUOTE(Violeta41 @ 2014 01 06, 10:43)
Mano atveju, toji buvo paleidusi kerus ant visu aplink buvusiu vyru, bet maniskis vienas neatlaike. Nors kita vertus ilgai atlaike, kol ji "perlauze". Tris metus gynesi, o tada jau pasidave ir pasinere...Ale pats ir isnere. Man tik viena dar neaisku, kodel pasiekus "finisa", gavus viska, ko galima siekti,  griztama atgal. Kodel negalima buvo sustoti vos vos anksciau.

Todel, kad geismas, susizavejimas kuri laika gali buti galinga varomoji jega.
O toliau eiti jau ne taip smagu. Skyrybos, turtu dalybos, neaiski ateitis su naujaja. Mintys apie sitas visas peripetijas gerokai atsaldo, smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eden@ @ 2014 01 06, 10:48)
ar tai, kad jis ilgai atsilaike, kad toji ji vilioji, o ne jis koresi ant jos, visa tai jus guodzia?

Gal. Nezinau. Gal mazina jo kalte mano akyse? Bet yra faktu, kurie ta kalte lygiai taip pat ir didina mano akyse.
Kukas2, tu kaip vyras, gal turi atsakyma, kodel tokiose situacijose einama iki galo?
Atsakyti
Man šiek tiek mistiškai skamba tas kerų paleidimas ant visų šalia esančių vyrų ir t.t. ir pan. g.gif Gal nelabai teko susidurti su tokiom moterim? Yra tokių, kurių bendravimas iš esmės yra flirtuojantis, ar tai turima galvoje? Na bet kad kažkas tris metus kryptingai dėl sportinio intereso vyniotų vargšus vedusius vyrus... O tie iš visų jėgų stengtųsi atsilaikyti... Skamba kaip tai, ką norite manyti.
Atsakyti
QUOTE(Violeta41 @ 2014 01 06, 09:56)
Gal. Nezinau. Gal mazina jo kalte mano akyse? Bet yra faktu, kurie ta kalte lygiai taip pat ir didina mano akyse.
Kukas2, tu kaip vyras, gal turi atsakyma, kodel tokiose situacijose einama iki galo?

Tikrai nezinau, deja. Asmeniskai man stabdziai (atmetimo reakcija) smegenyse isijungia kur kas anksciau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kukas2: 06 sausio 2014 - 10:09
QUOTE(Raudoni vakarai @ 2014 01 06, 11:02)
Man šiek tiek mistiškai skamba tas kerų paleidimas ant visų šalia esančių vyrų ir t.t. ir pan. g.gif Gal nelabai teko susidurti su tokiom moterim? Yra tokių, kurių bendravimas iš esmės yra flirtuojantis, ar tai turima galvoje? Na bet kad kažkas tris metus kryptingai dėl sportinio intereso vyniotų vargšus vedusius vyrus... O tie iš visų jėgų stengtųsi atsilaikyti... Skamba kaip tai, ką norite manyti.

Na gerai, vadinkime tai "flirtuojantis bendravimas". Maniskis tai vadino: familiariu bendravimu. Ji pati man pasakojosi, kaip ji bande "isimyleti" viena ar kita bendradarbi, kad nesitikejo, kad galu gale "isimyles" maniski, nes juk jis nepanasus I toki, kuri verta isimyleti....
Atsakyti
QUOTE(Violeta41 @ 2014 01 06, 10:43)

Turbut viskas susideda,ir valia,ir tai,kad buna,jog moteris nepatinka,netraukia,sazines balsas,meile savo zmonai ir daug kitu dalyku.
Gynesi tol,kol nieko jai nejaute,as taip manau.Kai jausmai eme virsu,tada ir pasidave.Jokie cia nekerai.
QUOTE(Kukas2 @ 2014 01 06, 10:44)
Neprisimenu, kad buciau pavartojes apibudinima daznai.
Del ko pora toliau nesiskiria, galima spekuliuoti: turtiniai klausimai, vaikai, istikimybes nelaikymas vertybe, etc.

Pamirstam dar viena svarbu dalyka-meile.
Atsakyti