QUOTE(Moonte @ 2014 01 06, 19:00)
Nezinau ar manim patikesi, Limcaca, itariu, eilini karta suabejos.
Taigi, tokios tokeles.
Taigi, tokios tokeles.
Kodėl aš jumis turėčiau netikėti? Tikiu! Ir, net džiaugiuosi
Tik, dabar sakykit: štai gražus jūsų pasaulis, gražūs jūsų santykiai, ir bac... vyras turi kitą. Tebūnie. Meilė/nemeilė, priežastys ar dar kažkas. Bet, faktas. Jis turi kitą. Koks pirmas jausmas? Atleidimas? Džiaugsmas? Garsenybių, rašytojų eilėraščiai, citatos? Dvasingumas? Kassss?? Kokia pirma mintis??? Ar to gražaus pasaulio dūženos? Skauda? Ar neskauda? Bent, trumpam įsivaizduokit, ir atsakykit, sąžiningai. Kas būtų?
QUOTE(Moonte @ 2014 01 06, 20:16)
O jus zinot, kad zmones gali iskarto myleti du asmenis. Meiles gi yra skirtingos. Vienas is tokiu zmoniu buvo, izymus rasytojas Emilis Zolia. Maza to, kad jis turejo dvi seimas, kai jis ir jojo meiluze mire, ju vaikus uzaugino Zolia zmona. Jai mirus, ji visa savo turta paskyre Emilio vaikam.
Nu, kaip čia jums pasakius
QUOTE(given444 @ 2014 01 06, 21:23)
Apie kokį Pagundų skyrelį jūs čia vis kalbat?
QUOTE(Maar @ 2014 01 06, 21:49)
Vyras ir moteris turi mylet taip pat besalygiskai, atsidavusiai, jausti pareiga. Kur ta neistikimybe tada galima ikisti ...
Nu va, ir aš nesuprantu. Jei yra jausmai, kurioje vietoje yra neištikimybė?
QUOTE(VyPo @ 2014 01 06, 22:10)
Ne tame zinoma, bet vis tiek ateis tokia diena kai kita pieva pasirodys zalesne...
Apskritai viskas visiska beprasmybe, iliuzija kazkokia, mana galva nereik tu santuoku ir tu abejotinos vertes priesaiku...
Apskritai viskas visiska beprasmybe, iliuzija kazkokia, mana galva nereik tu santuoku ir tu abejotinos vertes priesaiku...
Nežinau jūsų istorijos, bet atrodo liūdesys kažkoks ir skausmas kalba. Žinot pasakysiu, kaip kažkada man, mano mamytė man pasake: kai vieną dieną sutiksi žmogų, kuris tave myli, pamatysi iš tiesų, kas yra meilė ir kaip elgiasi iš tiesų tave mylintis žmogus
QUOTE(Violeta41 @ 2014 01 06, 23:15)
Apie ka cia diskutavote? Neistikimybe: nuodeme ar ne? Nuodeme. Melas: nuodeme ar ne? Nuodeme. Ir pasiteisinimo nuodemei nera. Kalte galima tik prisiimti arba ja neigti, suvokti arba ne. Bet teisintis: zole zaliasne pas kaimyna, truko emocinio palaikymo, uzpludo nuobodulys, ieskau paguodos, tai tik silpnumo teisinimas.
Bet mes galime tiems, kurie ta nuodeme padare buti gailestingi ir jiems padeti nuodemes vengti, o jai ivykus su ja gyventi. Padedami kitiems, padesime ir sau. Savo kieme zole patresti, paguosti, pasidalinti svelnumu, optimizmu, palaikyti, pasistaipyti su seksualiais apatiniais. Kam ko reikia. Bet tai nuodemes nesumazina.
Jei dar neaisku, ar neistikimybe-nuodeme, pabandykime atsakyti i klausima: ar po neistikimybes yra besigailinciuju? Del ko gyvenime elgiamasi taip, kad tektu gailetis?
Gyvenkime taip, kad gailetis savo elgesiu netektu.
Kraupinu?
Bet mes galime tiems, kurie ta nuodeme padare buti gailestingi ir jiems padeti nuodemes vengti, o jai ivykus su ja gyventi. Padedami kitiems, padesime ir sau. Savo kieme zole patresti, paguosti, pasidalinti svelnumu, optimizmu, palaikyti, pasistaipyti su seksualiais apatiniais. Kam ko reikia. Bet tai nuodemes nesumazina.
Jei dar neaisku, ar neistikimybe-nuodeme, pabandykime atsakyti i klausima: ar po neistikimybes yra besigailinciuju? Del ko gyvenime elgiamasi taip, kad tektu gailetis?
Gyvenkime taip, kad gailetis savo elgesiu netektu.
Kraupinu?
Manęs ne. Aš su jumis sutinku.