QUOTE(Moonte @ 2014 01 07, 14:41)
Taigi bobu forumas, desninga

Ko prikibai prie zmogaus, ji myli visus besalygiska meile. Tiesa, tas besalyginis salygu sarasiukas toooks ilgas.
Oi,atleiskit,as pamirsau,kad Maari viska gali,o mes ne

.
QUOTE(Maar @ 2014 01 07, 15:03)
mano antrai pusei tai tinka ir suprantama, o jums ne? Ar tik nereikes man del to zudytis? O gal pragyvensiu?
Nuo susipazinimo su dabartine antra puse, visi kontaktai su ex apsiribojo vienu skambuciu, kuris prasidejo ramiu pokalbiu, kokie reikalai, po to prasidejo kazkokie priekaistai praeitimi, kad nesiseka del manes.
Ta tai suvokiu, geriausias kerstas busimiems ex tai nuosirdi meile, tada tokiems zmonems buna ragas, kai pamato realybe. Po keliu minuciu as pasiunciau ex n...
Taigi ir visas realus bendravimas su ex, gal tokia mano meile galima toleruot?
Nei vieno jus nemylite,tik save

.Jei tikrai myletumet dabartini vyra,tai nemyletum exo.
QUOTE(Limcamca @ 2014 01 07, 15:06)
Atpildu netiki, bet dėl neištikimybės kaltas, kažkas kitas iš aukščiau, ne pati?

sorry, už ironiją.
Kodėl būtinai, jei kategoriškas, tai nepatyręs viso to. Ar būtina tai patirti, kad pradėtum pateisinti? Juk yra daugybę porų, kurie patyrę, nepateisina ir išsiskyrę. Apsidairau aplink ir nematau nė vienos poros apart jūsų ir kokios tai Virgos, kuriai neišikimybė būtų pliusų pliusus atnešus. Net, jei žmonės lieka kartu, vistiek matau įskaudintus, nuviltus žmones, randuotus žmones. Sugriautas šeimas ir gyvenimus. Taip, visko būna. Genys margas, pasaulis dar margesnis. Bet, ar dėl to, aš turiu pati nebeturėti savo nuomonės? Nebegaliu tiksliai žinoti, kas man priimtina, o kas ne?
Beje, įdomumo dėlei, pasakysiu, kad aš atvirkščiai, anksčiau galvojau, kad galėčiau neištikimybę pateisinti ir atleisti. Dabar kuo toliau į senatvę

tuo labiau žinau, kad NE
Juk ir rasiau "jei tiketi"ir "matyt"

.O ne,kad taip tikrai buvo.
Dazniausia atveju taip,tik patyres supras,arba tikrai protingas zmogus,nesantis riboto mastymi,kaip kad Moonte,puikus pvz.
Jus nematot,as matau

.
Vienos seimos sugriuva del to,kitos ne.
Nuomone yra viena,bet brukti ta savo nuomone,kaip nenugincyjama fakta,yra kas kita,nereikia savo gyvenimo brukti kitiems,niekas neprivalo gyventi taip,kaip tu.Net neabejoju,kad rasciau ir man nepatinkanciu dalyku tavo gyvenime,ir rasciau del ko galeciau smerkti tave,bet nieko gero is to nebus.
Daug kas taip kalba,bet tik susidures su paciu faktu ,suzinos,ar gali,ar ne.