Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pamiršti neištikimybę?

QUOTE(deep @ 2014 01 07, 14:14)
Nuo tokiu zmoniu reiktu begt kuo toliau,nes jie issiurbtu kita zmogu iki galo doh.gif .
As irgi buvau kategoriska,nors tikrai ne iki tokio lygio,jei jau tiketi visokiais atpildais,tai matyt,su manimi visa tai ivyko del to mano kategoriskumo biggrin.gif ,smoge man atgal,ir butent del to,del ko arsiausiai pasisakydavau rolleyes.gif .Neabejoju,kad Maar irgi tai kada pajaus ax.gif .

Ji jau pajutusi su kaupu, is to nepasimoke, daugiau nereikia kancios. Lai zmogutis gyvena, verda savo pagiezos, neapykantos sultyse, bet zinoma pageidautina toliau nuo man brangiu zmoniu, tragedija butu jei toks zmogus ateitu i seima. Ir padeti negali, jei zmogus nenori, ir ziureti is sono slogu.
Atsakyti
QUOTE(deep @ 2014 01 07, 11:53)
Maar,neatsakei i mano klausima ,kaip su ta meile, tai tu myli ex,kuriam zadejau myleti iki grabo,ar myli dabartini vyra,ar myli abu g.gif ?Ir be jokiu isvedziojimu.

Taip iseina, kad abu. Tai ka jus cia klausiat tai juokai, man teko atsakyt i ta klausima antrai pusei ir ne karta apie tai padiskutuot.

Na taip, jauciu kalte, kad nenusizodziau, kaip kokios Indijos kaime priimta. Kai tau pasako, kad rupinkis savimi, taves nereikia, tai logiskai tai tik tokia iseitis lieka. jei laikantis grieztumo.

Jus cia pateisinat visokias slykstynes, o kabinates, kad atstumtas zmogus DRISO bandyt gyvent, kai turejo gal sliauziot paskui tikintis, gal kada prireiks? O jei ne tai as jau neturiu nieko pas save gero?

Gal kito atstumimas vis del to padeda anuliuot isipareigojimus, leidzia daugiau neskirt savo gyvenimo, saves. SUprantu, kad man pavyko, viskas buvao aisku ir man ir aplinkiniams. O juk daugeliu atveju viskas buna taip pat blogai bet kur kas maziau akivazdu. Tokiais atvejais galima is vis spekuliuot.

As nesmerkiu, zmones gali atsisakyt savo isipareigojimu, jei priezastys tikrai rimtos, buna ir alkoholiku, recidyvistu ir psichiniu ligoniu, tai rimti zmogaus pasikeitimai.
Bet ka tenka skaityti, tai daznai juokas ima is priezasciu, ypac is demesio stokos...

Bet jei netureciau kitos puses, ir ex noretu grizti kaip zmogus, tai tikrai nerasciau jegu atstumti. Viena - palikti mirti gatveje tame statuse kuriame dabar - kitas atvejis jei bendrautu, kaip suprantantis ka padare, zmogus.
nezinau ar noreciau po to gyvent, bet tikrai negaleciau atstumti.

Na bet yra visokiu triuku, paskatini likti ant bangos, pasiunti garsiai n..., pagrasini, kad viskas baigtusi su krauju ir tuo tiki, neskambina jau gal 6 metai. Viskas laikosi ant, to kad ex nebuvo dvasingas zmogus, tai nemoka ir suprasti, kas uz ko slypi, taigi viskas saugu
Atsakyti
Bliamba, ne diskusija, o bobų peštynės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maar @ 2014 01 07, 14:29)
Taip iseina, kad abu. Tai ka jus cia klausiat tai juokai, man teko atsakyt i ta klausima antrai pusei ir ne karta apie tai padiskutuot.

Aaaa,tai jus tikite,kad galima myleti abu?Kaip idomiai biggrin.gif .Man atrodo,kad tik teisinat save,gyvenate su vyru,o mylite kita.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 01 07, 14:34)
Bliamba, ne diskusija, o bobų peštynės biggrin.gif

Taigi bobu forumas, desninga blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(deep @ 2014 01 07, 14:36)
Aaaa,tai jus tikite,kad galima myleti abu?Kaip idomiai biggrin.gif .Man atrodo,kad tik teisinat save,gyvenate su vyru,o mylite kita.

Ko prikibai prie zmogaus, ji myli visus besalygiska meile. Tiesa, tas besalyginis salygu sarasiukas toooks ilgas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2014 01 07, 13:58)
* Itariu, cia taip bandote man parodyti, kad neva cia reik suprasti ir yra puoselejimas, stimulaicija. Nemanau, tai elementarus dvieju EGO sugyvenimas.

Kol asmeniskai man reikia, tam kad as jausciau komforta salia zmogaus, musu seimoje, man nesudarys problemu prisitaikyti. Tai manasis indelis i santikius.

**  Kai skiremes su vyru, del alkoholizmo, nemazai zmoniu mane pasmerke.
Tai dar karta irodo, kad puoselek nepuoselejes, jei viena is pusiu nenores ka keisti, vienas zmogus nieko nepakeis.

* Teisingai supratote. Ir, vistik susimaišiau. Jums stengtis dėl santykių yra gerai, o kai kita narė, nepamenu niko iš E.. raidės blush2.gif parašė, kad reikia stengtis, tai jūs atrašėte, kad kas per santykiai, jei stengtis reikia? O, juk gali būti ir jai malonu ir gera dėl vyro stengtis? Ar to viduriuko nėra? Ar, yra tik tam tikri dalykai dėl kurių galima stengtis? g.gif g.gif

** Vadinasi, nesuklydau. Nes, sakau, kaip senbuvė pamenu šiokią tokią jūsų istorijos dalį 4u.gif Tikrai gražu, kad vietoj to, kad jūs lėktumėte laukais ieškodama naujos meilės, nusprendėt išeiti iš santykių. Garbingai ir sąžiningai. Vadinasi, tai yra įmanoma. Tik, ne visi nori tai daryti.

Atsakyti
QUOTE(deep @ 2014 01 07, 12:36)

mano antrai pusei tai tinka ir suprantama, o jums ne? Ar tik nereikes man del to zudytis? O gal pragyvensiu?
Nuo susipazinimo su dabartine antra puse, visi kontaktai su ex apsiribojo vienu skambuciu, kuris prasidejo ramiu pokalbiu, kokie reikalai, po to prasidejo kazkokie priekaistai praeitimi, kad nesiseka del manes.
Ta tai suvokiu, geriausias kerstas busimiems ex tai nuosirdi meile, tada tokiems zmonems buna ragas, kai pamato realybe. Po keliu minuciu as pasiunciau ex n...

Taigi ir visas realus bendravimas su ex, gal tokia mano meile galima toleruot?
Atsakyti
QUOTE(deep @ 2014 01 07, 14:14)
As irgi buvau kategoriska,nors tikrai ne iki tokio lygio,jei jau tiketi visokiais atpildais,tai matyt,su manimi visa tai ivyko del to mano kategoriskumo biggrin.gif ,smoge man atgal,ir butent del to,del ko arsiausiai pasisakydavau rolleyes.gif

Atpildu netiki, bet dėl neištikimybės kaltas, kažkas kitas iš aukščiau, ne pati? g.gif sorry, už ironiją.

Kodėl būtinai, jei kategoriškas, tai nepatyręs viso to. Ar būtina tai patirti, kad pradėtum pateisinti? Juk yra daugybę porų, kurie patyrę, nepateisina ir išsiskyrę. Apsidairau aplink ir nematau nė vienos poros apart jūsų ir kokios tai Virgos, kuriai neišikimybė būtų pliusų pliusus atnešus. Net, jei žmonės lieka kartu, vistiek matau įskaudintus, nuviltus žmones, randuotus žmones. Sugriautas šeimas ir gyvenimus. Taip, visko būna. Genys margas, pasaulis dar margesnis. Bet, ar dėl to, aš turiu pati nebeturėti savo nuomonės? Nebegaliu tiksliai žinoti, kas man priimtina, o kas ne?

Beje, įdomumo dėlei, pasakysiu, kad aš atvirkščiai, anksčiau galvojau, kad galėčiau neištikimybę pateisinti ir atleisti. Dabar kuo toliau į senatvę biggrin.gif tuo labiau žinau, kad NE schmoll.gif
Atsakyti
Nenoriu tiketi ne vienos jusu zodziais:) Nei, kad as jau viena. Nei, kad buciau buvusi laimingesne, jei nieko nebuciau zinojusi...
As ir be prisipazinimo viska zinojau, bet samone mane saugojo nuo suvokimo. Skyrybas jam siuliau praejus tik savaitei po jo nesantuokinio sexo, net pati issigandau ta karta, ka pasakiau, nes net nesiruosiau to pasakyti. Dabar stebiuosi, is kur ta nuojauta.
Elgesiu jis seniai irode meile ir atsidavima, bet kaip daznai buna, kai yra gerai, nori dar geriau. As matyt noriu, kad jis dar mustusi I krutine diena nakti, kad suklydo. Po to mane liaupsintu, o ja menkintu.
Nesamone, negi viskas vyksta tik mano galvoje? Gal tai psichinio sutrikimo pozymiai?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2014 01 07, 14:41)
Taigi bobu forumas, desninga  blush2.gif
Ko prikibai prie zmogaus, ji myli visus besalygiska meile. Tiesa, tas besalyginis salygu sarasiukas toooks ilgas.

Oi,atleiskit,as pamirsau,kad Maari viska gali,o mes ne biggrin.gif .

QUOTE(Maar @ 2014 01 07, 15:03)
mano antrai pusei tai tinka ir suprantama, o jums ne? Ar tik nereikes man del to zudytis? O gal pragyvensiu?
Nuo susipazinimo su dabartine antra puse, visi kontaktai su ex apsiribojo vienu skambuciu, kuris prasidejo ramiu pokalbiu, kokie reikalai, po to prasidejo kazkokie priekaistai praeitimi, kad nesiseka del manes.
Ta tai suvokiu, geriausias kerstas busimiems ex tai nuosirdi meile, tada tokiems zmonems buna ragas, kai pamato realybe. Po keliu minuciu as pasiunciau ex n...

Taigi ir visas realus bendravimas su ex, gal tokia mano meile galima toleruot?

Nei vieno jus nemylite,tik save rolleyes.gif .Jei tikrai myletumet dabartini vyra,tai nemyletum exo.

QUOTE(Limcamca @ 2014 01 07, 15:06)
Atpildu netiki, bet dėl neištikimybės kaltas, kažkas kitas iš aukščiau, ne pati?  g.gif sorry, už ironiją.

Kodėl būtinai, jei kategoriškas, tai nepatyręs viso to. Ar būtina tai patirti, kad pradėtum pateisinti? Juk yra daugybę porų, kurie patyrę, nepateisina ir išsiskyrę. Apsidairau aplink ir nematau nė vienos poros apart jūsų ir kokios tai Virgos, kuriai neišikimybė būtų pliusų pliusus atnešus. Net, jei žmonės lieka kartu, vistiek matau įskaudintus, nuviltus žmones, randuotus žmones. Sugriautas šeimas ir gyvenimus. Taip, visko būna. Genys margas, pasaulis dar margesnis. Bet, ar dėl to, aš turiu pati nebeturėti savo nuomonės? Nebegaliu tiksliai žinoti, kas man priimtina, o kas ne?

Beje, įdomumo dėlei, pasakysiu, kad aš atvirkščiai, anksčiau galvojau, kad galėčiau neištikimybę pateisinti ir atleisti. Dabar kuo toliau į senatvę  biggrin.gif tuo labiau žinau, kad NE  schmoll.gif

Juk ir rasiau "jei tiketi"ir "matyt" wink.gif.O ne,kad taip tikrai buvo.
Dazniausia atveju taip,tik patyres supras,arba tikrai protingas zmogus,nesantis riboto mastymi,kaip kad Moonte,puikus pvz.
Jus nematot,as matau mirksiukas.gif .
Vienos seimos sugriuva del to,kitos ne.
Nuomone yra viena,bet brukti ta savo nuomone,kaip nenugincyjama fakta,yra kas kita,nereikia savo gyvenimo brukti kitiems,niekas neprivalo gyventi taip,kaip tu.Net neabejoju,kad rasciau ir man nepatinkanciu dalyku tavo gyvenime,ir rasciau del ko galeciau smerkti tave,bet nieko gero is to nebus.
Daug kas taip kalba,bet tik susidures su paciu faktu ,suzinos,ar gali,ar ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deep: 07 sausio 2014 - 14:19
QUOTE(Limcamca @ 2014 01 07, 13:06)
Beje, įdomumo dėlei, pasakysiu, kad aš atvirkščiai, anksčiau galvojau, kad galėčiau neištikimybę pateisinti ir atleisti. Dabar kuo toliau į senatvę  biggrin.gif tuo labiau žinau, kad NE  schmoll.gif

Idomu, mes irgi galvojom, kad galima atleisti. Bet dabar jau aisku, kad tas atleidimas butu beprasmis, tos kas buvo jau nebutu, o liktu kazkas pasigailetino is santykiu, pasitikejimo ir suvokimo apie kita.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 01 07, 14:58)
* Teisingai supratote. Ir, vistik susimaišiau. Jums stengtis dėl santykių yra gerai, o kai kita narė, nepamenu niko iš E.. raidės  blush2.gif parašė, kad reikia stengtis, tai jūs atrašėte, kad kas per santykiai, jei stengtis reikia? O, juk gali būti ir jai malonu ir gera dėl vyro stengtis? Ar to viduriuko nėra? Ar, yra tik tam tikri dalykai dėl kurių galima stengtis?  g.gif  g.gif

** Vadinasi, nesuklydau. Nes, sakau, kaip senbuvė pamenu šiokią tokią jūsų istorijos dalį  4u.gif Tikrai gražu, kad vietoj to, kad jūs lėktumėte laukais ieškodama naujos meilės, nusprendėt išeiti iš santykių. Garbingai ir sąžiningai. Vadinasi, tai yra įmanoma. Tik, ne visi nori tai daryti.

Dar karta, atsakau, samoningai nesistengiu. Tai panasu kaip kvepavimas, as nesedziu ir negalvoju va dabar man reikia ikvepti ir iskvepti, as tiesiog kvepuoju. Taip ir cia, as tiesiog gyvenu, be strategiju, spec puoslejimu ir t.t.

Man, asmeniskai, pasatngos, tapatu su saves vertimu-prievarta. As nesistengiu, kad itikciau vyrui, tiesiog tai gaunasi savaime, tai kas man malonu, malonu jam.
.........

Lengva buti saziningu, kai nera trecio, mus isskyre vyro yda. Trecio gi atsiradima, negali prognozuoti. Gali pragyventi visa gyvenima ir nesuprasti, kad buvai apdalintas. Tik sutikes zmogu suvoki, kad butent dabar prasideda tavo gyvenimas, o iki to tik egzistavai. As suprantu, kad toks vertinimas gali skaudinti sutuoktine, bet, kartais taip buna, jei kalbam apie tikra meile. Buna ir kitokios situacijos, prasideda, kaip lengvas flirtas, o baigiasi meile.

As greiciausiai kaip given444, pateisinu santikius, kurie prasidejo meiles itakoti ir tesiasi is meiles. Seksa siaip, be emociju, man snunku pateisinti. Nors suprasti kodel zmones pasirenka toki gyvenimo buda galiu.
Atsakyti