QUOTE(deep @ 2014 01 07, 08:24)
Tikrai nesvaigstu

,kodel taip galvoji?Nes bendrauju pagundu temoje?Paskaityk tada ten mano zinutes,nei vienos nerasi ,kur as svaigstu apie pagunda,jau senai to nera,nuo pavasario,berods

.
Jei tu galvoji,kad as del krizeles nusukau i sona,tai labai klysti,KRIZE pas mane tesesi nevienerius metus,paskutinius 3 menesius,kai jau kazkas vyko su pagunda,tarp manes ir vyro nebebuvo jokiu santykiu,niekada nemiegojau su dviem vyrais vienu laikotarpiu,taigi,nereikia visu zmoniu tapatinti ir kalbeti bendrai apie visus.O kad nebus idealu,as sita suprantu,net ir nenoriu idealiu santykiu,nes man tokie santykiai nuobodus,man reikia ir pasipykti kartais,bus dar ir kriziu,bet labai tikiuosi,kad dabar,kai istiks krize musu seima,si karta vyras jau kalbesis su manimi ir spresim viska kartu,o netaip,kaip buvo iki to laiko.
Papildyta:
Tokie pazadai budavo sakoma paaulystes laikotarpiu,dabar dauguma protingu zmoniu supranta,kad visko gyvenime gali nutikti,kad meile yra kintamas jausmas,o ne amzinas,viskas gali pasikeisti,ir nei tu,nei dar kazkas kitas,nezino,kas bus po 5m.su mumis,kokie jausmai bus vyrui(zmonai),gyvenimas nestoji vietoje,visko dar gali nutikti,niekada nereikalauciau is vyro,kad man zadetu amzinai mane myleti,nes tai butu kvaila,man svarbu,ka mes dabar jauciam vienas kitam,nes tai butu tiesa,o neuzsiimti ateities numatimu

.
depp as ta suprantu pilnai jei santykiu jau nebebuvo ir nemokejot ar nenorejot nusileisti. bet as linkiu jums sekmes tiktai. nenorejau pasiepti
Papildyta:
QUOTE(deep @ 2014 01 07, 09:17)
Kad antra karta,tai tikrai

,reiskias,ji psichine ligone,jei kazkada pazadejo antrai pusei myleti iki grabo,bet neistesejo,o dabar kitam ta pati zada

.
Papildyta:
Turbut pirma karta tokia persona sutinku,kad sitaip smerktu kitus zmones.Pamenu,kaip Maar pasisake pries skyrybas,smerke zmones,kurie skiriasi,nors pati skyresi su vyru.Ji saves visai nemato,tik kitus.Tokie zmones man atgrasus,kurie save iskelia auksciau uz visus,vaidina niekada neklystancia,nors tikrai tokia nera,ir neduok dieve,mylimas zmogus suklys,jis is karto taps siuksle,daiktu.Kelia i virsu dvasinius dalykus,nors pati toli grazu nesielgia taip,kaip vertetu.Graudu.
Papildyta:
MAAR,jeigu dabartinis vyras tave isduotu,nebemyletum jo?Ar vis tiek myletum,nes esi pazadejus myleti ji iki mirties?Net jei jis liks su meiluze?Nes jei nemylesi,tada tu tapsi siuksle,cia anot taves,ar ne taip?
bet nereikia protinti deep. ji pasirinko ir jos vyras pasirinko. tegu buna sekmingas pasirinkimas, o nepjaukim kas butu, jei butu
Papildyta:
QUOTE(Violeta41 @ 2014 01 07, 10:01)
Niekaip negaliu pasveikti. Vel zliumbiau visa nakti ir dabar asaros pliaupia.
Man skaudu viskas: kad turejo sexa, kad ja buciavo, kad jai sake kad myli, kad su ja skypino, kad su ja pietavo. Jis ir dabar mane kaltina, kad mazai ji mylejau, mazai jam svelnumo daviau, kad kitaip as nebuciau susiprotejusi. Nors kita vertus, as ne karto nepasigailejau savo sprendimo - atleisti. As atleidau dar iki tai ivykstant. Keista. Kada nustosiu apie tai galvojus ir save kankinus. Jis irgi ne karto nesuabejojo, ka ten su ja nebuvo tikroji meile ar prisirisisimas. Taip sau, niekur nevedantis bendravimas. Siandien vel man atrodo, kad negalima isimyleti, negalima prisiristi, negalima tureti vaiku. Nes nuo to tik blogiau. Skaiciau Navaiti: kad laime, tai bendravimas, judejimas, buciavimas, ir dekingumas. As taip ir gyvenau tuos 18 metu: ryte atsikeldavau su dekingumu savo vyrui, savo vaikams, savo tevams, darbui. O pasirodo visa tai buvo lengva saviapgaule.
patikek zinau kaip tau yra skaudu. tures laiko praeiti ir priklausys nuo abieju, jei noresis testi santykius
Papildyta:
QUOTE(Violeta41 @ 2014 01 07, 10:01)
Niekaip negaliu pasveikti. Vel zliumbiau visa nakti ir dabar asaros pliaupia.
Man skaudu viskas: kad turejo sexa, kad ja buciavo, kad jai sake kad myli, kad su ja skypino, kad su ja pietavo. Jis ir dabar mane kaltina, kad mazai ji mylejau, mazai jam svelnumo daviau, kad kitaip as nebuciau susiprotejusi. Nors kita vertus, as ne karto nepasigailejau savo sprendimo - atleisti. As atleidau dar iki tai ivykstant. Keista. Kada nustosiu apie tai galvojus ir save kankinus. Jis irgi ne karto nesuabejojo, ka ten su ja nebuvo tikroji meile ar prisirisisimas. Taip sau, niekur nevedantis bendravimas. Siandien vel man atrodo, kad negalima isimyleti, negalima prisiristi, negalima tureti vaiku. Nes nuo to tik blogiau. Skaiciau Navaiti: kad laime, tai bendravimas, judejimas, buciavimas, ir dekingumas. As taip ir gyvenau tuos 18 metu: ryte atsikeldavau su dekingumu savo vyrui, savo vaikams, savo tevams, darbui. O pasirodo visa tai buvo lengva saviapgaule.
patikek, ne tik jus moterys zliumbiat. vyrai irgi. tik nieks nemato priedo alkocholis daro vyrui