Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pamiršti neištikimybę?

QUOTE(pasikeitusi @ 2014 01 07, 16:58)
klausimas ar galima kazkiek besitesianti santyki vadinti tiesiog paslydimu g.gif

Kodel gi ne, paslydo, ikirito ir dabar blaskosi toje kebekneje. Na ne visiem gi iseina paslidus staigiai, su mazom pasekmem ant kokju atsistoti.
Atsakyti
QUOTE(deep @ 2014 01 07, 16:47)
Reikia isigilinti ,kodel tas zmogus neistikimas,o ne smerkti,net neisigilinus,kitaip busi durnas biggrin.gif .

Makaronai - tipskas atsakomybes vengimas...
BTW Jau minejau, kad nei pateisinu, nei smerkiu neistikimybe, bet melavimas sioje vietoje santykiuoe - tai slykstumo virsune.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kukas2: 07 sausio 2014 - 16:54
Man kraupu darosi nuo kai kuriu jusu bukumo, maisote savo jausmelius ir emocijas su dvasinemis vertybemis. Tai jums juk nepatinka epitetai, o pacios tai jau taskotes.

"aš dėkinga jam, kad jis su manimi geras ir mylintis, na, pasibarškino su kita, užsigeidė kažkokių naujų prieskoniu - ar dėl to reikia užbraukti visą gyvenimą?"

Kita karta tie prieskoniai jam patiks, jis jau nebus kartu nei geras nei mylintis ir pats uzbrauks gyvenima, nes jis jau irode, kad tai jam ne problema, Antras galas ji valdo.
O gal taip nebus AR NE? Nefig toks gyvenimas ant parako statines.

Ar verta issiaiskinti,, kad gyveni ant parako statines? Ko gero ne, nes jei parako statine sprogs tai ir problemu nebus. O va likti numestai gyvenimo kampe cia jau blogiau nei zuti parako statines sprogime, ar neatsibusti po komos.
Atsakyti
QUOTE(Maar @ 2014 01 07, 16:50)
Man kraupu darosi nuo kai kuriu jusu bukumo, maisote savo jausmelius ir emocijas su dvasinemis vertybemis. Tai jums juk nepatinka epitetai, o pacios tai jau taskotes.

"aš dėkinga jam, kad jis su manimi geras ir mylintis, na, pasibarškino su kita, užsigeidė kažkokių naujų prieskoniu - ar dėl to reikia užbraukti visą gyvenimą?"

Kita karta tie prieskoniai jam patiks, jis jau nebus kartu nei geras nei mylintis ir pats uzbrauks gyvenima, nes jis jau irode, kad tai jam ne problema,  Antras galas ji valdo.
O gal taip nebus AR NE? Nefig toks gyvenimas ant parako statines.

Ar verta issiaiskinti,, kad gyveni ant parako statines? Ko gero ne, nes jei parako statine sprogs tai ir problemu nebus. O va likti numestai gyvenimo kampe cia jau blogiau nei zuti parako statines sprogime, ar neatsibusti po komos.

Kitą kartą, po metų, po 10 metų - taip galvojant galima ir išprotėt, o kam galvot apie kitą kartą? Ir kam aiškintis, kad gyveni ant tos statinės, jei tu nuo jos vistiek nenulipsi - vien tam, kad susitaikytum su gyvenimu ant parako statinės? (nors aš nelyginu neištikimybės su parako statinė, greičiau su duobe kelyje - bumptelėjai, nemalonu, bet jei mašina toliau gerai važiuoja, kam iš jos lipti?) O būti numestai gyvenimo kampe - čia kas taip paims ir numes? Vyro neištikimybė...na, jei tiek užtenka tam, kad atsidurtum gyvenimo kampe, reikėtų tvarkyti savo asmenybę.
Atsakyti
QUOTE(Maar @ 2014 01 06, 23:52)
1. Man nereikia, kad man butu atleistos nuodemes, kuriu as pati sau niekada neatleisciau. Todel nemanau atleidinet kitiems to, kas jau perzengia ribas.  Tegu Dievas atleidzia, tai jo reikalas

2. Teisti. Kartais ne tik teisti reikia bet iir ivykdyti nuosprendzius, tai pareiga.
Blogiui geriausia padeda geru zmoniu pasyvumas

3. Dievas mums pastoviai siuncia isbandymus, deja sutuoktiniui tokia galimybe nenumatyta. Jei jis siuncia isbandymus, tai jis jau velnias.

Na ir... visuomet paliekama viltis, bet ne tokiems kurie nesugeba pasiaukot ir derasi lyg turguje.
Pasisnekejau su antra puse apie mano neistikimybe kaip galimybe.
Sako... as tiesiog tikiu, kad to padaryt negaletum juk tu ne tokia. Jei galetum, tai reiskia, kad nieko tikro nera. tada kokia nauda is atleidimu?
Taigi svarbu koks pagrindas tarp zmoniu

del ko aukotis? vienas del kito?
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 01 07, 17:58)
Kitą kartą, po metų, po 10 metų - taip galvojant galima ir išprotėt, o kam galvot apie kitą kartą? Ir kam aiškintis, kad gyveni ant tos statinės, jei tu nuo jos vistiek nenulipsi - vien tam, kad susitaikytum su gyvenimu ant parako statinės? (nors aš nelyginu neištikimybės su parako statinė, greičiau su duobe kelyje - bumptelėjai, nemalonu, bet jei mašina toliau gerai važiuoja, kam iš jos lipti?) O būti numestai gyvenimo kampe - čia kas taip paims ir numes? Vyro neištikimybė...na, jei tiek užtenka tam, kad atsidurtum gyvenimo kampe, reikėtų tvarkyti savo asmenybę.

Pragmatiskos moters poziuris. 4u.gif

Dabar pagalvojau. Va meiluzem kaip ir tas pats, kad meiluzis miega su savo zmona, kitas net nestabdo tai, jos vis tiek nori isteketi uz jo, nori kurti aiteiti su juo. O va jau zmonos kaip ir staigiai praranda pusiausvyra, ir "isspiria" vyrus, neva neistikimi kiaules, tiesiai meiluzei i glebi, ko ji ir sieke. Kaip pacios lieka vienos su savo vertybem, ilgainiui, kai nesutinka vyro gyvenimui, jas pamina ir tampa meiluzem.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 07 sausio 2014 - 17:29
QUOTE(deep @ 2014 01 07, 08:24)
Tikrai nesvaigstu biggrin.gif ,kodel taip galvoji?Nes bendrauju pagundu temoje?Paskaityk tada ten mano zinutes,nei vienos nerasi ,kur as svaigstu apie pagunda,jau senai to nera,nuo pavasario,berods mirksiukas.gif .
Jei tu galvoji,kad as del krizeles nusukau i sona,tai labai klysti,KRIZE pas mane tesesi nevienerius metus,paskutinius 3 menesius,kai jau kazkas vyko su pagunda,tarp manes ir vyro nebebuvo jokiu santykiu,niekada nemiegojau su dviem vyrais vienu laikotarpiu,taigi,nereikia visu zmoniu tapatinti ir kalbeti bendrai apie visus.O kad nebus idealu,as sita suprantu,net ir nenoriu idealiu santykiu,nes man tokie santykiai nuobodus,man reikia ir pasipykti kartais,bus dar ir kriziu,bet labai tikiuosi,kad dabar,kai istiks krize musu seima,si karta vyras jau kalbesis su manimi ir spresim viska kartu,o netaip,kaip buvo iki to laiko.
Papildyta:

Tokie pazadai budavo sakoma paaulystes laikotarpiu,dabar dauguma protingu zmoniu supranta,kad visko gyvenime gali nutikti,kad meile yra kintamas jausmas,o ne amzinas,viskas gali pasikeisti,ir nei tu,nei dar kazkas kitas,nezino,kas bus po 5m.su mumis,kokie jausmai bus vyrui(zmonai),gyvenimas nestoji vietoje,visko dar gali nutikti,niekada nereikalauciau is vyro,kad man zadetu amzinai mane myleti,nes tai butu kvaila,man svarbu,ka mes dabar jauciam vienas kitam,nes tai butu tiesa,o neuzsiimti ateities numatimu biggrin.gif .

depp as ta suprantu pilnai jei santykiu jau nebebuvo ir nemokejot ar nenorejot nusileisti. bet as linkiu jums sekmes tiktai. nenorejau pasiepti
Papildyta:
QUOTE(deep @ 2014 01 07, 09:17)
Kad antra karta,tai tikrai biggrin.gif ,reiskias,ji psichine ligone,jei kazkada pazadejo antrai pusei myleti iki grabo,bet neistesejo,o dabar kitam ta pati zada biggrin.gif .
Papildyta:
Turbut pirma karta tokia persona sutinku,kad sitaip smerktu kitus zmones.Pamenu,kaip Maar pasisake pries skyrybas,smerke zmones,kurie skiriasi,nors pati skyresi su vyru.Ji saves visai nemato,tik kitus.Tokie zmones man atgrasus,kurie save iskelia auksciau uz visus,vaidina niekada neklystancia,nors tikrai tokia nera,ir neduok dieve,mylimas zmogus suklys,jis is karto taps siuksle,daiktu.Kelia i virsu dvasinius dalykus,nors pati toli grazu nesielgia taip,kaip vertetu.Graudu.
Papildyta:
MAAR,jeigu dabartinis vyras tave isduotu,nebemyletum jo?Ar vis tiek myletum,nes esi pazadejus myleti ji iki mirties?Net jei jis liks su meiluze?Nes jei nemylesi,tada tu tapsi siuksle,cia anot taves,ar ne taip?

bet nereikia protinti deep. ji pasirinko ir jos vyras pasirinko. tegu buna sekmingas pasirinkimas, o nepjaukim kas butu, jei butu
Papildyta:
QUOTE(Violeta41 @ 2014 01 07, 10:01)
Niekaip negaliu pasveikti. Vel zliumbiau visa nakti ir dabar asaros pliaupia.
Man skaudu viskas: kad turejo sexa, kad ja buciavo, kad jai sake kad myli, kad su ja skypino, kad su ja pietavo. Jis ir dabar mane kaltina, kad mazai ji mylejau, mazai jam svelnumo daviau, kad kitaip as nebuciau susiprotejusi. Nors kita vertus, as ne karto nepasigailejau savo sprendimo - atleisti. As atleidau dar iki tai ivykstant. Keista. Kada nustosiu apie tai galvojus ir save kankinus. Jis irgi ne karto nesuabejojo, ka ten su ja nebuvo tikroji meile ar prisirisisimas. Taip sau, niekur nevedantis bendravimas. Siandien vel man atrodo, kad negalima isimyleti, negalima prisiristi, negalima tureti vaiku. Nes nuo to tik blogiau. Skaiciau Navaiti: kad laime, tai bendravimas, judejimas, buciavimas, ir dekingumas. As taip ir gyvenau tuos 18 metu: ryte atsikeldavau su dekingumu savo vyrui, savo vaikams, savo tevams, darbui. O pasirodo visa tai buvo lengva saviapgaule.

patikek zinau kaip tau yra skaudu. tures laiko praeiti ir priklausys nuo abieju, jei noresis testi santykius
Papildyta:
QUOTE(Violeta41 @ 2014 01 07, 10:01)
Niekaip negaliu pasveikti. Vel zliumbiau visa nakti ir dabar asaros pliaupia.
Man skaudu viskas: kad turejo sexa, kad ja buciavo, kad jai sake kad myli, kad su ja skypino, kad su ja pietavo. Jis ir dabar mane kaltina, kad mazai ji mylejau, mazai jam svelnumo daviau, kad kitaip as nebuciau susiprotejusi. Nors kita vertus, as ne karto nepasigailejau savo sprendimo - atleisti. As atleidau dar iki tai ivykstant. Keista. Kada nustosiu apie tai galvojus ir save kankinus. Jis irgi ne karto nesuabejojo, ka ten su ja nebuvo tikroji meile ar prisirisisimas. Taip sau, niekur nevedantis bendravimas. Siandien vel man atrodo, kad negalima isimyleti, negalima prisiristi, negalima tureti vaiku. Nes nuo to tik blogiau. Skaiciau Navaiti: kad laime, tai bendravimas, judejimas, buciavimas, ir dekingumas. As taip ir gyvenau tuos 18 metu: ryte atsikeldavau su dekingumu savo vyrui, savo vaikams, savo tevams, darbui. O pasirodo visa tai buvo lengva saviapgaule.

patikek, ne tik jus moterys zliumbiat. vyrai irgi. tik nieks nemato priedo alkocholis daro vyrui
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 01 07, 14:35)
na, ir kokioje "tiesoje" ji dabar gyvena - graužiasi, nori, kad vyras šliaužotų keliais ir žemintų savo meilužę? Nieko sau tiesa. Ką, ar vyras jos nemyli, ar nesistengia? O prieš tai irgi kasdien ant jos rėkdavo, žemindavo ir mušdavo? Vyras nepasikeitė - toks, koks buvo, toks ir liko. Ir ką ji turi gavusi tą išsvajotąją "tiesą"? Vyras su kita pasikirkino - faktas, bet faktas toks, kad ir žmoną myli - tai kame čia ta "tiesa"? Aišku, galima gyventi atsisukus veidu į sieną ir daužyti kakta plytas - "ak neištikimybė, ak melas, ak kokia aš nelaiminga, ak - atidaviau jam gražiausius gyvenimo metus, paaukojau gyvenima, o jis niekšas - su kita pasibarškino", bet galima pažiūrėti ir kitą pusę - "mes tiek daug gražių kimirkų patyrėm kartu, mes gyvenam rodydami vienas kitam rūpestį ir švelnumą, aš dėkinga jam, kad jis su manimi geras ir mylintis, na, pasibarškino su kita, užsigeidė kažkokių naujų prieskoniu - ar dėl to reikia užbraukti visą gyvenimą?"

jis turejo teise i neistikimybe.
ji turi teise i savo skausma ir busena, blyn.
ar jau neturi?
jusu postuose labai juntami tik vyro norai, buvimai, teise i barskinimus ir lakstymus.
o jau antroji puse neturi teises i jokia info? lai turi savo teises, o po to ir ejimus is proto. na ir kas, ar tau gaila?
K2 pvz irgi nori tureti teise i zinojima apie neistikimybe.
ar jau megini tai visiems uzdrausti?
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 01 07, 12:46)
Nesuprantu, tai pati gi mojavai vėliava, kad tiesa ir tik tiesa svarbiausia? Norėjai tiesos - gavai, dirbk su ja...he, ale, kad nemoki. Nebūtum žinojus apie vyro neištikimybę ir gyventum sau mylinti ir mylima, ir nesuktum sau galvos dėl kitų bobų. O jei tau pasakysiu, kad nėra tiesos ir nėra melo, yra tik faktai, poelgiai ir jų interpretacijos. Nežinotum, kad vyras buvo neištikimas ir, manai, gyventum mele. Tu negyventum mele, o gyventum gyvenimą, kuriame nesigraužtum dėl vyro neištikimybės. Ir jokia tai nebuvo saviapgaule, jei jau pabusdavai dėkinga savo vyrui, reiškia jis buvo geras ir mylintis vyras, nepaisant to (o gal kaip tik dėl to), kad buvo neištikimas.

supraskit, kad mojuojant veliava ir isaiskejus tiesai, asaros byres
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2014 01 07, 18:17)
jis turejo teise i neistikimybe.
ji turi teise i savo skausma ir busena, blyn.
ar jau neturi?
jusu postuose labai juntami tik vyro norai, buvimai, teise i barskinimus ir lakstymus.
o jau antroji puse neturi teises i jokia info? lai turi savo teises, o po to ir ejimus is proto. na ir kas, ar tau gaila?
K2 pvz irgi nori tureti teise i zinojima apie neistikimybe.
ar jau megini tai visiems uzdrausti?

o tai ši tema ne apie tai, kaip atleisti ir pamiršti? Tai vat ir pasakyk - kam žinoti, jei po to nori atleisti ir pamiršti?
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 01 07, 13:09)
na, gal ir nelabai gražiai nuskambėjo, bet tik norėjau pabrėžti, kad ne visuomet reikia veržtis viską žinoti.

verztis nereikia zinoti. bet jei kitas zmogus tavimi naudojasi, kad jam patogu. jei tau tinka taip, kad nezinot ir priimt savo sprendimus. nenoreciau savo zmogaus tokio gyvenime. geriau susipyke, tegu pasiunstu toliau. negu gyventi taip
Atsakyti
QUOTE(mobatas @ 2014 01 07, 18:29)
verztis nereikia zinoti. bet jei kitas zmogus tavimi naudojasi, kad jam patogu. jei tau tinka taip, kad nezinot ir priimt savo sprendimus. nenoreciau savo zmogaus tokio gyvenime. geriau susipyke, tegu pasiunstu toliau. negu gyventi taip

hmmm, ir kaip gi naudojasi - ji duoda kažkokią naudą jam, jis - jai. Juk sakė, kad dėkinga prabusdavo, nors, gali būti, kad vyras jau ir tuo metu buvo neištikimas. O reikia gyventi taip, kad nebūtų patogu - ir kiek ilgai pratempsi taip biggrin.gif ar reikia manyti, kad jis buvo toks blogas, toks blogas, bet kentėjo vien todėl, kad ištikimas? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciccio: 07 sausio 2014 - 18:34