QUOTE(Violeta41 @ 2014 01 07, 15:11)
As matyt noriu, kad jis dar mustusi I krutine diena nakti, kad suklydo. Po to mane liaupsintu, o ja menkintu.
Žmogiška
QUOTE(deep @ 2014 01 07, 15:17)
* Dazniausia atveju taip,tik patyres supras,arba tikrai protingas zmogus,nesantis riboto mastymi,kaip kad Moonte,puikus pvz.
** Jus nematot,as matau

.
Vienos seimos sugriuva del to,kitos ne.
Nuomone yra viena,bet brukti ta savo nuomone,kaip nenugincyjama fakta,yra kas kita,nereikia savo gyvenimo brukti kitiems,niekas neprivalo gyventi taip,kaip tu.Net neabejoju,kad rasciau ir man nepatinkanciu dalyku tavo gyvenime,ir rasciau del ko galeciau smerkti tave,bet nieko gero is to nebus.
Daug kas taip kalba,bet tik susidures su paciu faktu ,suzinos,ar gali,ar ne.
* Tai anot jūsų, žmonės nepateisinantys neištikimybės yra siauro, riboto mąstymo??
** Jėzus Marija

kur jums čia kas ką ištisai bruką ir kiša??

Diskusija čia. D-I-S-K-U-S-I-J-A
QUOTE(Moonte @ 2014 01 07, 15:21)
Dar karta, atsakau, samoningai nesistengiu. Tai panasu kaip kvepavimas, as nesedziu ir negalvoju va dabar man reikia ikvepti ir iskvepti, as tiesiog kvepuoju. Taip ir cia, as tiesiog gyvenu, be strategiju, spec puoslejimu ir t.t.
Man, asmeniskai, pasatngos, tapatu su saves vertimu-prievarta. As nesistengiu, kad itikciau vyrui, tiesiog tai gaunasi savaime, tai kas man malonu, malonu jam.
** Lengva buti saziningu, kai nera trecio, mus isskyre vyro yda. Trecio gi atsiradima, negali prognozuoti.
As greiciausiai kaip given444, pateisinu santikius, kurie prasidejo meiles itakoti ir tesiasi is meiles. Seksa siaip, be emociju, man snunku pateisinti. Nors suprasti kodel zmones pasirenka toki gyvenimo buda galiu.
* Tai jūs su vyru viską tip top tą patį mėgstate?? Viską, viską? Tas pats skonis maistui, gėrimams, tie patys hobi, tie patys užsiėmimai, viskas tip top... atitinka
** O, taip sutinku, kad lengva. Bet, ar tikrai yra neįmanoma?
*** Meilę pateisinu ir aš. Tikra meilė. Todė, kad mano manymu žmogus per visą savo gyvenimą tikrai nuoširdžiai gali mylėti 1-2 kartus. O, ne šiandien nr1, rytoj nr2, poryt dar nr3 ir nr4 vienu metu ir t.t. ir pan. Meilių meilės ant meilių ir galų gale viskas baigiasi seilėm
QUOTE(Moonte @ 2014 01 07, 15:26)
O kodel jus sureiksminate, butent neistikimybes randus, asaras ir t.t.?
Ar kiti zmogaus isgyvenimai, ivykiai randu nepalieka?
Nejau manote, kad rasit nors viena zmogu be "randu"?
Ir kodel reikia taip paniskai bijoti tu randu?
Aš sureikšminu visus randus. Čia neištikimybės, nes tema apie ją.
Duokit man pavyzdį kokį randą neištikimąjam palieka neištikimybė? Pvz.?
Ne, nemanau.
Nebijau. Bet, gyvendama stengiuosi, kad tiems žmonėms kuriuos myliu, jų sukelčiau kuo mažiau. Kaip auginant vaiką. Rūpinuosi, kad jų vaikystė būtų laiminga. O, ne šiaip sau: tep lep, bile kaip, ale gi vistiek mes traumuoti

Bile kaip man netinkama. Niekur