Įkraunama...
Įkraunama...

Furby - ar kas pirko?

QUOTE(Paja @ 2006 12 15, 23:30)
Jei manęs klausi, tai nežinau... Kažkada mačiau "Žaislų planetoj", berods, kainavo apie 150 Lt...Mūsiškis "šneka" vokiškai, bet susikalbam su žodynėlio pagalba. mirksiukas.gif Įdomiausia tai,kad jis vienintelis mūsų šeimoje tik ir "šneka" vokiškai. biggrin.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti
tai zinokit LT niekur as jo neradau pirkti schmoll.gif tai paprasiau giminaiciu,kad Airijoj paziuretu.siand.skambino,kad ir ten paskutine nugriebe,bet su nuolaida gera uz 30euru thumbup.gif
Atsakyti
Furbius šiemet gaus mano dukrytės Kalėdoms po eglute. Pirkome sendaikčių turguje. Kainos nuo 20 iki 30 litų. Būna pirkti beveik kiekvieną savaitgalį. Kalba angliškai. Manau, kad maniškės žais, nes šiaip jau labai mėgsta elektroninius žaislus. be to šiemet pradėjo mokintis anglų kalbą. Jei kam reikia galiu atsiųsti lietuvišką instrukciją (pati išverčiau, padėsiu kartu su furbiu po eglute). Jei nebandėte versti, nustebsite sužinoję jų galimybes. Kol kas pasislėpusi žaidžiu pati blush2.gif Kiek laiko žais iš tikrųjų parašysiu po mėnesio.
Kas turite du, ar žinojote, kad jie tarpuavyje bendrauja? Labai įdomu stebėti :-)
Atsakyti
Niurzga, kokiam turguj radai? Anglisku niekaip nesiseka rast
Atsakyti
QUOTE(Aushrine @ 2006 12 18, 11:45)

Itariu, kad kalba eina apie Panevėžio mašinų turgų g.gif . Bet kaip ten anglą rasti, jei ten iš Vokietijos veža verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrine @ 2006 12 18, 11:45)

Gyvenu Panevezyje. Jau ne tik sau, bet ir draugams nupirkau (angliškai kalbančius). Pas mus yra sendaikčių turgus, jame yra ir du pardavėjai prekiaujantys vien tik žaislais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 21 gruodžio 2006 - 18:35
Kaip gaila, kad Panevezys taip toli verysad.gif
Atsakyti
Sveikos ash ir nupirkau Ferbi Suomijoje,cia jis kainuoja eurus,bet nesuprantu instrukcijos verysad.gif (jis kalba anglishkai)i Lietuva grysiu dar negreit gal kas gali atskanuot ir atsiust man i emeila instrukcijele lietuviu kalba?
Buciau labai dekinga 4u.gif
Mano pypliukas irgi dekoja jau is anksto jums wub.gif
Mano emeilas supermama11@yandex.ru
Atsakyti
Sveikutes gyvenu Suomijoje,savo pypliukui nupirkau Furbi angliskai kalbanti,bet instrukcija kokia nori kalba bet ne lietuviu ir ne tom kokiom moku verysad.gif o tikslas kad vaikis mokytusi anglu,o pati jam negaliu paaiskint kaip su juo zaist blink.gif
Gal kas turit instrukcija lietuviu kalba ir zodyneli blush2.gif buciau labai dekinga(Lietuvoj kai perki Furbiuka ten instrukcija lietuviu kalba)PADEKIT

Mano emeiliukas supermama11@yandex.ru

Is anksto dekoju
Atsakyti
QUOTE(Tuja2 @ 2006 12 21, 23:34)
Kaip gaila, kad Panevezys taip toli verysad.gif

Tuja tu is kur?

Mes vazinejam i sportiniu sokiu konkursus i ivairius miestus gal kartais ir galesiu padeti. O gal turit pazistamu, kuriu vaikai soka?
Atsakyti
Nuoshirdus AAAAciuuu ax.gif
Visus su artejanciais Naujais Metais ax.gif

Lai jysy mazyliai atranda siek tiek daugiau dziaugsmo nei esa dar patyre wub.gif
Atsakyti
Turime jau seniai tongue.gif Dukra jo bijojo verysad.gif O dabar sunelis ji tampo,bateriju nededu,kad neisgasdinti blush2.gif Nes nezinau,kaip jis sureaguos i jo snekas.Bet reiks pabandyti ijungti ax.gif
Atsakyti