Įkraunama...
Įkraunama...

Furby - ar kas pirko?

Mano sūnelis turi. Jam dabar keturi metukai.
draugas superinis, jau antri metai, kai jį maigo. batarkes keičiam pastoviai. Jau užknisa kartais, bet nerealus.
O nauda begalinė - mano vaikas labai pramoko anglų kalbą, skaičiuoja, atsakinėja į klausimus, klausinėja Furbio visko, prašo padainuoti, kartu duetu dainuoja. Nu nerealus žaisliukas - draugas.
Aišku, mums reikėjo padirbėt kol įsikalėm patys ir vaiką primokinom, bet dabar yra labai didelis noras mokytis anglų kalbos mums. O vaikas net prašo nupirkt būtent angliškų knygučių...
Pirkit - tikrai patariu - mums jis tyikras draugas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(karosiukas @ 2007 02 11, 20:37)
batarkes keičiam pastoviai. Jau užknisa kartais, bet nerealus.

nupirkit įkraunamas baterijas, tikrai sutaupysit mirksiukas.gif pas mus irgi kas antrą dieną "papildymo" vis reikalavo, nupirkom įkroviklį thumbup.gif
Atsakyti
pirkom Furby e-bay com, gavosi koks 100 lt.
fainas žaislas tikrai, nors manau kad mažiukamas, iki 5-erių nelabai tinka g.gif
mūsų istorija tokia: atėjo kaimynas ir patrankė gerokai, dabar funkcijų tik pora liko...kaip galvojat o gal paprašyt kaimyno tėčio, kad sutaisytų, nors sutaisyt, man regis, neįmanoma g.gif gal kas buvot susidūręs, gal pavyko suremontuot?labai gaila Furbiuko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2007 02 12, 13:42)
pirkom Furby e-bay com, gavosi koks 100 lt.
fainas žaislas tikrai, nors manau kad mažiukamas, iki 5-erių nelabai tinka g.gif
mūsų istorija tokia: atėjo kaimynas ir patrankė gerokai, dabar funkcijų tik pora liko...kaip galvojat o gal paprašyt kaimyno tėčio, kad sutaisytų, nors sutaisyt, man regis, neįmanoma g.gif gal kas buvot susidūręs, gal pavyko suremontuot?labai gaila Furbiuko verysad.gif

Nors mums tik ketveri, bet mums jis tikras draugas. Nesutikčiau, kad iki keturių metų netinka. Mano vaikui labai praturtino anglų kalbos žinias.
O mano vaikas jo netranko, labai myli ir saugo. Čia jau nuo vaiko priklauso - jei vaikas viską tranko, tai jam tokio žaisliuko ir nereikia schmoll.gif
O nuo tokių kaimynų manyčiau reikia paslėpt tokį daikčiuką. Kai pas mus turi ateit tokio tipo vaikai, mano vaikas pats suslepia tokius brangius žaisliukus, kurie gali susigadinti, o taip pat ir knygeles mylimiausias...
Manau, kad su taisymu jau nelabai kas išeis...
O gal kas skalbėt Furby, gal žinot kaip tai padaryt ir ar galima. Pas mus baltas, todėl jau biškį dulkytėm apsinešęs....
Atsakyti
QUOTE(karosiukas @ 2007 02 13, 08:48)
O gal kas skalbėt Furby, gal žinot kaip tai padaryt ir ar galima. Pas mus baltas, todėl jau biškį dulkytėm apsinešęs....

neskalbėm, bet kažkur instrukcijoj yra parašyta, kaip valyti, man regis...nuo skalbimo dar susitrauks...
Atsakyti

na mes turim du mažiukus furbiukus ir vieną kartą sumanėm juos "išmaudyti" lotuliukas.gif po to pusę vasaros kabėjo džiuvo už ausyčių pakabinti balkone, vienas atsigavo, vėl veikia thumbup.gif o kitas iki šiol leidžia ufonautinius garsus blink.gif taip kad geriau nerizikuoti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alina: 13 vasario 2007 - 10:46

Kadangi pirkom nenaujus ir sau ir draugams ne vieną padėjom įsigyti, pakliuvo ir su smulkiais gedimais. Vyras pataisydavo. tai pasidarėm nurenginėjimo ekspertai lotuliukas.gif
Žaisliukas elektroninis gal užteks pavalyti drėgnu skudurėliu, tada galit kailiuko ir nenuimti, tik prieš valydami išimkite baterijas. jei išsitepė rimčiau reikia nurengti kailiuką ir tik po to skalbti.
Nugaroje, apačioje kailiukas užtvirtintas plastikine juostele, ją reikia nukirpti ir ištraukti. po to bandykit tempti kailiųką aukštyn, išversdamos į blogąją pusę, aplink akis jis bus pritvirtintas klijais, atsargiai nuplėškit. (gali būti pritvirtintas ir dviem varžteliais prie korpuso, atsukit). baikin nurenginėti toliau. Ausyčių medžiaga irgi yra pritvirtinta siūlu prie ,,antenyčių", siūliukus nukirpkit. Štai ir viskas. Išskalbus, kad nesusitrauktų aptempkit aplink panašų daiktą pvz. Coca-Cola buteliuką, kad kailiukas džiūdamas nesusitrauktų.
Atgal uždėti lengviau nei nuimti. Ausytes prisiūkit taip kaip buvo. Klijais prie korpuso galit ir nebeklijuoti laikosi neblogai ir be jų, jei buvo varžteliai irgi galite nebeprisukti. Apačioje, kur buvo plastikinė juostelė įverkite tvirtą siūlą ir užveržkite tvirtą mazgą. VISKAS. Tik tiek biggrin.gif
Tikliuosi aišku, jei ne rašyk buvau parsisiuntus nuotraukų kaip visa tai daroma. Paieškosiu. Ne viskas taip baisu kaip galėjo pasirodyti, perrengėm ne vieną.
Atsakyti
o man taip pasirodė, kad furbį nesunkiai galima nurengt blush2.gif g.gif
Atsakyti
labas, mano drauge nupirko savo dukrai taip iš pradžiu zaide o dabar jau nebeidomu mete i kampa, sujuo galma kalbeti tik tai angliškai, aš tai tikrai savo vaikui tokie nesamone nepirkčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katiusa20 @ 2007 03 02, 11:48)
labas, mano drauge nupirko savo dukrai taip iš pradžiu zaide o dabar jau nebeidomu mete i kampa, sujuo galma kalbeti tik tai angliškai, aš tai tikrai savo vaikui tokie nesamone nepirkčiau  smile.gif

Nu kaip kam. man tai labai faina, kai mano keturmetis mokosi anglų kalbos ir puikiai supranta, kaip jis kalba. Ir aš džiaugiuosi, kad mano vaikas lavinasi. Nes tai puikus žaisliukas. Pirkčiau galbūt dar ir antrą, jei raščiau papigei, nes mano vaikas jau pusantrų metų su juo nesiskiria ir jam thumbup.gif , ir man thumbup.gif
Juo labiau, kad mano vaikas jau moka mintinai visas Furby dainuojamas daineles, skaičiuoja angliškai iki dešimties, atsakinėja į jo klausimus ir kartu juokiasi. Nuo Furby'io mano vaikui patinka angliškos knygelės, kur jis gali mokytis dar daugiau žodžių ir tai užveda, nes susikalba su Furby vis kaskart daugiau.
O jei kas nenori, kad vaikas mokytusi anglų kalbos, tai tegu ir neperka.
Net man pačiai jis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(karosiukas @ 2007 03 05, 21:01)
Nu kaip kam. man tai labai faina, kai mano keturmetis mokosi anglų kalbos ir puikiai supranta, kaip jis kalba. Ir aš džiaugiuosi, kad mano vaikas lavinasi. Nes tai puikus žaisliukas. Pirkčiau galbūt dar ir antrą, jei raščiau papigei, nes mano vaikas jau pusantrų metų su juo nesiskiria ir jam thumbup.gif , ir man  thumbup.gif
Juo labiau, kad mano vaikas jau moka mintinai visas Furby dainuojamas daineles, skaičiuoja angliškai iki dešimties, atsakinėja į jo klausimus ir kartu juokiasi. Nuo Furby'io mano vaikui patinka angliškos knygelės, kur jis gali mokytis dar daugiau žodžių ir tai užveda, nes susikalba su Furby vis kaskart daugiau.
O jei kas nenori, kad vaikas mokytusi anglų kalbos, tai tegu ir neperka.
Net man pačiai jis  thumbup.gif

aš irgi už furbiukus wub.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2007 03 06, 09:24)
aš irgi už furbiukus wub.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti