Darė mankštas ir poliklinikoj, ir privačiai. O poliklonikoj turėdavau savo rankšlouostį. Problema buvo kilusi tik tada, kai ištepė kūneli aliejuku, o aš namie neišmaudžiau, tai užsikimšo poros ir išbėrė nugarytę. Bet po maudynių bėrimai prėjo.
QUOTE(Tikaram @ 2010 06 03, 17:10)
truputi verke, kai pradejo visaip tampyt kratyt... na grubi ji moteris... bet maniau verks labiau 

QUOTE(Drum @ 2010 07 26, 22:18)
taip pas ja tokia veikla, daugiau ir nejau, jau esu apie ponia Aldona rasiusi kitoje temoje... ant koju vaikucius pastato, bet ir psixika suzalot gali. bet yra mamu patenkintu ja.
Mums buvo israsytos manksteles, kai sunui buvo 5 men. Turejom zema raumenu tonusa, nesivarte maniskis, toks suglebes buvo.. Tai musu gydytoja israse manksteliu kursa Seskines poliklinikoj, palankem 5 kartus (nes tik tiek buvo nemokamai skirta) ir zymiai pagerejo
Sustiprejo raumenukai, pradejo vartytis ir t.t.

QUOTE(oracle @ 2010 08 12, 17:49)
o nuo kada reikia daryti manksta?
Manau galima manksta daryti nuo pat gimimo,ypač jei žemas raumenu tonusas

QUOTE(DC* @ 2010 08 20, 18:27)
O kaip sužinoti, kad raumenų tonusas žemas?
toks jausmas, kad atliekant judesį raumenukai nei kiek neįsitempia, tokie kaip suglebę būtų, silpni.
Kuo skiriasi mankšta esant žemam ir esant padidintam raumenų tonusui? Esant žemam - judesiai turi būti greitesnis, galimi padrebinimai, galima švelniai kūdikėlį pamėtyti į viršų, galima pamasažuoti dygliniu kamuoliuku. Esant padidėjusiam - viskas švelniai daroma, jokių staigių judesių, jokių kūdikio mėtymo, jokios ankstyvos vertikalizacijos. Daugiau galiu papasakoti apie tai, jei užduosite klausimus į AŽ.
Labas
Visos temos neskaičiau, nes kai kuri gan sena ir nebeaktuali info
Gal kas pastaruoju metu bendraujate su Šemetos Kristina? domina mane dinaminė mankštelė, tik iš pirmų lūpų
Sužavėjo mane vaikučiai kurie jos buvo mankštinami, tokie stiprūs ir žvalūs, o mankštelė gan ekstremali

Visos temos neskaičiau, nes kai kuri gan sena ir nebeaktuali info

Gal kas pastaruoju metu bendraujate su Šemetos Kristina? domina mane dinaminė mankštelė, tik iš pirmų lūpų

Mes masaziukus daromes namie.Teko stebeti kaip dukrytei poliklinikoj daro masazus, tai ta pati patys ismokom, nusipirkom kamuoli

QUOTE(Irincik @ 2010 11 24, 21:05)
Sveiki,
rasiau temoje,gal neradot
Masaziste Oksana, <...> gyvena Justiniskese, bet pagal poreiki ateina kur reikia.
Sekmes Jums
rasiau temoje,gal neradot

Masaziste Oksana, <...> gyvena Justiniskese, bet pagal poreiki ateina kur reikia.
Sekmes Jums

Ačiū labai

Mes Vilniaus raj. gyvenam, tad kažin, ar ji pas mus atvažiuotų....
Ačiū, ieškosim dar... Tiktų kokie Naujininkai, Lazdynai, Naujamiestis - arčiau kažkiek...

Beje, mums reikia ne šiaip paprasto, o specialaus masažiuko klubiukams (neatsilenkia tiek, kiek reikia, bet displazijos nėra)

tokiu atveju labiau tiktų mankštelė ant kamuolio