Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikių masažas ir mankšta

Darė mankštas ir poliklinikoj, ir privačiai. O poliklonikoj turėdavau savo rankšlouostį. Problema buvo kilusi tik tada, kai ištepė kūneli aliejuku, o aš namie neišmaudžiau, tai užsikimšo poros ir išbėrė nugarytę. Bet po maudynių bėrimai prėjo.
Atsakyti
QUOTE(Tikaram @ 2010 06 03, 17:10)
truputi verke, kai pradejo visaip tampyt kratyt... na grubi ji moteris... bet maniau verks labiau  mirksiukas.gif

blink.gif blink.gif blink.gif kas čia per veikla?
Atsakyti
QUOTE(Drum @ 2010 07 26, 22:18)
blink.gif  blink.gif  blink.gif kas čia per veikla?

taip pas ja tokia veikla, daugiau ir nejau, jau esu apie ponia Aldona rasiusi kitoje temoje... ant koju vaikucius pastato, bet ir psixika suzalot gali. bet yra mamu patenkintu ja.
Atsakyti
Mums buvo israsytos manksteles, kai sunui buvo 5 men. Turejom zema raumenu tonusa, nesivarte maniskis, toks suglebes buvo.. Tai musu gydytoja israse manksteliu kursa Seskines poliklinikoj, palankem 5 kartus (nes tik tiek buvo nemokamai skirta) ir zymiai pagerejo thumbup.gif Sustiprejo raumenukai, pradejo vartytis ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(oracle @ 2010 08 12, 17:49)
o nuo kada reikia daryti manksta?

Manau galima manksta daryti nuo pat gimimo,ypač jei žemas raumenu tonusas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DC* @ 2010 08 20, 18:27)
Manau galima manksta daryti nuo pat gimimo,ypač jei žemas raumenu tonusas smile.gif

O kaip sužinoti, kad raumenų tonusas žemas?
Atsakyti
toks jausmas, kad atliekant judesį raumenukai nei kiek neįsitempia, tokie kaip suglebę būtų, silpni.
Atsakyti
Kuo skiriasi mankšta esant žemam ir esant padidintam raumenų tonusui? Esant žemam - judesiai turi būti greitesnis, galimi padrebinimai, galima švelniai kūdikėlį pamėtyti į viršų, galima pamasažuoti dygliniu kamuoliuku. Esant padidėjusiam - viskas švelniai daroma, jokių staigių judesių, jokių kūdikio mėtymo, jokios ankstyvos vertikalizacijos. Daugiau galiu papasakoti apie tai, jei užduosite klausimus į AŽ.
Atsakyti
Labas 4u.gif
Visos temos neskaičiau, nes kai kuri gan sena ir nebeaktuali info ax.gif
Gal kas pastaruoju metu bendraujate su Šemetos Kristina? domina mane dinaminė mankštelė, tik iš pirmų lūpų mirksiukas.gif Sužavėjo mane vaikučiai kurie jos buvo mankštinami, tokie stiprūs ir žvalūs, o mankštelė gan ekstremali rolleyes.gif
Atsakyti
Mes masaziukus daromes namie.Teko stebeti kaip dukrytei poliklinikoj daro masazus, tai ta pati patys ismokom, nusipirkom kamuoli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irincik @ 2010 11 24, 21:05)
Sveiki,
rasiau temoje,gal neradot  smile.gif
Masaziste Oksana, <...> gyvena Justiniskese, bet pagal poreiki ateina kur reikia.
Sekmes Jums 4u.gif

Ačiū labai 4u.gif tik... toloka mums, jau tada ir Pašilaičių poliklinika nebetoli... verysad.gif
Mes Vilniaus raj. gyvenam, tad kažin, ar ji pas mus atvažiuotų....

Ačiū, ieškosim dar... Tiktų kokie Naujininkai, Lazdynai, Naujamiestis - arčiau kažkiek... ax.gif

Beje, mums reikia ne šiaip paprasto, o specialaus masažiuko klubiukams (neatsilenkia tiek, kiek reikia, bet displazijos nėra) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 24 lapkričio 2010 - 22:07
tokiu atveju labiau tiktų mankštelė ant kamuolio mirksiukas.gif
Atsakyti