Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikių masažas ir mankšta

QUOTE(benux @ 2010 11 25, 17:58)
tokiu atveju labiau tiktų mankštelė ant kamuolio  mirksiukas.gif

Hm, čia apie tą tokį didelį kamuolį kalbat? rolleyes.gif Nieko apie tai neišmanau blush2.gif
Gal žinot, kur tokį įsigyt galima? unsure.gif
Atsakyti
o man smalsu po keliu masazu matosi kazkokie pakitimai, pagerejimas? ar 10 masazu pakankama istaisyti nedidelius raidos sutrikimus?
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 11 25, 20:38)
Hm, čia apie tą tokį didelį kamuolį kalbat? rolleyes.gif Nieko apie tai neišmanau blush2.gif

taip, kalbu apie didelį kamuolį, kurį galite įsgyti specializuotose reabilitacijos priemonių parduotuvėse ar tiesiog senukuose, maximoje. Tik diametrą patarčiau imti kuo didesnį, kad būtų lengviau vaikutį mankštinti, nes mažesnį kamuolį sunkiau valdyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 11 25, 19:38)

dabar senukuose jiems akcija mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(~Beauty~ @ 2010 11 25, 00:01)
Beje, mums reikia ne šiaip paprasto, o specialaus masažiuko klubiukams (neatsilenkia tiek, kiek reikia, bet displazijos nėra) 4u.gif

QUOTE(benux @ 2010 11 25, 19:58)
tokiu atveju labiau tiktų mankštelė ant kamuolio  mirksiukas.gif

Mums irgi tokia pati problema. Tik pas reabilotologę eisim sausio pradžioj, nes eilės doh.gif . Gal galite pasakyti kokius pratimus reikia atlikti ant kamuolio ar rekomenduoti ką kas atlieka tokius pratimus?
Atsakyti
gyvenu Kaune, tad negaliu nieko rekomenduoti smile.gif Be to reikia pamatyti vaiką ir jo problemą, kad galėtum kažkokius pratimus pasiūlyti, tad palaukite sausio, arba susiraskite kineziterapeutą, dirbantį su vaikais Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oracle @ 2010 11 29, 13:29)
o man smalsu po keliu masazu matosi kazkokie pakitimai, pagerejimas? ar 10 masazu pakankama istaisyti nedidelius raidos sutrikimus?

na mano patirti rodo, kad 10 masazu, jei juos atlieka profesionalus kineziaterapeutas - pakanka.
Man pirma vaika masazavo du kart (4 ir berods 7 ar 8 men) tai po masazu matesi tikrai fizinis pagerejimas. Dabar baigiam pirmaji masazu kursa antrajam vaikuciui, tai irgi matosi pagerejimas. iki tol nesivarte, aplamai nenorejo nieko daryt, o dabar po masazu pradejo rodyt dideli nora sestis, pradejo verstis, atrado kojytes ir pradejo jas kelti prie burnytes. Viso to nelabai ir dare iki masazu. mirksiukas.gif
Atsakyti
ar vien masažų pakanka, nežinau, bet, kad derinio mankštos ir masažo pakanka, tikrai taip (nekalbu apie sunkesnius atvejus smile.gif smile.gif
Atsakyti
masažavom tik pirmąjį vaiką, kitiems nebeliko jėgų ir fantazijos
Atsakyti
Sveikos mamos,
Noreciau paklausti del masazo, viska dariau kaip rode gydytojai, masazavau kojytes, rankytes, nugaryte ir neperseniausiai skaitydama apie masazus radau parasyta jog negalima masazuot stuburo, o as sito nezinodama, pamasazuodavau ir stuburiuka, bet taip svelniai sukamaisiais judesiais. Tad dabar esu baisiai susinervinus ir susikrimtus ar nepakenkiau savo angeleliui.... net verkt norisi.... kodel gydytoja to nepasake jei visur pabreziama jog negalima
Gal galit ka pasakyt sia tema
Mazylei beveik 6 menesiukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SiGral: 04 sausio 2011 - 20:43
Mes vaikstom i mankstas+masazus ir esam labai patenkintos, nes pati neatsisesdavo, o tokio amziaus maziukai jau ir stovedavo. Taigi po 1,5 men mankstu ir darbo namuose, musu mergina atsistoja ir jau bando eiti thumbup.gif

SiGral, musu kinezaterapeute, kai mankstindavo tai salia stuburiuko su dviem pirstai praeidavo, bet jei svelniai pamasazavai tai nemanau kad padarei kazka blogo, nes kai vaikai guli tai irgi trinasi nugarele i ciuzini ir nieko. Nusiramink 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SiGral @ 2011 01 04, 21:42)
Sveikos mamos,
Noreciau paklausti del masazo, viska dariau kaip rode gydytojai, masazavau kojytes, rankytes, nugaryte ir neperseniausiai skaitydama apie masazus radau parasyta jog negalima masazuot stuburo, o as sito nezinodama, pamasazuodavau ir stuburiuka, bet taip svelniai sukamaisiais judesiais. Tad dabar esu baisiai susinervinus ir susikrimtus ar nepakenkiau savo angeleliui.... net verkt norisi.... kodel gydytoja to nepasake jei visur pabreziama jog negalima
Gal galit ka pasakyt sia tema
Mazylei beveik 6 menesiukai

Labas. Jei viska darei ne su jega, o svelniai, tai nieko tokio. Ir mano patarimas: jei nezinot, tai geriau ir nedarykit, nes kudikiams labai greitai galima pakenkti. Manau, kad kiekvienas turi dirbti savo darba
Atsakyti