Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikių masažas ir mankšta

Mes nuo 3,5mėn pradėjom mankštintis ant didelio kamuolio su ragais smile.gif Nelabai dažnai tai darydavom, nes mažylei nelabai patikdavo cry.gif , o dabar bandom dažniau. Guldom ją ant pilvo ir supam į priekį ir atgal, į vieną šoną ir į kitą šoną. Kai supam į priekį reikia , kad mažylė su rankom pasiektų grindis, ir kai atgal, tai su kojitėm. Tik šį pratimą reik dviese, palaikant mažylę daryti, vienai sunkiau.mažylė gali nukristi sad.gif Dar vaikštom per kamuolį biggrin.gif , pasėdim, pasisupam, pašokinėjam. fitness3.gif Gal yra dar kokių pratimukų, bet mes naudojame tik šiuos ,kuriuos išvardinau, man brolis parodė, jie savo dukrytę vedžiojo į masažus ir taip mankštindavo fitness4.gif
Atsakyti
evelidu,oi kaip smagu.Pradžiai thumbup.gif
Tik paaiŠkink kaip ją ten i priekį ir atgal ?Kažkaip man nesigauna g.gif O eiti ant kamuolio tai thumbup.gif .Mažoji buvo labai patenkinta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(pakalnutė @ 2005 11 21, 19:41)
evelidu,oi kaip smagu.Pradžiai  thumbup.gif 
Tik paaiŠkink kaip ją ten i priekį ir atgal ?Kažkaip man nesigauna g.gif O eiti ant kamuolio tai  thumbup.gif .Mažoji buvo labai patenkinta tongue.gif

biggrin.gif biggrin.gif Kai rašiau eiti, turėjau omeni ne tesiogiai, kad per jį mazylė eina, na panašiau gal būtų į šokinėjimą per kamuolį biggrin.gif doh.gif g.gif Mažylę paguldai ant kamuolio (ant pilvuko), prilaikydama linguoji į prekį, kad mažyle pasiektų grindis ir tada atgal, kad pasiektų kojitemis. blink.gif
Atsakyti
tas kamuolys tikrai superinis daiktas. Mano sūnytis jau nori sėstis (ant nosies 6 mėn), bet kategoriškai ignoravo vartaliojimasį nuo pilvo ant nugaros ir atvirkščiai. dar tik porą dienų kai supamės ant kamuolio, o pažanga jau matos clap.gif

o gal kas žino daugiau pratimukų?
Atsakyti
QUOTE(pakalnutė @ 2005 11 20, 14:58)
Daug literatūros varčiau apie vaikučių mankštą, bet kažkada esu mačius  ir mankšta su kamuoliu(dideliu).Gal kas mankštinate taip savo vaikučius? Papasakokite kaip sekasi, patarkite nuo ko, kaip  pradėjote?O gal žinote kur rasti tokių pratimų fitness3.gif
Ačiū notworthy.gif

Sveika 4u.gif Mes su mažyliu visą mėnesį lankėmės mankštose, kur vaikiukai sportuoja būtent ant tokių kamuolių. Prie Evelidu pratimuko galiu dar kelis pridėt: pati pradžia - paguldai vaką ant pilvo, paimi už kojyčių ir sūpuoji į priekį, atgal (4-5kartai) ir ratukais į vieną ir kitą pusę(4-5kartai). Imi vaiką už kairės kojos, nuleidi galvą žemyn(ant grindų reiktų padėti kokį žaislą, kad jį siektų), paskui dešinę ranką ir nuleidi kojom žemyn. Taip rankas ir kojas kaitalioji. rankos ir kojos turi būti ne sulenktos, o ištiestos. Paguldai vaiką (o geriau apverst ant paties kamuolio/jei darysi staigius judesius gali išsigąsti, tai reikia daryti labai atsargiai ir pamažu) ant nugaros ir sulenktas kojytes pritrauki prie savęs taip, kad šiesk tiek pasikeltų užpakaliukas, o jo kojų pirštukai būtų prie burnytės. Jei šie pratimukai tiks ir patiks, kitą kartą parašysiu dar daugiau. Sėkmės sportuojant showoff.gif
Atsakyti
Evelidu pratimukai labai patiko thumbup.gif Tik kai vartomes pirmyn atgal ji kamuolio ragus grauzia biggrin.gif Ir eiti puikiai sekesi thumbup.gif Jautėmės kaip cirko arenoje biggrin.gif
Zydroji mini, kad jos maziulis ,, kategoriškai ignoravo vartaliojimasį nuo pilvo ant nugaros ir atvirkščiai" o kaip tai daryti? g.gif Gal musu gelytei patiks ax.gif
Ačiū Švieselei tongue.gif Labai aiškiai, gražiai paaiškinai, kaip trenerė fitness3.gif
Rytoj viską pakartosim ir prijungsime naujus pratimukus thumbup.gif fitness4.gif
Atsakyti
Jau pasimankštinome fitness3.gif Mažoji labai patenkinta thumbup.gif Ypač smagiai juokėsi kai reikėjo vieną ranką, vieną koją thumbup.gif
Tik mums tas kamuolys kažkaip vis sukasi į šoną.Kai pati mankštinuosi, tai jis taip nelaksto schmoll.gif Tai nežinau ar aš neteisingai ką darau,ar dar įgūdžių trūksta ar taip gali būti ax.gif
O kiek laiko maždaug turi trukti mankštelė? g.gif Mes užtrunkam ~20min showoff.gif
Atsakyti
Puiku, kad jums taip šauniai sekasi sportuoti thumbup.gif Mankštelė ir turi būti kažkur 20min., maksimum 30min., kad vaikutis nepervargtų mirksiukas.gif Kamuolys ir pas mane sukinėjasi į visas puses, bet tai normalu. Jo sukinėjimąsi galima sumažinti, jei, darydama pratimus, ir pati būsi labiau prie kamuolio prisispaudusi rankomis, alkūnėmis lyg mankštintumeis kartu su vaikeliu. Žodžiu, reikia ir pačiai fiziškai įsijausti į tą sportavimo procesą, tada ir atskirai nereikės sportuot, 20-30min. pakaks ir tau, ir vaikiukui smile.gif Vakare, kai būsiu laisvesnė, parašysiu daugiau pratimukų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi daug sportuojam!!! thumbup.gif Labai padeda !!!Jau sunelis pats sedasi ir pradeda ropoti!!!
Dar pratimukas:1.pasodinat vaukiuka ir laikidami uz pazastu sukat tarsi ratuku!
2.pastatai zuikiuka,jis tarsi apkabina kamuoli ir bando eiti!! thumbup.gif

Mums dar patinka kamuoli kojom spardyti,kai gulim ant nugaros thumbup.gif
Ir dar guledami ant pilvuko sekiam ji rankytem(gerai padeda ropoti pradeti) showoff.gif
Atsakyti
QUOTE(rynkeviciene @ 2005 11 25, 21:23)
Mums dar patinka kamuoli kojom spardyti,kai gulim ant nugaros thumbup.gif
Ir dar guledami ant pilvuko sekiam ji rankytem(gerai padeda ropoti pradeti) showoff.gif

Laaabaaai įdomu tongue.gif
Tik spardydamas kamuolį vaikutis kur turi gulėti, šalia kamuolio ar kažkaip ant kamuolio? g.gif Ir kai siekia kamuolį, tai čia irgi šalia kamuolio ar kaip? ax.gif O šiems pratimams irgi naudojate didelį kamuolį ar mažus? Atleisk man, kad taip sunkiai blush2.gif bet noriu, kad mažoji darytų pratimėlius kuo taisyklingiau fitness3.gif
Atsakyti
QUOTE(pakalnutė @ 2005 11 26, 12:37)
Laaabaaai įdomu tongue.gif
Tik spardydamas kamuolį vaikutis kur turi gulėti, šalia kamuolio ar kažkaip ant kamuolio? g.gif Ir kai siekia kamuolį, tai čia irgi šalia kamuolio ar kaip? ax.gif O šiems pratimams irgi naudojate didelį kamuolį ar mažus? Atleisk man, kad taip sunkiai  blush2.gif bet noriu, kad mažoji darytų pratimėlius kuo taisyklingiau fitness3.gif

kad spardytu,paguldau i lovyte,kamuoliukas turi buti lovytes gale!
Okad rankytem sektu,tai turi guleti ant pilvo ir kamuolis turi buti pries pat nosi!!! biggrin.gif
spuortuojam su dideliu
Atsakyti
Tiksliai nežinau, bet gal 90cm.Mes pirkom kai laukiausi.Tai žiūrėjome, kad ir man tiktų ir mano vyresniąjai dukrytei, o dabar gali džiaugtis ir pagrandukė bigsmile.gif
Atsakyti