Įkraunama...
Įkraunama...

Tyrimai, skiepai, vitaminai, planuojant vaikelį

QUOTE(Burberry @ 2008 06 17, 13:37)
foline 800 ? doh.gif

man 400 liepe.

Man irgi liepė 800 gerti. Bet aš laaabai ilgai gėriau kontraceptikus, tai gal dėl to? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linjus @ 2008 06 17, 13:37)
tikėkimės kad neateis  mirksiukas.gif  nuoširdžiai to linkiu  4u.gif
mum su vyru pavyko praktiškai iš pirmo karto  kai tik spiralę išsiėmiau blush2.gif

aciuks.gif

QUOTE(Burberry @ 2008 06 17, 13:37)
ar cia maziau, ar daugiau ruosiesi  ax.gif  ir dar geriausia apie tai negalvot  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Keista, kad kai kurie gyd. nieko nepataria papildomai vartoti, juk su maistu gauti reikiama folio rugsties kieki yra sunku. Tabletes geriant organizmas daug lengviau pasisavina, nei naturaliai is maisto produktu g.gif Tad. busimos mamytes, sprendima padarykit pacios mirksiukas.gif

Jovt, Angeliuk, kas diena reikia vartoti 400mikrogramu folio rugsties. Didesnes dozes skiriamos moterims, turincioms padidejusia rizika del isigimimu, iv. ydu arba pvz, vartojancioms vaistus nuo epilepsijos, t.p. po persileidimu..
Atsakyti
QUOTE(Vvzcodename @ 2008 06 17, 17:03)
Jovt, Angeliuk, kas diena reikia vartoti 400mikrogramu folio rugsties. Didesnes dozes skiriamos moterims, turincioms padidejusia rizika del isigimimu, iv. ydu arba pvz, vartojancioms vaistus nuo epilepsijos, t.p. po persileidimu..

Keista, apie panašias rizikas nekalbėjome, kaip ir neturiu... g.gif Na nebent kad sergu migrena... na dar stuburas buvo lūžęs... bet tai gal ne prie ko?
Atsakyti

Man gydytojas sakė, kad NUO 400 mikrogramu reikia vartoti. O tas perviršis, kurio visos taip bijo, yra 5 gramai. Taip kad tikrai iki tokio lygio nespesit padauginti. mirksiukas.gif
Atsakyti
labas merginos as cia naujoke pirma karta prisilegistravusi smile.gif galiu sulaukti jusu patarimo nezinau kas tai yra raudonuke niekad dar nesirgau...folio ruksty tai geriu stipresniu vitaminus bet kad tai nieko nepadeda metciau gerti tik apetitas pakilo nuo folio. blink.gif bet gal koke tikemybe dar bus pradet gerti gal verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Niridė @ 2008 06 17, 16:38)
Man gydytojas sakė, kad NUO 400 mikrogramu reikia vartoti. O tas perviršis, kurio visos taip bijo, yra 5 gramai. Taip kad tikrai iki tokio lygio nespesit padauginti. mirksiukas.gif

Bet kam gerti daugiau, negu pakanka? g.gif Aisku, kaip tau asmeniskai rekomendavo, taip daryk, jis turi geriau apie tave zinoti. Bet 5mg didesnes folio dozes rekomenduojamos butent toms moterims, kurios yra rizikos grupese, apie kurias minejau.
Papildyta:
QUOTE(liena @ 2008 06 17, 17:09)
galiu sulaukti jusu patarimo nezinau kas tai yra raudonuke niekad dar nesirgau...

Ivesk i google "raudoniuke" ir prisiskaitysi mirksiukas.gif

Man tai nuo folio kitokie poreikiai padidejo.. doh.gif lotuliukas.gif bet tai nieko blogo.. biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vvzcodename @ 2008 06 17, 18:48)
Man tai nuo folio kitokie poreikiai padidejo..  doh.gif  lotuliukas.gif bet tai nieko blogo..  biggrin.gif  ax.gif

blink.gif lotuliukas.gif doh.gif thumbup.gif bet i tas gerai, dar net geriau mirksiukas.gif
Atsakyti

esme ta ,kad jokiam rizikos faktoriui nepriklausau esu visiskai sveika.....
Atsakyti
QUOTE(Vvzcodename @ 2008 06 17, 18:48)
Bet kam gerti daugiau, negu pakanka?  g.gif  Aisku, kaip tau asmeniskai rekomendavo, taip daryk, jis turi geriau apie tave zinoti. Bet 5mg didesnes folio dozes rekomenduojamos butent toms moterims, kurios yra rizikos grupese, apie kurias minejau.

As tik norejau parasyti KOKIA yra ta folines rugsties NORMOS RIBA, nes merginos ėmė labai nerimauti del galimai issigimusiu vaiku. doh.gif Taigi, nera ko gasdintis, jos sitiek dar nesuvartoja, kad kazkas grestu, ir tiek.
Atsakyti
o jums kuriai nors tyre folio rugsties kieki dabar organizme?
Atsakyti
QUOTE(Atidela @ 2008 06 18, 09:28)
o jums kuriai nors tyre folio rugsties kieki dabar organizme?

ne g.gif
Atsakyti