Įkraunama...
Įkraunama...

Tyrimai, skiepai, vitaminai, planuojant vaikelį

QUOTE(Atidela @ 2008 06 20, 11:33)
O kur jsu darotes tuos tyrimus?
vakar kalbejau su mama ir ji neprisimena ar as skiepyta nuo raudoniukes  doh.gif
kaip galima suzinot ir kur pasiskiepyti?

jei turi kortelę medicininę - aš turiu ją namuose - nuo vaikystės kai pildė - tai šiaip visas ten parašyta. na jei mama neatsimena, tai manau kraujo tyrimas parodytų ar persirgusi ar ne ax.gif
o tyrimus dariausi toje pačioje poliklinikoj kurioje lankausi.
Atsakyti
O kai skiepija mokykloje tai raso i kortele poliklinikoj?
as aisku tos korteles neturiu, nes persikrausciau is vieno miesto i kita, o kortele liko pas vaikystes gydytoja... sad.gif

tai man eiti dabar pas savo seimos gydytoja ir maldaut tyrimu? g.gif
ginekologe privaciam ju nedare, net kraujo nedare. tipo jeigu gerai jautiesi tai visa kita isistirsim kai pastosi arba darykis pas savo gydytoja. bet poliklinikoj gi tokios eiles nesveikos.. tyrimus daro sitiek ilgai.. sad.gif pvz. sianiden jau nieko negales manes istirti, nes tik is ryto tiria.. blyn nesamone kokia.
Atsakyti
Linjau, paveizejau tavo Grabrieliuko foto smile.gif oi, kokia nerali uoga smile.gif kokia faina seimynele, kaip smagu. Mergaiciuke nuo pat gimimo tokia sveika, naturali, tikras vaikas atrodo smile.gif ir mamyte labai grazute smile.gif ir figura super atstacius, nes pasakysi kad gimde.
viska perziurejau ir jau zirziu Mb kad ir as tiap noriuuuu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atidela @ 2008 06 20, 12:44)
Linjau, paveizejau tavo Grabrieliuko foto smile.gif oi, kokia nerali uoga smile.gif kokia faina seimynele, kaip smagu. Mergaiciuke nuo pat gimimo tokia sveika, naturali, tikras vaikas atrodo smile.gif ir mamyte labai grazute smile.gif ir figura super atstacius, nes pasakysi kad gimde.
viska perziurejau ir jau zirziu Mb kad ir as tiap noriuuuu smile.gif

blush2.gif ačiū 4u.gif
na aktyvistė ji pas mus tikra doh.gif spėk nusisukti doh.gif doh.gif
Atsakyti
Skambinau savo tipo seimos gydytojai. blyn, nesamone :/
ji man sake gali tik krauja nusiusti padaryti. tai keliausiu 26 diena smile.gif
o del raudoniukes, tai sake reik ieskoti info vaikystes korteleje, o as jos neturiu. taigi zodz. toji kortele praktiskai vienintele viltis, nes kitaip reiketu varyt pas infaktologa ir gal jis kazka sugalvotu.. ir man reiks varyt.. tik net neisivaizduoju kur..
Atsakyti
QUOTE(Atidela @ 2008 06 20, 15:19)
Skambinau savo tipo seimos gydytojai. blyn, nesamone :/
ji man sake gali tik krauja nusiusti padaryti. tai keliausiu 26 diena smile.gif
o del raudoniukes, tai sake reik ieskoti info vaikystes korteleje, o as jos neturiu. taigi zodz. toji kortele praktiskai vienintele viltis, nes kitaip reiketu varyt pas infaktologa ir gal jis kazka sugalvotu.. ir man reiks varyt.. tik net neisivaizduoju kur..

briedai iš vis...
mano mama atsimena kad nesirgau... o jei nesirgau tai reikės skiepytis? doh.gif g.gif
Atsakyti
Linjau, kad nesirgai, tai nereiskia, kad esi neskiepyta. Ten skiepas mano supatimu buna vienas visam gyvenimui. Tu gi turi kortele, ar ten nera parasyta?
Bet kaip man issiaiskinti ar buvau skiepyta sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Linjus @ 2008 06 17, 07:11)
o kokius vitaminus geri nuo mažo hemoglobino?  ax.gif
aš dabar planuoju pagerti folinę... nors vaikelį planuojam pradėt po kelių mėnesių...
šiandien eisiu pas savo gydytoją tai jo paklausiu kas kaip...  smile.gif

mane tai asmeniskai, nuo folio rugstiesziauriai spuogais isbere..visa kakta,nugara verysad.gif na gal ne tik nuo folio rugsties gal ir nuo hormonu pokycio..nes kai praejo pirmi trys menesiai nustojau gert, ir kaip sakoma oda skaitut skaistutele patapo..tai dabar kai pagalvoju apie antra nestuma labai baidausi tos folio rugsties.. schmoll.gif
Atsakyti
O man kaip apetitas pakilo doh.gif doh.gif doh.gif valgau uz du doh.gif
o dar gi ne nestuke.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Burberry @ 2008 06 26, 10:00)
O man kaip apetitas pakilo  doh.gif  doh.gif  doh.gif  valgau uz du  doh.gif
o dar gi ne  nestuke.gif  blush2.gif

nuo ko pakilo?
Atsakyti
QUOTE(Burberry @ 2008 06 26, 11:00)
O man kaip apetitas pakilo  doh.gif  doh.gif  doh.gif  valgau uz du  doh.gif
o dar gi ne  nestuke.gif  blush2.gif

jau dabar pati baidausi, ar gerti folio rugsti, tokia patirtis jusu, oj oj... g.gif gal galima tiesiog tris men gerti koki pregnacre? ar toms kurios nori pastoti? gal rejk komplexo vitaminu, tada nei beria, nei apetitas kyla? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, as ci anaujoke smile.gif ka tik uzsiregistravau. Planuoju nestuma. Ir gal zinote, ar galima pastoti jeigu yra cistu? ar labai pavojinga? nezinau ka daryti. Vieni ginekologai sako reik operuot, kiti sako nereik. Pasimetusi esu...
Atsakyti