Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta laukti piršlybų ar gyventi 'susimetus'?

taip jis taip sake, dar neperseniausiai snekejom apie vestuves ir kazkaip sutarem abudu kad uztenka pragyventi kartu kokius 2-3 metus jog galetu zmones viens kita pakankamai pazinti ir tuoktis. net nebeklausiau kodel taip staiga jo nuomone pasikeite, nes kazkaip nesitikejau, pasimeciau net nezinau kaip tai ivardinti.. o dabar jis isvykes, gris ir sesimes pokalbiui, butinai paklausiu kodel jo nuomone pasikeite.
Atsakyti
QUOTE(mazgiene @ 2010 01 13, 12:21)
taip jis taip sake, dar neperseniausiai snekejom apie vestuves ir kazkaip sutarem abudu kad uztenka pragyventi kartu kokius 2-3 metus jog galetu zmones viens kita pakankamai pazinti ir tuoktis. net nebeklausiau kodel taip staiga jo nuomone pasikeite, nes kazkaip nesitikejau, pasimeciau net nezinau kaip tai ivardinti.. o dabar jis isvykes, gris ir sesimes pokalbiui, butinai paklausiu kodel jo nuomone pasikeite.

vis dėlto neužtenka tų 3 metų žmogui pažinti tada,jei paskui sulauki tokių akibrokštų g.gif
aš iš vis nesuprantu,kaip galima vieną diena taip sakyti,o kitą dieną jau kitaip..
sunkus pokalbis tavy laukia...
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2010 01 13, 14:31)
vis dėlto neužtenka tų 3 metų žmogui pažinti tada,jei paskui sulauki tokių akibrokštų g.gif
aš iš vis nesuprantu,kaip galima vieną diena taip sakyti,o kitą dieną jau kitaip..
sunkus pokalbis tavy laukia...

aha, gerai cia pavare vyrukas doh.gif na, bet jau kaip kazkas ir sake, geriau kad dabar suzinojai nei dar po 3 metu smile.gif
Atsakyti
wink.gif))+;*?+2010 01 13, 13:06-->
QUOTE(wink.gif))+;*? @ 2010 01 13, 13:06)
sveikutes as cia naujoke.man si temaidomi,nes irgi gyvenu nesusituokusi 3m. na sunkus atvejai,kai vienas nori santuokos,o kitas ne g.gif

manau,kad judviem reiketu susest ir ta tema ramiai pasikalbet.as pvz.pati net nezinau ar teketi antra karta ar ne.ispradzu labai to abu norejom,o dabar kazkaip as nebeapsisprendziu doh.gif netgi bijau tos dienos,jei kartais jis pasiparstu g.gif nezinociau ka ir atsakyti
Atsakyti
as VISISKAI nesuprantu kaip taip persigalvoti.. aisku mes niekada nesnekejom apie mus konkreciai..siaip apibendrintai diskutuodavome, nzn nzn..man viskas susimaise galvoj, kaip sitaip..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazgiene: 13 sausio 2010 - 13:46
QUOTE(mazgiene @ 2010 01 13, 14:44)
as VISISKAI nesuprantu kaip taip persigalvoti.. aisku mes niekada nesnekejom apie mus konkreciai..siaip apibendrintai diskutuodavome, nzn nzn..man viskas susimaise galvoj, kaip sitaip..

Na nepanikuok, ramiai pasikalbėsit kai jis grįš. gal ne ta nuotaika buvo tada ir taip pasakė, gal apsipykę buvot prieš tai ar dar kas. Aišku tai nepateisinimas mėtytis tokiais žodžiais, bet visaip gali būti...
neskubėk su išvadomis, pasikalbėsit tada nuspręsi kažką.
4u.gif
Atsakyti
Kazkaip teisinti isvis jo net nesiruosiu niekaip, sitaip negalima schmoll.gif
Zinau kad kai gris, tada sesimes pasikalbesim ir bus matyti kaip toliau reikia elgtis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazgiene: 13 sausio 2010 - 14:12
Atsakant i temos klausima, tai, manau, kad vieno atsakymo nera. Kai abu poroje jauciasi svarbus vienas kitam ir nemato jokios santuokos prasmes, bet kartu jaucia atrade savo pusele, tai jiems tuoktis ir nereikia. Jie ir taip jauciasi laimingi ir nejaucia trukumo. Aisku, jeigu vienam gyvenimas kartu= vestuvems, o kitam=laisvei, tai ir iskyla problemos. Tiesa, tai, kaip daugelis sugyventiniu bando kitoje nuomoneje izvelgti puolima ar menkinima, rodo kad pacios nera nuosirdzios su savimi. Kad nors viesai deklaruoja, kad susimetus gyventi geriau, taciau giliai sirdyje tikisi ziedelio ant pirstelio. Antraip tolerantiskai reaguotu i kitokia nuomone. As toleruoju bet koki zmogaus pasirinkima, nes tik jis pats zino, kaip jam yra geriausia.
Vis gi, pati noreciau vestuviu, vaiko gimimas butu svarstomas tik po vestuviu. Tokia nuomone atsinesiau is tevu, galbut todel, kad ir po tiek laiko santokos tevai spinduliuoja meile vienas kitam.. Noreciau ir as taip nugyventi. Kartu gyventi, jeigu vestuvemis nekvepia- ne man. Tokiu atveju as noriu islaikyti savo erdve ir neprarasti savo laisves, nepriklausomybes, kai atsakingas tik uz save. Laisve neivardinu lakstymo per kitus, tiesiog jokios buities, tinginiavimas lovoje kad ir visa laisva diena, nors indu kruva neplautu ir pan, Neatsisakymas savo keistu ipociu,ko negaleciau jei gyvenciau su MB. Bet visgi santuoka, man yra vertybe. Tai tas pats kaip nori svesti jubilieju, krikstynas,diplomo iteikima, taip nori pamineti ir svarbiausia gyvenimo ivyki- antros obuolio puseles radybas. Vis del to esu romantike ir tikiu amzina meile, kad ir koks jos kelias duobetas butu blush2.gif
Atsakyti
Va parašysiu savo vyro nuomonę, paklausė ką čia skaitau, tai sakau skaitau kaip mergos ginčijas ar ta santuoka duoda ką ar ne biggrin.gif
Atsakė: jei nesi prisirišęs, nemyli ir neplanuoji ilgai iki senatvės gyvent kartu, tai gali gyvent susimetęs, kitu atveju ne.
Atsakyti
QUOTE(mazgiene @ 2010 01 13, 11:24)
Sveiko, merginos  smile.gif
Noreciau isirasyti i jusu laukanciuju gretas..
Mes su su sugyventiniu (draugu) gyvename tris metus kartu. Kiek kartu buvo kalbeta apie vestuves visalaik galvojau kad jis seima supranta kaip susituokusia, daug pasisakymu aiskiu kad reikia vestuviu ir prislybu ir t.t. Tarp musu didelis metu skirtumas ir visi aplinkiniai ji vadina senberniu ir visalaika klausineja kada vestuves.. As nebeistveriau ir paklausiau nagi rimtai ar mes planuojama iteisinti savo santykius. Atsakymas buvo toks : man santuoka isvis nereikalinga, jeigu tau taip reikia galime kad ir ryt nueti ir susirasyti...
Istikruju gavau kaip slapiu skuduru per veida...nesitikejau tokio atsakymo.. nzn ka man sakyti, kaip elgtis?..

Aš tai nematau čia tragedijos, vyras atviras, tiesiai šviesiai pasakė, kad nenori santuokos, bet dėl tavęs gali eiti ir susituokti. Tai jau yra daug - jis gali paminti savo požiūrį ir eiti susituokti. Nereikia norėti, kad jis svaigtų apie vestuvių romantišką balių, balandžius, dar padėtų išsirinkti suknelę ir savo rankomis padarytų kvietimus, prieš tai pasipiršęs kur nors neapsakomai romantiškoj vietoj ir įteikęs žiedą su nerealiu deimantu.
Jei jis būtų pasakęs, kad net nežadu vesti, nenoriu to ir jokiais būdais taip nedarysiu, va tada, būtų galima diskutuoti kaip čia dabar pokalbis laukia su juo. Ir jei pasakius, kad einam ir susituokiam jis pradės spyriotis, va tada jau galima sėsti pokalbiui, o kolkas nematau problemų.
Atsakyti
Buvau as i tokia bala ilipus gerai, aisku sausa nelipau.
O meile kaip pasakoje buvo, ka padarysi kai per daug isimylejus. Apibendrinant - kartu gyvenom 1,5metu, atskirai nuo tevu, mylimasis buvo mamyciukas melacnikas, issikalinejo, isnaudojo ir istampe daugybe nervu, nuspredziau ji palikti, tiek tos gyvenimo kartu laimes tebuvo - susenau, prazilau. Iki vestuviu buvo like 3 menesiai, gerai, kad dar laiku pamaciau kas per paukstis.

Dabartinej situacijoje, manes jau pasimokiusios, patyrusios vilkes nelabai isdurs.
O dabartine "uosviene" labai stengiasi. Rudeni kviete pagyventi PER ZIEMA. Iesko suneliui sliundros, ir namu tvarkytojos. Sakau tai mes zenysimes , atsako ne dar palaukite jus labai jauni. Suneliui 28metukai.

Pvz: gyvenu as pas "uosvius" susimetus, poto susipykstam ir isemeta mane kaip suni.
Be to ir visas dziaugsmas kuris turetu buti pradejus gyventi po vestuviu dingsta, vestuves praranda prasme, tik proga giminem padaryti baliu gaunas.

Na gyveni vistiek susimetus kaip zmona ir zmonos pareigas atlieki, o vyras jauciasi neisipareigojas. Jam tai aisku patogu.

Dar vienas minusas dingsta ta romantika vaiksciot i pasimatymus wub.gif

Atsakyti
saulaine, na tau ir nesiseka unsure.gif Gerai sakai paskutinėse dvejuose pastraipose.
Atsakyti