Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta laukti piršlybų ar gyventi 'susimetus'?

QUOTE(mazgiene @ 2010 01 13, 11:24)
Atsakymas buvo toks : man santuoka isvis nereikalinga, jeigu tau taip reikia galime kad ir ryt nueti ir susirasyti...

Nu tai ir viskas. Vyrai juk nemoka skaityt tarp eiluciu ar iziuret kazkokius pasleptus jausmus. Jeigu jam tas pats, bet del tavo noro jis gali ''susirasyt nors rytoj'', tai ir pasakyk: taip, noriu susirasyt rytoj. Viskas bus isspresta. Arba jis eis prie altoriaus su tavim ''rytoj'', arba pamatysi ko nemacius cool.gif ir pati nesi kudasiu nuo jo.
Atsakyti
QUOTE(Akrilik @ 2010 01 10, 20:33)
Iš pradžių aiškina apie santuokos svarbą, o paskui staiga santuoka pasidaro irgi ne antrankiai, tuoktis gali kas netingi, tai kame ta santuokos svarba?  blink.gif

Jūs irgi aiškinot, kad šnekat iš susituokusių pozicijos, o lyg ir netekėjus esat g.gif
Tai gal čia ir yra priežastis, kad prieš santuoką piestu stojat?
Atsakyti
QUOTE(mazgiene @ 2010 01 13, 11:24)
Sveiko, merginos  smile.gif
Noreciau isirasyti i jusu laukanciuju gretas..
Mes su su sugyventiniu (draugu) gyvename tris metus kartu. Kiek kartu buvo kalbeta apie vestuves visalaik galvojau kad jis seima supranta kaip susituokusia, daug pasisakymu aiskiu kad reikia vestuviu ir prislybu ir t.t. Tarp musu didelis metu skirtumas ir visi aplinkiniai ji vadina senberniu ir visalaika klausineja kada vestuves.. As nebeistveriau ir paklausiau nagi rimtai ar mes planuojama iteisinti savo santykius. Atsakymas buvo toks : man santuoka isvis nereikalinga, jeigu tau taip reikia galime kad ir ryt nueti ir susirasyti...
Istikruju gavau kaip slapiu skuduru per veida...nesitikejau tokio atsakymo.. nzn ka man sakyti, kaip elgtis?..

O tu ne su mano ex draugauji lotuliukas.gif ? Juokauju. Jeigu rimtai iš savo patirties (tik iš savo) galiu pasakyti, kad jeigu jis vyresnis gerokai ir ji visi vadina senberniu, nieko kito ir nesitikėk. Aš galiausiai išsiskyriau, aišku pas mus buvo ir kitos bėdos, šita tik viena iš daugelio, bet įtakos mano sprendimui turėjo.
Atsakyti
ech.. nzn dabar esu labai pasimetusi, nes labai daug vilciu deta i tuos santykius ir kai taip teskia doh.gif tai nebezinau ka ir begalvoti, ar nesti tuos pareiskimus nes as to noriu ar isvis nieko nebedaryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgiene @ 2010 01 13, 12:35)
ech.. nzn dabar esu labai pasimetusi, nes labai daug vilciu deta i tuos santykius ir kai taip teskia  doh.gif  tai nebezinau ka ir begalvoti, ar nesti tuos pareiskimus nes as to noriu ar isvis nieko nebedaryti?  g.gif

..... jeigu viltys zlunga... tai nieko ir nebus...Tu visada busi isitempusi ir nelaiminga. Koks cia gyvenimas tada? g.gif
Atsakyti
HMM..na gal as neaiskiai parasiau, bet jis atsisako santuokos, bet vaiku ne..jis aiskina kad jam nereikia tu vestuviu nes jos nieko nekeicia, bet vaiku nori..ir del mane jei man taip baisiai reikia galime nueiti ir susirasyti. bet man sokas yra del to jog po triju metu suzinau kad jam vestuviu blin nereikia.
Atsakyti
QUOTE(mazgiene @ 2010 01 13, 12:47)
HMM..na gal as neaiskiai parasiau, bet jis atsisako santuokos

.ir del mane jei man taip baisiai reikia galime nueiti ir susirasyti

Atsisako? Ar gali del taves nueit ir susirasyt?
Jei Tau butu irgi tas pats ar susituokti ar gyventi nesituokus, tada viskas OK, bet jei tu nori santuokos, o jam nereikia, tai jis ir del taves NEIS tuoktis, nors sako, kad nors rytoj. Tiesiog Jusu abieju skirtingi poziuriai. Nezinau ar imanoma ilgai isgyventi kartu... ir ar verta tada tempti guma? g.gif
Atsakyti
tai vat as ir mastau ..skiriasi poziuriai.. ir tai paaiskejo kai as uzklausiau.. ech..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazgiene: 13 sausio 2010 - 12:06
QUOTE(mazgiene @ 2010 01 13, 12:47)
HMM..na gal as neaiskiai parasiau, bet jis atsisako santuokos, bet vaiku ne..jis aiskina kad jam nereikia tu vestuviu nes jos nieko nekeicia, bet vaiku nori..ir del mane jei man taip baisiai reikia galime nueiti ir susirasyti. bet man sokas yra del to jog po triju metu suzinau kad jam vestuviu blin nereikia.

sveikutes as cia naujoke.man si temaidomi,nes irgi gyvenu nesusituokusi 3m. na sunkus atvejai,kai vienas nori santuokos,o kitas ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgiene @ 2010 01 13, 12:05)
tai vat as ir mastau ..skiriasi poziuriai.. ir tai paaiskejo kai as uzklausiau.. ech..

tai gerai kad paklausei dabar, o ne dar po 5 metų įsivaizduok kaip tada jaustumeis doh.gif
Atsakyti
na laikas parodys kaip viskas toliau bus.
Papildyta:
QUOTE(ulyja @ 2010 01 13, 12:08)
tai gerai kad paklausei dabar, o ne dar po 5 metų įsivaizduok kaip tada jaustumeis doh.gif

niu, ir dabar jau pasijauciau kaip paskutine idiote doh.gif

Atsakyti
QUOTE(mazgiene @ 2010 01 13, 12:10)
na laikas parodys kaip viskas toliau bus.
Papildyta:
niu, ir dabar jau pasijauciau kaip paskutine idiote  doh.gif

rašei kad jis anksčiau sakė kad šeimą supranta kaip susituokusią ir tt tai kas pasikeitė-neklausei?
Atsakyti