Oj, mergos...galvojau, kad jau viska suknisau - pasirodo, ne-galiu dar labiau pavaryt:)))
Taigi, paklausiau Agnes patarimo pasakyti MB, kad as nebeturiu laiko siurprizams ir laukimams,nes, marods, tai logiska.
Ka gavau?
Pirmiausia, man buvo isaiskinta, kad as apskritai neturejau pradeti JOKIOS kalbos apie pirslybas/vestuves, nes pirslybos turi buti vyro iniciatyva ir tam jis pats turi apsispresti, taigi ir nuspresti, kada.Na, tiesos tame tikrai yra, bet kai persiriti link 3 gyvenimo metu, man atrodo, kad toliau yra trys keliai: gyventi toliau, jei abiems tai toleruotina (man-ne), imti sneketi apie vestuves (tik sneketi, galbut kazka paplanuoti,nebutina iskart mauti prie altoriaus) - sitas variantas man butu labai priimtinas; arba susituokti (sitas man butu idealu).
Teisingas, pasenes, lievas ar ne, toks yra mano poziuris.
MB tuo tarpu man supasakojo, kad svarbiausia yra Meile, o kazkokios ten vestuves - nugi spesim, koks skirtumas.
As jajam ir sakau - na, man yra skirtumas. ir nemazas. As nenoriu 5, 10 ar 15 metu gyventi susimetus ir nezinant, bus tos tuoktuves ar ne.O juo labiau gimdyti vaiku (i vaikus jis, beje, ziuri labai teigiamai).Ir, sakau, jeigu tamsta vis dar laikaisi poziurio, kad pirslybos turi buti Siurprizas, gal kazi malonetum informuoti, - to siurprizo tiketis uz keliu men, keliu metu ar keliu desimtmeciu?..
Tada MB visai pasiause seri, sako, tai gal tau tikslia data pasakyt, jei visvien viska pati nori surezituoti?? ir dar suskele, tai ka, jei as tave beprotiskai myliu, bet nenoriu pristuviu/vestuviu, tai tu mane paliktum?
Sakau - tiesa sakant, nezinau.
MB visiskai pasiuto ir eme pasakoti, kad gi Meile yra svarbiausia, etc etc etc...ir kaip as galiu taip galvoti, taigi jis mane Myli, ko dar reikia siam sviete???
Sakau, nagi konkretumo.
Sako, o tai meile - nekonkretu?
Sakau, mielasai, ne - meile kaip tik yra dideliai abstraktu, ypac kai ji deklaruojama tik zodziais.
MB totaliai pasisiause ir isejo vedziot suns, o as sit likau rymoti ant skaipo.
Vo tep.
Atrodo, jau daugiau neber kur, jau gavau skuduru snukin-ir voila, dar karta-teeekst...
Tai taip iseina, kad nepaisant visu jo ankstesniu sneku, jis visgi NEmano, kad prislybos/vestuves yra daiktas grazus, romantiskas irgi reikalingas?...