Porą metų nebuvau į šitą temą užsukus, o kažkada pati čia verkiau ir guodžiausi per dienas...
Mano gyvenimas susiklostė gana įdomiai, ir iš to supratau, kad spausti vyrų tikrai neverta.
Jeigu žmogus nori vestuvių, jam mažiausios užuominos užteks, o gal ir to nereiks
Taigi su savo exB išsiskyriau, su tuo, dėl kurio čia per dienas guosdavaus laukdama piršlybų. Piršlybos vis dėlto įvyko, po 3,5 metų bendro gyvenimo ir metų šnekų, pykčių, "užuominų" ir t.t. Jis viską padarė labai gražiai, su žiedu, šompanu, kelionėje

Tačiau likus iki vestuvių 4 mėnesiams išsiskyrėm... pirmi žingsniai, abejonės buvo iš mano pusės, tačiau tašką padėjo jis (nesileisiu į detales bet tikrai žiauriai ir veiksmais ir žodžiais). Iš pradžių išsiskyrėm su pykčiais, tačiau dabar jau gražiai pašnekam kartais skype, tai kaip jis sako, kad niekada nenorėjo vestuvių, jautė, kad ne jam tai, o gal nelaikas. Dabar turi merginą su kuria nieko neplanuoja, ir anot jo, jie abu labai laimingi taip.
O aš ištekėjau, už žmogaus su kuriuo nusprendėm tuoktis po metų draugystės. Meleta rašė, kad vistiek per atstumą vyras nepasipirš, o man būtent taip ir buvo

Nebuvo žiedo, nebuvo nieko, bet jis tai padarė nuoširdžiai ir padarė, nes suprato, kad nėra ko laukti, o iki susitikimo dar daug laiko turėjo praeit...beto suprato kaip tai svarbu man, ir kokia pavargus esu nuo nežinomybės. Ir svarbiausia, jis pats to nuoširdžiai norėjo ir netgi vestuves paskubino daryt už kelių mėnesių, one kelti į sekančią vasarą. Ir nėra jis iš tokių, kurie planuoja šeimą, buvo toks "lakstantis" ir užsispyręs nevest be brandaus amžiaus, o dabar į tai sako, kad tikriausiai tiesiog tinkamo žmogaus nesurado, o su manim pajuto, kad esu jo gyvenimo moteris
Dabar gyvenam kartu ir esam be galo laimingi. Negaliu atsidžiaugti, kad nepasidaviau visų spaudimui taikytis su ex, nes tokių jausmų ir tokių gražių santykių su ex nebuvo netgi pačioj pradžioj. Aišku nesakau, kad tai taisyklė, tinkanti visiem atvejais, žmonės skirtingi, situacijos skirtingos, bet kai prisimenu save su ex, kai buvau tikra, kad tik su juo būsiu, o vėliau kai išsiskyrėm, atrodė niekad nerasiu kito, tai dabar juokas ima, kaip gyvenimas mane pamokė ir tik gailiuosi, kad nepabėgau iškart, kai mačiau, kad vestuvių noras yra vienpusis (nors niekada jis to garsiai nepasakė)
oj daug čia prirašiau, bet už kelis nerašymo metus gi, tai gal atleisit