nezinau kas ryskesnio. MB kazkaip sunkiai su tuo kodavimu, toks jausmas kad ji darys tik del manes, kad seimos neprarastu nes pats dideles iniciatyvos nerodo, tik su mano kasdieniu paspaudimu, nes sutarimas buvo - kodas per dvi savaites (cia po paskutinio pragulo). Tai vat ir mastau,ar bus naudos? Esu kazkodel giliai isitikinus, kad jis tai turi daryti DEL SAVES, o ne del kazko kito beje, vakar vyno su bendradarbiais gere, ten tokia vakariene rimta buvo, bet grizo nepersigeres, taciau siandien vel alu gurksnojo, ir mane tai atsakanciai pradejo erzinti, nujauciau kad vel tas pats bus, ir rimtai, vakare apsineses buvo... tik nezinau ar nuo alkoholio, ar ir nemiga prisidejo (miegojom tik penkias valandas)...zodziu ZR kazkokiuose pamastymuose esu, stebejime. Pabumbu, bet nenoriu bumbet, nes taip negerai... Dabar zadejo ateinanti sestadieni eiti i priklausomybiu centra (jis i LT tik savaitgaliams grizta). Ziuresim kas bus.
Šiame pasaulyje svarbiausia ne tai, kur stovime, o kuria kryptimi judame. O.V. Holmsas
nezinau kas ryskesnio. MB kazkaip sunkiai su tuo kodavimu, toks jausmas kad ji darys tik del manes, kad seimos neprarastu nes pats dideles iniciatyvos nerodo, tik su mano kasdieniu paspaudimu, nes sutarimas buvo - kodas per dvi savaites (cia po paskutinio pragulo). Tai vat ir mastau,ar bus naudos? Esu kazkodel giliai isitikinus, kad jis tai turi daryti DEL SAVES, o ne del kazko kito beje, vakar vyno su bendradarbiais gere, ten tokia vakariene rimta buvo, bet grizo nepersigeres, taciau siandien vel alu gurksnojo, ir mane tai atsakanciai pradejo erzinti, nujauciau kad vel tas pats bus, ir rimtai, vakare apsineses buvo... tik nezinau ar nuo alkoholio, ar ir nemiga prisidejo (miegojom tik penkias valandas)...zodziu ZR kazkokiuose pamastymuose esu, stebejime. Pabumbu, bet nenoriu bumbet, nes taip negerai... Dabar zadejo ateinanti sestadieni eiti i priklausomybiu centra (jis i LT tik savaitgaliams grizta). Ziuresim kas bus.
Tai tik dėl savęs ir turi daryti, ir durnam aišku, bet įkalk tu jiems asilams į galvą...
Skaitau lyg savo istoriją. Aš irgi su visokiais "ultimatumais" pradžioje drąskiausi. Tik kas iš to? Užsikoduoja per prievartą, kodas net galiojimo pabaigos nesulaukia ir vėl tas per tą patį. Taip ir vargsi, kol nepavargsi visapusiškai. Ir morališkai, ir emociškai, ir fiziškai, ir protiškai. Čia jau kiek pas tamstą kantrybės ir sveiko proto bus.
Tai tik dėl savęs ir turi daryti, ir durnam aišku, bet įkalk tu jiems asilams į galvą...
Skaitau lyg savo istoriją. Aš irgi su visokiais "ultimatumais" pradžioje drąskiausi. Tik kas iš to? Užsikoduoja per prievartą, kodas net galiojimo pabaigos nesulaukia ir vėl tas per tą patį. Taip ir vargsi, kol nepavargsi visapusiškai. Ir morališkai, ir emociškai, ir fiziškai, ir protiškai. Čia jau kiek pas tamstą kantrybės ir sveiko proto bus.
koks cia sveikas protas...viskas per jausmus eina, kai vyras dingsta keliom parom neaisku kur, sveikas protas sako kad tai nenormalu, tada pradedi ziureti butu nuomu kainas, nes zinai kad bankas moteriai su trim vaikais paskolos neduos, pradedi taikytis su mintim kad lova visa laika bus tuscia...o jausmai? Skauda ***** kai praeina viskas, kai vyras toks geras kaip dabar, atsileidi, vel prisisildai... o po to timt uz vadziu ir vel is pardziu tada vel chrienovai... nu briedas toks gyvenimas ir taskas Papildyta:
taip noreciau kad daugiau merginu butu prisijunge, taip issikalbet norisi, issilieti, ot velniava, vel liudesys nesvietiskas puola geriausia tokioje situacijoje pasistengti i viska su humoru paziuret, tiesiog pazvengti, taip lengviau nei asaroti...
koks cia sveikas protas...viskas per jausmus eina, kai vyras dingsta keliom parom neaisku kur, sveikas protas sako kad tai nenormalu, tada pradedi ziureti butu nuomu kainas, nes zinai kad bankas moteriai su trim vaikais paskolos neduos, pradedi taikytis su mintim kad lova visa laika bus tuscia...o jausmai? Skauda ***** kai praeina viskas, kai vyras toks geras kaip dabar, atsileidi, vel prisisildai... o po to timt uz vadziu ir vel is pardziu tada vel chrienovai... nu briedas toks gyvenimas ir taskas Papildyta:
taip noreciau kad daugiau merginu butu prisijunge, taip issikalbet norisi, issilieti, ot velniava, vel liudesys nesvietiskas puola geriausia tokioje situacijoje pasistengti i viska su humoru paziuret, tiesiog pazvengti, taip lengviau nei asaroti...
sveikute ne neisejo, galvojam ku daryt toliau, jau nebegrasina kas pas tave ten vyksta ? jeigu is tikruju vyras nelabai nori koduotis, tai gali ir nepadet, nes pas mus panasi situacija buvo kai as prasiau koduotis - na kaip ir rasiau viena karta padejo 4 men., kita - 6 men. ir viskas
sveikute ne neisejo, galvojam ku daryt toliau, jau nebegrasina kas pas tave ten vyksta ? jeigu is tikruju vyras nelabai nori koduotis, tai gali ir nepadet, nes pas mus panasi situacija buvo kai as prasiau koduotis - na kaip ir rasiau viena karta padejo 4 men., kita - 6 men. ir viskas
galeciau ivardinti taip - koduotis nori, bet nedega entuziazmu vat ir nebezinau ka galvoti...dabar, siuo metu, labai geras vyras, toki ji ir isivaizdavau, uztat kaip abidna matyti, jog alkoholis tiesiog "saukia" sita zmogu, lyg uzburtas....nors lasiuka, nors bokaliuka, o paskui isivaziuoja....o jei nera galimybes isivaziuot, tai sukuria situacija, kad galima butu trenkt durimis ir iseiti... tada buna ypac sunku...
Saunu, kad neturite problemu.
Bet nesuprantu, kodel jus metus skaitinejate sia tema. Jei turejote sios temos problema ir ja issprendete "ne liezuviu SM", tai galite cia pasidalinti
Visi turime teise reiksti savo nuomone, bet nebutina skaudinti zmoniu
proksi, labai nekokia situacija tavo..
na bet aš tikiu,kad priimsi protingą sprendimą,nes visi faktai tau prieš akis. beliko sudėliot viską savo galvoje.ko nori... ir ryžtingai veikti..
simut, man tavo dabartinis abejingumas vyro gėrimo atžvilgiu labiau patinka, nei prieš tai buvusios nuotaikos.
bent jau pati ramesnė atrodai...
o vyriškis tavo nepyk, bet manau,kad nepasikeis..
nors ir bando jis atseit verst tą kitą lapą...
gal ir atvers. tik bijau,kad tas pats bus jame parašyta...
QUOTE(*F*E*J*A* @ 2010 01 17, 20:25)
koks cia sveikas protas...viskas per jausmus eina, kai vyras dingsta keliom parom neaisku kur, sveikas protas sako kad tai nenormalu, tada pradedi ziureti butu nuomu kainas, nes zinai kad bankas moteriai su trim vaikais paskolos neduos, pradedi taikytis su mintim kad lova visa laika bus tuscia...o jausmai? Skauda ***** kai praeina viskas, kai vyras toks geras kaip dabar, atsileidi, vel prisisildai... o po to timt uz vadziu ir vel is pardziu tada vel chrienovai... nu briedas toks gyvenimas ir taskas
na va.. ir tu atrodo labai realiai suvoki esamą situaciją...
ech, jei ne tie vis dar esami jausmai, kurie pakiša koją lemtinguose sprendimuose...
laikykis.. moterys juk stiprios...
Čia negalima kitokios nuomonės turėti, nes daugumai teisybė akis bado ir labai jau skaudi. Čia yra geriau saldus melas ir toks bla bla bla, jį supratimu čia vadina.
Sveikutės Pasipasakosiu ir aš, vakar vakarodama skaičiau šią temą, nes jaučiausi panašiai kaip temos autorė. Pirmiausia turbūt turėčiau pasakyti, jog MB linkęs į alkoholizmą, o padauginęs paprastai pasako labiau daug įžeidžiančių dalykų, ko pasekoje mes visada susipykstame, o atsiprašinėti deja jis nėra linkęs. Mes kartu jau beveik 7m, ir turbūt kyla klausimas ką aš su juo tiek metų veikiu. Banalu, bet tikrai myliu, gal už tai neišsiskyriau dar prieš 6m, kai netgi negyvenome kartu, o teko ne kartą pažinti jo būdą. Labai suprantu hemetra, nes taip pat gyvenu jo bute, o užėjus jo pykčių priepuoliams taip pat girdžiu žodžius "čiuožk iš čia" , o mano šeima taip pat gyvena kitame mieste, todėl nepritrankysi durų. Kiekvieną kartą atėjus blaiviam rytui, po tokių pykčių, aš anksčiau ar vėliau jam atleidžiu ir mes susitaikome. Šiais metais dieną prieš Kūčias jis grįžo iš darbo Kalėdinio vakarėlio ir vėl padauginęs, kai užsuko į mano kambarį pasikalbėti, prašiau nepratarti nei žodžio nes žinojau, kad ir vėl pasakys daug skaudinančių žodžių, deja nepavyko jo sulaikyti, pasakė, kad nenori su manimi švęsti Kūčių, kad galiu "čiuožti iš čia". Kitą dieną taip ir padariau, nes užvirė moteriškos ambicijos, sėdusi į traukinį išvažiavai švenčių švęsti į namus viena. Širdis verkė, bet stengiausi laikytis, grįžusi po švenčių į namus nepratariau nei žodžio, deja ir jis. Vakar grįžusi po darbo radau jį beišeinantį švęsti Naujųjų pas draugus(turėjome eiti drauge), pasijaučiau šlykščiai, visiškai pažeminta ir paminta po kojomis, rodos man širdis trūktų jei išeičiau tokią dieną švęsti ir žinočiau jog jis vienas paliktas namuose. Supratau, jog per tiek metų visiškai nepažinau žmogaus. Stebiuosi kaip vidurnaktį užmigau ir miegojau taip kietai, kad negirdėjau kaip jis grįžo, kaip nekeista blaivus(čia kaip ir 2010-jų stebuklas man) per tiek metų nesu per tokias šventes jo mačiusi blaivaus, pradėjau galvoti, gal suprato klydęs, gal vis gi prieis pasikalbėti, deja... pavakarį sulaukė skambučio ir išvažiavo švęsti toliau...
Atsiprašiau, kad išsiliejau, bet taip sunku širdžiai priimti, kad viskas baigta...
nepatingejau ir atknisau si posta, ilgai dvejojau pastinti ji cia ar ne, bet niekas neturi teises uzsipulti vienos ar kitos sios temos pastovios dalyves del jos issikalbejimo Fruzina, daugumoje palikau tave ir tavo pozicija man priimtina, bet nera taip lengva imti ir pabaigti, nera, patarineti viena, o veikti visai kas kita yra.