Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

QUOTE(proksi @ 2010 01 15, 21:23)
o kelintais metais tai buvo ?

2009 , nepaisyk iliuzijų ir neapgaudinėk savęs ...

O aš šiandien po laaabai sunkaus egzo ka prisišniojau ir dar spėjau apverkt visus, bet kažkaip taip lengva paliko, matyt taip reikėjo
Atsakyti
Jolantoska, ka apraudojai? Palyginus su praktika, kuri laukia, ir diplominiu, itariu, kad ir man ne viena asara teks islieti...
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 01 16, 23:17)
Kaledinis irgi gerai... ax.gif
Ziurineju butu kainas Klaipedoj prie Danges... Norisi savo kampo...

O milijonai iš kur? Paskolą imsi? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 01 16, 23:17)
Kaledinis irgi gerai... ax.gif
Ziurineju butu kainas Klaipedoj prie Danges... Norisi savo kampo...

Specialiai pries kelias dienas kaledinio pirkau, nes jis man toks nealkoholinis (nemegstu stipriu gerimu), skanus ax.gif
Manau, kad dabar labai tinkamas metas butus ziureti, nes kainos labai krenta. Mno brolis pries metus nauja buta uz 280 t pirko, o dabar, tam paciam name jau ir 200 t tinka
O vyro sesuo pries menesi nusipirko sena buta uz 200 t, kai pries metus is ju 300 t prase doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2010 01 16, 23:28)
O milijonai iš kur? Paskolą imsi? unsure.gif

Turiu paveldejusi pinigeliu, ant procentu laikiau...Aisku, draugo tevai kazkiek turetu dasidet...Paskolos labai nenoreciau.
QUOTE(nelabai @ 2010 01 16, 23:32)
Manau, kad dabar labai tinkamas metas butus ziureti, nes kainos labai krenta.

Skaitau NT apzvalgas, vieni sako, kad reikia griebti dabar, nes rinka stabilizuojasi, pasiula mazeja. Kiti sako, kad dar biski lukteleti, nes dar kris. mastau.gif
Ve, isgerem skanu vyna, liko butelis neskanaus, draugui is darbo sventems dovanoto, tai sakau-tik darbas ir galejo toki bruda uzdovanoti... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 16 sausio 2010 - 22:36
QUOTE(jolantoska @ 2010 01 16, 22:24)
2009 , nepaisyk iliuzijų ir neapgaudinėk savęs ...
O aš šiandien po laaabai sunkaus egzo ka prisišniojau ir dar spėjau apverkt visus, bet kažkaip taip lengva paliko, matyt taip reikėjo

drinks_cheers.gif O as rošiuosi egzaminam. Ir dar tokiem, kaip čia pasakius...Taigi su šampe, jungiuosi drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carela: 16 sausio 2010 - 22:39
QUOTE(carela @ 2010 01 16, 23:35)
drinks_cheers.gif  O as rosiuosi egzaminam. Ir dar tokiek, kaip cia pasakius...Taigi su sampe, jungiuosi drinks_cheers.gif  biggrin.gif

Kazkaip niekad nesiruosiu egzams, gal dekinga specialybe, o gal reikalavimai mazi. O gal as tokia geniali?.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 01 16, 23:34)

Ve, isgerem skanu vyna, liko butelis neskanaus, draugui is darbo sventems dovanoto, tai sakau-tik darbas ir galejo toki bruda uzdovanoti... rolleyes.gif

O koks tau neskanus? Man tai patinka tik pusiau saldus, o visi kiti-fuuuuui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 01 16, 23:34)
Turiu paveldejusi pinigeliu, ant procentu laikiau...Aisku, draugo tevai kazkiek turetu dasidet...Paskolos labai nenoreciau.

Oi oi, kam tas draugas, tiksliau jo indėlis? O jeigu kas? Paskui teks dalintis. Vargsi kaip kitos vargsta išmest negalėdamos... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 01 16, 23:27)
Jolantoska, ka apraudojai? Palyginus su praktika, kuri laukia, ir diplominiu, itariu, kad ir man ne viena asara teks islieti...

Pagrindas tai tėvas , o paskui kaip aišku ir savęs nepamiršau biggrin.gif Jei nuo išlieto ašarų kiekio bus lengviau tai pirmyn , aš padėsiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2010 01 16, 23:38)
Oi oi, kam tas draugas, tiksliau jo indėlis? O jeigu kas? Paskui teks dalintis. Vargsi kaip kitos vargsta išmest negalėdamos... unsure.gif

Ali ti kas per moteros bjaurumas, visas rožines svajones purvinu batu į purvą sutrypt reikia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 01 16, 22:37)
Kazkaip niekad nesiruosiu egzams, gal dekinga specialybe, o gal reikalavimai mazi. O gal as tokia geniali?.. lotuliukas.gif

Tai aš irgi šeip nelabai,bet va prispaudė filosofija,ir niekur nedingsi... schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nelabai @ 2010 01 16, 23:37)
O koks tau neskanus? Man tai patinka tik pusiau saldus, o visi kiti-fuuuuui smile.gif

Taigis va, pries tai pussaldi gerem, o dabar kazkoks beskonis brudas - Le Clos du Manoir Medoc.
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2010 01 16, 23:38)

Uz turima suma nieko doro nenupirksiu, o apsiforminti planuoju savo indeli atskirai. Kaip sakoma - mele meile, o taboka-skyrium.
QUOTE(carela @ 2010 01 16, 23:42)
Tai aš irgi šeip nelabai,bet va prispaudė filosofija,ir niekur nedingsi... schmoll.gif  doh.gif

Oi, filososfija pirmam kurse turejau, labai smagus destytojas buvo, seniokas melsva nosele. drinks_cheers.gif
Atsakyti