bet gyvenat 7 metai viska viduje laikydama. as bent issisneku, issirieju cia. niekas cia jo nepazista ir susitikusiam nereiks raudonuot. o jei gerianciam kur ausys kais - man jau simtas metu. issisnekejau, isdejau ji cia i suns dienas ir lengviau. pasveikau. man prireike metu. kiek prireiks jums?
Sutinku, kai vyras koliojasi, visaip išvadina savo žmoną, labai nergažus, blogas, netinkamas elgesys. Visai gali būti, kad ir alkoholis čia nei prie ko, kad būti chamu, nebūtina gerti.
O kaip reikėtų suprasti kai miela, simpatiška, blaivi žmona paleidžia kakarinę ant savo vyro, visaip išvadina. Čia kas- toks charakteris, būdas, susidvejinimas, ar žmona, koliodama savo vyrą elgiasi gražiau, geriau, tinkamiau, nei besikoliojantis vyras.
O kaip reikėtų suprasti kai miela, simpatiška, blaivi žmona paleidžia kakarinę ant savo vyro, visaip išvadina. Čia kas- toks charakteris, būdas, susidvejinimas, ar žmona, koliodama savo vyrą elgiasi gražiau, geriau, tinkamiau, nei besikoliojantis vyras.

ernesit, nepatinka - neskaityk. ji issikalbedama bando spresti savo problemas. tau ju ir netruksta, tai ir elkis kaip tinkama, kaip tau patogu.
Papildyta:
jei vyras kolioja zmona ar zmona vyra budami girti ar blaivi jie vienodo lygio ir taip jiems reikia.
ir tai toli grazu neprilygsta kalbom musu forume
Papildyta:
QUOTE(leber @ 2010 01 18, 20:41)
Sutinku, kai vyras koliojasi, visaip išvadina savo žmoną, labai nergažus, blogas, netinkamas elgesys. Visai gali būti, kad ir alkoholis čia nei prie ko, kad būti chamu, nebūtina gerti.

jei vyras kolioja zmona ar zmona vyra budami girti ar blaivi jie vienodo lygio ir taip jiems reikia.
QUOTE(minha @ 2010 01 18, 19:51)
ernesit, nepatinka - neskaityk. ji issikalbedama bando spresti savo problemas. tau ju ir netruksta, tai ir elkis kaip tinkama, kaip tau patogu.
Papildyta:
Papildyta:
Tai ir turėjau uomeny koliones "gyvai", o ne žaisines forume.

duok penkis

QUOTE(leber @ 2010 01 18, 21:41)

man taip budavo, as kai susinervinu pakeliu balsa, gaunasi kad rekiu, nes nezinau kaip gintis, ar tai reiskia kad zemai puoliau?

sveikutes pazystama ir man istorija....tiktai maniskis gerdavo kaip da lialiuko nebuvo...as aisku neriegdavau ant jo o stengiausi pakalbeti ramei...bet kaip suzinojo kad as nescia tai paeme save i rankas ir beige gerti...nedgi man neleidzia gerti...

QUOTE(*F*E*J*A* @ 2010 01 18, 20:14)
man taip budavo, as kai susinervinu pakeliu balsa, gaunasi kad rekiu, nes nezinau kaip gintis, ar tai reiskia kad zemai puoliau?
Be abejo, geriau problemas spresti civilizuotai, bet kai su tavimi elgiamasi kaip su mazgote, nervai neislaiko... 

Tai vadinas, kad nenusileisti iki girto vyro lygio, reikia spręsti savo problemą- nervų nelaikymą, tada būsi savimi patenkinta, beje, tas išmoktas "nervų laikymas" liuksiškai praverčia ir kitose situacijose.
QUOTE(leber @ 2010 01 18, 22:45)
Tai vadinas, kad nenusileisti iki girto vyro lygio, reikia spręsti savo problemą- nervų nelaikymą, tada būsi savimi patenkinta, beje, tas išmoktas "nervų laikymas" liuksiškai praverčia ir kitose situacijose.
be abejones

QUOTE(ssiimmaa @ 2010 01 18, 19:35)
bet gyvenat 7 metai viska viduje laikydama. as bent issisneku, issirieju cia. niekas cia jo nepazista ir susitikusiam nereiks raudonuot. o jei gerianciam kur ausys kais - man jau simtas metu. issisnekejau, isdejau ji cia i suns dienas ir lengviau. pasveikau. man prireike metu. kiek prireiks jums?
Žinai ssiimmaa, pradėjau skaityti literatūrą ta tema(apie porų santykius), nes ne visada viskas yra taip kaip atrodo mums, moterų akimis, ir susėdusi su savo antrąja puse ilgai ilgai kalbėjau, taigi nieko nelaikau savyje

Tai va, aš kartais pagalvoju kaip pasikeistų šita tema, jei šalia vyrų papylinimų, kas taip pat geriau čia, nei namuose gyvai pliektis, dar moteros pasidalintų savo atradimais kaip kuri nusodino savo bekylantį pyktį, kaip kuri pakeitė savo nuomonę apie vyro problemą ir tos mintys padeda ramiau reaguoti į situacijas, kaip kuri susidėliojo kitokią nuomonę apie vyro visokius pasisakymus ir tai leidžia jai neįsivelti į beprasmiškas diskusijas, neleidžia vyrui pasiekti savo tikslo.....nu aš suprantu, kad svajoju, bet svajoti nieko nekainuoja.

ernesin, matyt kiekvieno situacija yra skirtinga... pvz mano MB yra karstakosis, daznai girdedavau ji keikiantis, tokios mat naturos zmogus... visa laika su juo kalbedavau, bendraudavau. Pvz kokia bobute eina pesciuju pereja ir pastoja jam kelia, tai isvadins ja visokiais zodziais - ramindavau ir mokydavau kulturos, juk masinoj vaikai viska girdi...Taciau kai susilauki grubumo savo atzvilgiu, negali visa laika likt abejingas. Zinoma pripazystu, kad tik labai stipri asmenybe islieka aukstumoj, ir kaip merginos sako nenusileidi iki tam tikro lygio...man taip nepavyko, nesugebejau ramiai reaguot i patycas savo adresu (ypatinagai sunku buvo iskart po gimdymo), ir viena diena "lazda atsisuko antru galu", pradejau su juo elgtis analogiskai, nes jei esi negerbiamas, tai ir to zmogaus atzvilgiu nustoji jausti pagarba... Seimoje prasidejo zodziavimasis, atsikirtinejimas keiksmazodziais ir labai grubiais...tai va, taip neturi buti. Tai gal geriau ji issilieja cia, o ne seimoje, be to Sima tik ironiska savo vyro atzvilgiu, bet jo nekeikia. Nezinau ar sugebejau issakyti mintis, ar supratai esme