Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

QUOTE(proksi @ 2010 01 14, 19:13)
gal jau pribrandau, nes nenoriu, kad vaikas kai paaugs toki teva matytu, be to kiek jau galima ateiti i namus pagyventi iki kito gastroliu ir vel nuo pradziu ?// gal jau zuteks, bus kaip bus, paziuresim, bet apsisprendziau...

Supakuok savo vyrą su jo šmutkėm, ir išsiusk "šį siuntinį", jo motinai ir tėvui , ir tegu jo tėvas pamoko šį "gražuolį" kaip reikia su savo moterimį elgtis, ir šiaip gyvenimo tiesas į galvą tegul įdeda.
O dėl invalidumo gręsiančio, aš tai atsakyčiau "negąsdink,nes taip padarysiu, kad pačiam teks atsidurti prie amžinybės vartų ir su apaštalu Petru sveikintis"
O jei rimčiau, tai na ir vyrą turi. Bet nejaugi prieš tekėdama ir gimdydama nematei, kas jis per fruktas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulecka777 @ 2010 01 14, 21:49)
Supakuok savo vyrą su jo šmutkėm, ir išsiusk "šį siuntinį", jo motinai  ir tėvui , ir tegu jo tėvas pamoko šį "gražuolį" kaip reikia su savo moterimį elgtis, ir šiaip gyvenimo tiesas į galvą tegul įdeda.
O dėl invalidumo gręsiančio, aš tai atsakyčiau "negąsdink,nes  taip padarysiu, kad pačiam teks atsidurti prie amžinybės vartų ir su apaštalu Petru sveikintis"
O jei rimčiau, tai na ir vyrą turi. Bet nejaugi prieš tekėdama ir gimdydama nematei, kas jis per fruktas? g.gif

kai tekejau toks nebuvo, na o del pupos tai nesigailiu...
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2010 01 14, 20:39)
Ir dabar gali ranka prie sirdies pridejus,pasakyti,kad as myliu savo vyra,priimu ji toki koks jis yra ir apsisprendziau su juo gyventi,tokiu koks jis yra, be noro ji pakeisti. biggrin.gif

galiu ranka prie sirdies pridejus pasakyti, kad dabar man jau vienodai. nepergyvenu, nesisieloju, nezinau kodel su juo gyvenu, kol kas taip patogiau. man jo gerimas gyventi nebemaiso. ranka prie sirdies pridejus pasakau. tiesiog dabar man nera jokio skirtumo ar su juo ar be jo. na kaip, yra, vis daugiau litu kitu... savas, zinau jau ko laukti, ko tiketis.. tiesiog be emociju, saltai abejingai. nenervina, kad negrizta. nenervina, kad geria. siaip. apatiska. jo pakeisti nebenoriu, ne mano jegoms sita misija neimanoma, nematau reikalo. jei jam gerai, tai kam kazka keisti. kai man bus negerai tada ir keisiu.
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2010 01 14, 21:00)
kai tekejau toks nebuvo, na o del pupos tai nesigailiu...

O prieš tekėdama domėjais dėl ko įvyko pirmos skirybos ?
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2010 01 14, 19:43)
na ka merginos absurdu teatras tesiasi  doh.gif  idomu dalyka suzinojau, pasirodo mano brangiojo brolis nikur pakliuves nebuvo, cia manasis jam pats paskambino ir pas ji isvaziavo, o man pasake, kad skubiai vaziuoja ji gelbet, po ko pabuves pas ji valanda isvaziavo neva kitus reikalus tvarkyt - pirma valanda nakties , nu jau juokas jama.. meluoti tam, kad isvaziuot is namu pagerti.. cia jau visiska riba...  apsimelavimo ir pan...

Jetau,nebe naujiena,tai gerenčio alkoholiko kasdienybė, tai aplamai turinčio priklausomybę žmogaus kasdienybė. Jau šitiek moteriškių rašė.Tavo vyras pusbrolį gelbėt važiuoja,mano tėtis,kuris nekenčia parduotuvių, o labiausiai šeimos moterų ax.gif kurios susako ką nupirkt,po valandos prisimena,kad užmiršo pvz grietinės, vėl prašo nuvažiuoti biggrin.gif važiuodavo nors ir po penkis kartų. Čia normali būsena gerenčio alkoholiko.Nesistebėk, nieko čia keisto. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sandrulecka777 @ 2010 01 14, 19:49)
Supakuok savo vyrą su jo šmutkėm, ir išsiusk "šį siuntinį", jo motinai  ir tėvui , ir tegu jo tėvas pamoko šį "gražuolį" kaip reikia su savo moterimį elgtis, ir šiaip gyvenimo tiesas į galvą tegul įdeda.
O dėl invalidumo gręsiančio, aš tai atsakyčiau "negąsdink,nes  taip padarysiu, kad pačiam teks atsidurti prie amžinybės vartų ir su apaštalu Petru sveikintis"

Tevam jo neidomu.
Žmogus yra nusivylęs gyvenimu, per prievarta apženytas, dar ir vaika sugalvojo moteriškė pagimdyt ir dar matai jai reikia,kad jis su vaiku būtų.Ar įsivaizduoji,kokia gyvenimo katastrofa ištiko žmogų? Maža viso to,dar moteriškė nori,kad negertų, neloštų, nesitrankytų su chebra...Nu absoliuti nesamonė, jis gi vyras, ne mazgotė. Ir po bobos padu nenori sėdėti.
Atsakyti
labas rytas mergaites tongue.gif niu kas
i kova pries vyrus g.gif
proksi...vaikeli...kaip tu g.gif gal erodas jau atsisveikino smile.gif
Atsakyti
o kada jis isvis turi isvaziuoti? kazkaip speju ir isbus visa ta laika... rimtai proksi, kai jau islydesi i uzsienius atgal tai atsisveikink su visam. is pradziu bus skauda, su laiku palengves. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2010 01 15, 11:04)
o kada jis isvis turi isvaziuoti? kazkaip speju ir isbus visa ta laika... rimtai proksi, kai jau islydesi i uzsienius atgal tai atsisveikink su visam. is pradziu bus skauda, su laiku palengves.  4u.gif

sveikute tongue.gif niu kaip taviskis vakar susitvarke su ta alaus bonkele g.gif
Atsakyti
nu nieko, su vyrais isgere prie laiptines, kakzoks nervuotas buvo visa vakara. paskui pas kaimyna nuejo papliurpt, grizes kele bangas, mat ne ta kanala su vaiku ziurim, jis nori farus ziureti... ai toks nervuotas, sakau jei tamstai ne nuotaika, tai prasom taip ir pasakyti, as be nuotaikos siandien ir neliskit man i akis. jis sake, kad atseit knyga vienas veikejas skaite tris metus, i menesi po puslapi, vis isgerdamas per ta laika. ir ka sakau, kas is to? nu ir perskaites mete. tai matyt pasiskaite dabar ta pavyzdi ir jis taip darys. doh.gif kaip tik nori. paskui uzsikaite virduliuka, kad pasitaisytu arbateles zoleliu (skalauja burna, tipo vaistas jam ten ar kazka, nu stomatologe patare). tai nuejau i virtuve ir pataisiau jam tos sunkos, nu negi sunku. tai pamate, atejo, pabuciavo, atsiprasau sako, kad toks pikciurna buvau. ai, zodziu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(delete1210 @ 2010 01 15, 10:54)
labas rytas mergaites tongue.gif niu kas
i kova pries vyrus g.gif
proksi...vaikeli...kaip tu g.gif gal erodas jau atsisveikino smile.gif

labas rytas. dar namuose, bandziau kazka sakyt - kaip i tustuma..... kalbu kaip pati su savim....
Papildyta:
QUOTE(ssiimmaa @ 2010 01 15, 11:04)
o kada jis isvis turi isvaziuoti? kazkaip speju ir isbus visa ta laika... rimtai proksi, kai jau islydesi i uzsienius atgal tai atsisveikink su visam. is pradziu bus skauda, su laiku palengves.  4u.gif

dar nezinia kada isvaziuos..
Atsakyti
Proksi,
Siandien dar darbo diena. Nesisvaistyk zodziais, o eik ir parasyk pareiskima skyryboms. Jei tikrai nori skirtis, tai daryk tai veiksmais, o ne zodziais.
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2010 01 15, 11:13)
nu nieko, su vyrais isgere prie laiptines, kakzoks nervuotas buvo visa vakara. paskui pas kaimyna nuejo papliurpt, grizes kele bangas, mat ne ta kanala su vaiku ziurim, jis  nori farus ziureti... ai toks nervuotas, sakau jei tamstai ne nuotaika, tai prasom taip ir pasakyti, as be nuotaikos siandien ir neliskit man i akis. jis sake, kad atseit knyga vienas veikejas skaite tris metus, i menesi po puslapi, vis isgerdamas per ta laika. ir ka sakau, kas is to? nu ir perskaites mete. tai matyt pasiskaite dabar ta pavyzdi ir jis taip darys.  doh.gif kaip tik nori. paskui uzsikaite virduliuka, kad pasitaisytu arbateles zoleliu (skalauja burna, tipo vaistas jam ten ar kazka, nu stomatologe patare). tai nuejau i virtuve ir pataisiau  jam tos sunkos, nu negi sunku. tai pamate, atejo, pabuciavo, atsiprasau sako, kad toks pikciurna buvau. ai, zodziu.  4u.gif

Hm..nesuprantu tavo pozicijos.

Tipo tu nesupranti kas čia buvo su vyro piktumu. Vat kai taip tai kykauja "turi vyras suprasti, pripažinti savo problemą, tik tada bus nauda...", o kai yra puiki proga protingai ir ramiai vyrui paporinti, tai įsijungia durni principai "ax, nelysk man į akis"...

Iš kitos pusės, na, kad jau taip aktyviai aiškini, kad tau vienodai šviečia vyras išvis kaip po toks, tai gal ir taip, negi čia aušinsi burną dėl kambarioko, biesas nematė, kaip nori taip gyvena.

Nors man tai ir vienu ir kitu atveju panašu į vaikų darželio durnacijas.
QUOTE(proksi @ 2010 01 15, 11:32)
labas rytas. dar namuose, bandziau kazka sakyt - kaip i tustuma..... kalbu kaip pati su savim....

Sakai, kad apsisprendei, nors nelabai aišku kokiam žingsniui, bet manai, kad tau užteks tik liežuviu pamalt, pasakyti, o tavo apsisprendimą įvykdyti turi vyras. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leber: 15 sausio 2010 - 12:19