QUOTE(ssiimmaa @ 2010 01 15, 11:13)
nu nieko, su vyrais isgere prie laiptines,
kakzoks nervuotas buvo visa vakara. paskui pas kaimyna nuejo papliurpt,
grizes kele bangas, mat ne ta kanala su vaiku ziurim, jis nori farus ziureti... ai toks nervuotas,
sakau jei tamstai ne nuotaika, tai prasom taip ir pasakyti, as be nuotaikos siandien ir neliskit man i akis. jis sake, kad atseit knyga vienas veikejas skaite tris metus, i menesi po puslapi, vis isgerdamas per ta laika. ir ka sakau, kas is to? nu ir perskaites mete. tai matyt pasiskaite dabar ta pavyzdi ir jis taip darys.

kaip tik nori. paskui uzsikaite virduliuka, kad pasitaisytu arbateles zoleliu (skalauja burna, tipo vaistas jam ten ar kazka, nu stomatologe patare). tai nuejau i virtuve ir pataisiau jam tos sunkos, nu negi sunku. tai pamate, atejo, pabuciavo, atsiprasau sako, kad toks pikciurna buvau. ai, zodziu.
Hm..nesuprantu tavo pozicijos.
Tipo tu nesupranti kas čia buvo su vyro piktumu. Vat kai taip tai kykauja "turi vyras suprasti, pripažinti savo problemą, tik tada bus nauda...", o kai yra puiki proga protingai ir ramiai vyrui paporinti, tai įsijungia durni principai "ax, nelysk man į akis"...
Iš kitos pusės, na, kad jau taip aktyviai aiškini, kad tau vienodai šviečia vyras išvis kaip po toks, tai gal ir taip, negi čia aušinsi burną dėl kambarioko, biesas nematė, kaip nori taip gyvena.
Nors man tai ir vienu ir kitu atveju panašu į vaikų darželio durnacijas.
QUOTE(proksi @ 2010 01 15, 11:32)
labas rytas. dar namuose, bandziau kazka sakyt - kaip i tustuma..... kalbu kaip pati su savim....
Sakai, kad apsisprendei, nors nelabai aišku kokiam žingsniui, bet manai, kad tau užteks tik liežuviu pamalt, pasakyti, o tavo apsisprendimą įvykdyti turi vyras.
"Prieš kažką smerkiant,užsidėk jo batus ir praeik jo kelią, paragauk jo ašarų, pajusk jo skausmą...Užkliūk už kekvieno akmens, už kurio jis buvo užkliuvęs...Ir tik po to kalbėk,kad tu žinai kaip reikia teisingai gyventi..."
Gyvenime 10 procentų priklauso nuo to, ką darote, ir 90 procentų - kaip į viską reaguojate. (Irving Berlin)