Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

QUOTE(ssiimmaa @ 2010 01 15, 12:13)
nu nieko, su vyrais isgere prie laiptines, kakzoks nervuotas buvo visa vakara. paskui pas kaimyna nuejo papliurpt, grizes kele bangas, mat ne ta kanala su vaiku ziurim, jis  nori farus ziureti... ai toks nervuotas, sakau jei tamstai ne nuotaika, tai prasom taip ir pasakyti, as be nuotaikos siandien ir neliskit man i akis. jis sake, kad atseit knyga vienas veikejas skaite tris metus, i menesi po puslapi, vis isgerdamas per ta laika. ir ka sakau, kas is to? nu ir perskaites mete. tai matyt pasiskaite dabar ta pavyzdi ir jis taip darys.  doh.gif kaip tik nori. paskui uzsikaite virduliuka, kad pasitaisytu arbateles zoleliu (skalauja burna, tipo vaistas jam ten ar kazka, nu stomatologe patare). tai nuejau i virtuve ir pataisiau  jam tos sunkos, nu negi sunku. tai pamate, atejo, pabuciavo, atsiprasau sako, kad toks pikciurna buvau. ai, zodziu.  4u.gif

O nemanai , kad piktas del to , kad organizmui reikia alkoholio ? g.gif Tsakant abstinencija ax.gif
Papildyta:
QUOTE(proksi @ 2010 01 15, 12:32)
labas rytas. dar namuose, bandziau kazka sakyt - kaip i tustuma..... kalbu kaip pati su savim....
Papildyta:
dar nezinia kada isvaziuos..

O tu tikėjais, kad jis taip ims ir išeis ? Paklausyk nelabai patarimo.
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2010 01 15, 13:17)
Tipo tu nesupranti kas čia buvo su vyro piktumu. Vat kai taip tai kykauja "turi vyras suprasti, pripažinti savo problemą, tik tada bus nauda...", o kai yra puiki proga protingai ir ramiai vyrui paporinti, tai įsijungia durni principai "ax, nelysk man į akis"...

QUOTE(jolantoska @ 2010 01 15, 13:19)
O nemanai , kad piktas del to , kad organizmui reikia alkoholio ?  g.gif  Tsakant abstinencija  ax.gif

tai zinoma suprantu. ir kas is to, jei pasakysiu zinai, tu cia piktas nes jau truksta tau alkoholio. va paragavai alaus gurksni ir nervai ima, kad daugiau negauni. kas is to? jo atsakymas aiskus - nusisneki. man kazkaip atrodo, kad jis ir pats supranta, kodel jam cia taip.. nu nenoriu tos temos liesti, nes tuoj prasideda piktumai. pats viska jis kuo puikiausiai supranta, domisi, kiek jam reikia, na ir tegul. mano kazkokie pamokymai ar pafilosofavimai niekaip jam nepades ir jo apsisprendimo gerti/negerti nepakeis. tai kam bereikalingai pradeti konflikta. kai neturi ka labai protingo pasakyti, kartais geriau tiesiog patyleti... tai va.
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2010 01 15, 12:31)
tai zinoma suprantu. ir kas is to, jei pasakysiu zinai, tu cia piktas nes jau truksta tau alkoholio. va paragavai alaus gurksni ir nervai ima, kad daugiau negauni. kas is to? jo atsakymas aiskus - nusisneki. man kazkaip atrodo, kad jis ir pats supranta, kodel jam cia taip.. nu nenoriu tos temos liesti, nes tuoj prasideda piktumai. pats viska jis kuo puikiausiai supranta, domisi, kiek jam reikia, na ir tegul. mano kazkokie pamokymai ar pafilosofavimai niekaip jam nepades ir jo apsisprendimo gerti/negerti nepakeis. tai kam bereikalingai pradeti konflikta.

kai neturi ka labai protingo pasakyti, kartais geriau tiesiog patyleti... tai va.

Iš tavo pasakojimų man dar vienas klausymuks iškilo.
Kad vadovauji, žinom, kad reikalauji, žinom, o tu iš vis moki ne moralų/reikalavimų/vadovavimo pavidalu bendrauti, paprastai šnekėti, pasakoti savo mintis. g.gif

Čia tu apie save pati taip pasakei. biggrin.gif
Tik man tai šiek tiek keista, tikrai nieko protingo apie priklausomybes, alkoholizmą nieko nežinai, neturi ką papasakoti. blink.gif

Nu joooo, po tokių pasiskymų kyla klausimas: tai apie ką čia tiek laiko šnekam, kodėl šnekam ir kam viso to reikia. g.gif
Atsakyti
zinau jau labai daug, jam taip neatrodo paprasciausiai. jau kiek gi esu sakius milijona sykiu, visokiom intonacijom kokiom imanoma. taip, ir paprastai, tiesiog pasakojant savo mintis (nors kartais ir man paciai atrodo, kad sito meno reiketu dar pasimokyti). jau atsibodo tiesiog kartoti ta pati, kai niekas nesiklauso. tai lai pats dabar ieskosi atsakymu. pats skaito, pats gilinasi. paparasiau vakar, kad koki syki paskaites galetu pasidalinti mintimis su manimi, nes ir man idomu ka ten raso ir ka jis apie tai galvoja. na nores pasidalins, nenores gi negi priversiu. pati pasiskaitysiu ka gero ten raso (kai nuspresiu mesti gerti biggrin.gif juokauju) smile.gif tiesiog paprasciausiai pavargau jau kistis i jo liga. gal tiesiog toks etapas dabar kai man yra labai vienodai viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nelabai @ 2010 01 15, 11:43)
Proksi,
Siandien  dar darbo diena. Nesisvaistyk zodziais, o eik ir parasyk pareiskima skyryboms. Jei tikrai nori skirtis, tai daryk tai veiksmais, o ne zodziais.

visos puikiai zinote, kad ji to nepadarys
Atsakyti
proksi!!!!!!!!!!!!!!!!!!ar girdi ka tau visos bobelkos sako?ka veik tas tavo,vargo p....uoklis? frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(nelabai @ 2010 01 15, 13:43)
Proksi,
Siandien  dar darbo diena. Nesisvaistyk zodziais, o eik ir parasyk pareiskima skyryboms. Jei tikrai nori skirtis, tai daryk tai veiksmais, o ne zodziais.

nelabai as pati teisininke, musu neisskirs kol pupai nebus 1 m., atmeta ieskini...
Papildyta:
QUOTE(jolantoska @ 2010 01 15, 14:19)

O tu tikėjais, kad jis taip ims ir išeis ? Paklausyk nelabai patarimo.

Siaip realiai tikejausi, kad iseis, nes sakiau ne viena karta per sias dienas, kad eitu lauk..
Papildyta:
QUOTE(buvusioji @ 2010 01 15, 17:39)
proksi!!!!!!!!!!!!!!!!!!ar girdi ka tau visos bobelkos sako?ka veik tas tavo,vargo p....uoklis? frusty.gif

jis nieko neveikia, tipo sveikata nekokia..
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2010 01 15, 16:16)
nelabai as pati teisininke, musu neisskirs kol pupai nebus 1 m., atmeta ieskini...

Aš čia ne į temą, aišku, nu bet niekaip nesuvokiu, kokio bieso šiais laikais reik oficialiai tuoktis, juolab kai žinai kokių problemų prikurta, kad išsiskirti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2010 01 15, 18:31)
Aš čia ne į temą, aišku, nu bet niekaip nesuvokiu, kokio bieso šiais laikais reik oficialiai tuoktis, juolab kai žinai kokių problemų prikurta, kad išsiskirti.  g.gif

Galiu pasakyt taip, jeigu zinotum kur nukrisi, tai paduska padetum..
Atsakyti
Paprasta kaip 2x2 biggrin.gif
1. kaikurios poros nori vestuviu, tiesiog gyvendamos kartu nesijaucia seima.
2. kartais itaka daro tevai (konservatyvesniu paziuru).
3. gimines reikalauja baliaus.
4...

Man kitas klausimas idomiau, kodel zmones nenoriai sudarineja vedybines sutartis arba ju nesudaro isvis?

QUOTE(leber @ 2010 01 15, 17:31)
Aš čia ne į temą, aišku, nu bet niekaip nesuvokiu, kokio bieso šiais laikais reik oficialiai tuoktis, juolab kai žinai kokių problemų prikurta, kad išsiskirti.  g.gif

Atsakyti
QUOTE(Blusiukė @ 2010 01 15, 18:05)
Man kitas klausimas idomiau, kodel zmones nenoriai sudarineja vedybines sutartis arba ju nesudaro isvis?

irgi paprasta - nu kaip dabar ruosiesi zenytis ir iskart aptari salygas, kas bus kai skirsimes. nu tai gi nesiskirsim!!!! tokia meile!!!! jei zenydamasi galvoji apie skyrybas tai kam tada zenytis? nors as kogero dabar nei nepriimciau suzadetuviu ziedelio jei nepasirasytu ikivedybines sutarties biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blusiukė @ 2010 01 15, 19:05)
Paprasta kaip 2x2 biggrin.gif
1. kaikurios poros nori vestuviu, tiesiog gyvendamos kartu nesijaucia seima.
2. kartais itaka daro tevai (konservatyvesniu paziuru).
3. gimines reikalauja baliaus.
4...

galiu atsakyti - pas mums toks dalykas atsirado neseniai ir nera populiarus del vis dar vyraujancio konservatyvaus poziurio i santuoka ir seima, ir manoma, kad vedybine sutartis pazeidzia vienos is pusiu savigarba.. sakau kaip yra, nes tokiu sutarciu yra labai labai labai mazai sudaroma .....
Atsakyti