Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

Siaip maciau ne viena ir dvi sutartis, bet tai nera sutartys skirybu atveju, tai tiesiog vedybine sutartis, koks kiekvieno indelis seimos labui, o skirybos minimos tik kaip vienas is galimu atveju...

QUOTE(ssiimmaa @ 2010 01 15, 18:08)
irgi paprasta - nu kaip dabar ruosiesi zenytis ir iskart aptari salygas, kas bus kai skirsimes. nu tai gi nesiskirsim!!!! tokia meile!!!! jei zenydamasi galvoji apie skyrybas tai kam tada zenytis? nors as kogero dabar nei nepriimciau suzadetuviu ziedelio jei nepasirasytu ikivedybines sutarties biggrin.gif

Papildyta:
Nu kaip mano tevukai vede 30+ metu ir turi tokia sutarti biggrin.gif labai juokinga, nes rasyta pusiau spauszdinimo masinele pusiau ranka biggrin.gif Tiesa ji neilga (1,5 psl.) ne tokia kaip dabartines (ilgiausia kuria maciau 22 psl biggrin.gif )
o kas del poziurio konservatyvumo, tai paciu musu beda smile.gif as kazkaip i viska ziuriu labai atsiputus biggrin.gif

QUOTE(proksi @ 2010 01 15, 18:14)
galiu atsakyti - pas mums toks dalykas atsirado neseniai ir nera populiarus del vis dar vyraujancio konservatyvaus poziurio i santuoka ir seima, ir manoma, kad vedybine sutartis pazeidzia vienos is pusiu savigarba.. sakau kaip yra, nes tokiu sutarciu yra labai labai labai mazai sudaroma .....

Atsakyti
QUOTE(Blusiukė @ 2010 01 15, 19:15)
Siaip maciau ne viena ir dvi sutartis, bet tai nera sutartys skirybu atveju, tai tiesiog vedybine sutartis, koks kiekvieno indelis seimos labui, o skirybos minimos tik kaip vienas is galimu atveju...

bet kada naudojamos sios sutartys ??? tik skyrybu atveju, kitaip jos guli stalciuose 4u.gif
Atsakyti
Deja, dazniausiai butent taip...

QUOTE(proksi @ 2010 01 15, 18:20)
bet kada naudojamos sios sutartys ??? tik skyrybu atveju, kitaip jos guli stalciuose  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2010 01 15, 17:20)
bet kada naudojamos sios sutartys ??? tik skyrybu atveju, kitaip jos guli stalciuose  4u.gif

Nu lygiai taip pat guli ir sąntuokos liudijimas.

Man tai juokinga situacija, kai žmogus nusprendžia, kad jam geriausia nebegyventi kartu, nori išsituokti, bet gi matai kažkoks teisėjas geriau žino ar reikia, ar nereikia skirtis, galima ar negalima išsiskirti ir nuo jo priklauso ar išskirs ar ne. Briedas, kodėl aš kažkam turiu aiškinti kas, kaip, kodėl- nebenoriu ir taip nusprendžiau.
Suprantu, kai turto, vaikų nepasidalina, tai taip, tada reikia trečios šalies. Nu, bet tik jau ne pačiam sprendimui gyventi ar negyventi kartu.
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2010 01 15, 19:33)
Nu lygiai taip pat guli ir sąntuokos liudijimas.

Man tai juokinga situacija, kai žmogus nusprendžia, kad jam geriausia nebegyventi kartu, nori išsituokti, bet gi matai kažkoks teisėjas geriau žino ar reikia, ar nereikia skirtis, galima ar negalima išsiskirti ir nuo jo priklauso ar išskirs ar ne. Briedas, kodėl aš kažkam turiu aiškinti kas, kaip, kodėl- nebenoriu ir taip nusprendžiau.
Suprantu, kai turto, vaikų nepasidalina, tai taip, tada reikia trečios šalies. Nu, bet tik jau ne pačiam sprendimui gyventi ar negyventi kartu.

leber dabar galima ir taikiai issikirti tik reikia sudaryt istuokos sutarti, kur apsrendziamos visos salygos ir tada tik vienas posedis ir viskas, kitu atveju ilgi teismai, kai kaip tu ir sakai, kai nepasidalina turto, vaiku ir pan.
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2010 01 15, 17:16)
nelabai as pati teisininke, musu neisskirs kol pupai nebus 1 m., atmeta ieskini...

Pusbrolio žmona padavė skyrybom kai jų maželiui buvo 3 mėn. ieškinį priėmė ...
Atsakyti
mano klasioke irgi kai skirtis ruosesi sake, kad neisskiria ju, reikia atseit kad metai but praeje. tai sulauke kol metai praeis ir issiskyre. bepigu jai buvo laukti, nes kartu negyveno, tas uzsieny vienam ta kitam, tai ir praleke tie meteliai.
Atsakyti
na bet galima konstatuoti fakta, kad gyvenama skyrium ir paskui nebeskiria to laiko susitaikymui smile.gif

QUOTE(ssiimmaa @ 2010 01 15, 19:53)
mano klasioke irgi kai skirtis ruosesi sake, kad neisskiria ju, reikia atseit kad metai but praeje. tai sulauke kol metai praeis ir issiskyre. bepigu jai buvo laukti, nes kartu negyveno, tas uzsieny vienam ta kitam, tai ir praleke tie meteliai.

Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2010 01 15, 19:53)

Taip , turi būti santuokoje pragyvenę metus, bet ne kol vaikui metai sueis
Atsakyti
ai, gerai tai proksei tu vyru, tai ir nesiskiria smile.gif
o jus cia tik stengiates, patarimus dalinat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantoska @ 2010 01 15, 20:46)
Pusbrolio žmona padavė skyrybom kai jų maželiui buvo 3 mėn. ieškinį priėmė ...

o toliau, ar isskyre is karto ?
Papildyta:
QUOTE(minha @ 2010 01 15, 21:16)
ai, gerai tai proksei tu vyru, tai ir nesiskiria smile.gif
o jus cia tik stengiates, patarimus dalinat smile.gif

jeigu butu gerai, tikrai cia forume nesedeciau.
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2010 01 15, 17:16)
nelabai as pati teisininke, musu neisskirs kol pupai nebus 1 m., atmeta ieskini...

blink.gif blink.gif O kas po metų kitaip bus? Ką keičia toks mažas vaiko amžius?
Atsakyti