Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

Pusryciai - sumustiniai su desra
Pietus - pupeliu sriuba, kotletai, bulviu kose, pekino ir paprikos salotos,ceburekai
Vakariene - ceburekai su cesnakiniu padazu
Atsakyti
Vakarienei vistienos kepsneliai (smulkinta vistiena, krakmolas, majonezas, prieskoniai) valgem su ryziais ir raudona paprika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 01 30, 01:02)
pamenu kada parašydavau, visada kas nors receptuko klausdavo, dabar kitaip dariau ir nerealiai skanūs išėjo ir galvoju negi šį kartą niekas nebepaklaus biggrin.gif
Taigi kepenėles susmulkinau su blenderiu, galima malti, tas pats gaunasi. susmulkinau taip pat ir svogūno galvą bei kelias skilteles česnako. Kelias saujas avižinių dripsnių užpyliau verdančiu vandeniu, kai išbrinko (man sugėrė vandenį, jei nesugeria, tai nuspaussti reiktų) dėjau į lkepenėlių masę, prieskoniai, miltų trys šaukštai ir kiaušinis. Pasaka  thumbup.gif

aciu ax.gif o tai cia is vistienos ar kaiulienos kepenu daret mirksiukas.gif noriu tokiu ir as rolleyes.gif pasigaminti bet deja laiko nelabai turesiu doh.gif ryt poryt i darba esiu tai valgysim kas papuola ax.gif blush2.gif
siandiena visos deinos meniu buvo plovas blush2.gif kadangi as buvau darbe tai daugaiu niekas nieko ir nevalge kaip tik tai kas buvo gatava mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiandien pusryčiams: naminiai hamburgeriai, obuoliai.
Pietūs: naminiai koldūnai su mėsa.
Vakarienei: tingėjosi kažką gaminti, tai išsivirėm pirktinių koldūnų su varške, valgėm su šaldytų mėlynių uogiene.
Atsakyti
Šiandien:
I-bulvytės fri, dešrelės, rauginti agurkai
II-plovas, duona, rauginti agurkai (pas anytą)
III-virti kiaušiniai, duona, majonezas, sumuštiniai su rūkyta dešra.
Atsakyti
pusryciai- keptos bulves
pietus - vaikui vistienos file kepsneliai su bulvem,agurkas, man ir vyrui troskinys is kiaulien.kumpio mesytes, bulviu, svogunu, kupustu..... 4u.gif
Vakarienei- tas pats kas ir pietums.
Dar - sausainiai,sokolad. saldainiai , vaikui jogurtas"miau", mandarinai , vaikams po banana, kava ,arbata....
Atsakyti
vakar biski turejau sveciu, bet ir jus pavaisinsiu mirksiukas.gif

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

Jau socios ?
nes daugiau nedariau foto tongue.gif
Atsakyti
Pusryciai - vaikui-desreles, vyrui - lasiniai, man - brandintas ceburekas su cesnakiniu padazu
Pietus - brandinta pupeliu sriuba, troskinys ( bulves, morkos, desreles,mesos vyniotinio gabaliukas, poras, svogunas, lasinukai, grietine, pomidoru padazas, prieskoniai)
Vakarienei isvykstam, tai kazkas sveciuose bus
Atsakyti
Pusryčiams: sorų kruopų košė su faršu (net vyrui patiko, nors jis košių nelabai pripažįsta).
Pietūs: ko gero bus virtinukai
Vakarienė: dar nesugalvojau, gal kažkas iš bulvių, bulviniai blynai tikriausiai
Atsakyti
oj mickute koks grožis tos salotos, kur iš pomidorų gėlytes padarei, liux.
Šiandien mes (ne su vyru, su pussesere, yra pas mane jau trys dienos)
I-makaronai su faršu
II-plokštainis su vištiena (svečiuose pas mamytę)
III-raugintų kožūstų sriubytė, makaronai su faršu
Atsakyti
saunuole mickute thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 01 31, 15:29)
oj mickute koks grožis tos salotos, kur iš pomidorų gėlytes padarei, liux.
Šiandien mes (ne su vyru, su pussesere, yra pas mane jau trys dienos)
I-makaronai su faršu
II-plokštainis su vištiena (svečiuose pas mamytę)
III-bulvytės fri, virta rūkyta dešra
IV-raugintų kopūstų sriubytė su firkadelėmis ir rūkyta dešra, makaronai su faršu

Atsakyti