Pusryciai - sumustiniai su desra
Pietus - pupeliu sriuba, kotletai, bulviu kose, pekino ir paprikos salotos,ceburekai
Vakariene - ceburekai su cesnakiniu padazu
Vakarienei vistienos kepsneliai (smulkinta vistiena, krakmolas, majonezas, prieskoniai) valgem su ryziais ir raudona paprika

QUOTE(deimapov @ 2010 01 30, 01:02)
pamenu kada parašydavau, visada kas nors receptuko klausdavo, dabar kitaip dariau ir nerealiai skanūs išėjo ir galvoju negi šį kartą niekas nebepaklaus 
Taigi kepenėles susmulkinau su blenderiu, galima malti, tas pats gaunasi. susmulkinau taip pat ir svogūno galvą bei kelias skilteles česnako. Kelias saujas avižinių dripsnių užpyliau verdančiu vandeniu, kai išbrinko (man sugėrė vandenį, jei nesugeria, tai nuspaussti reiktų) dėjau į lkepenėlių masę, prieskoniai, miltų trys šaukštai ir kiaušinis. Pasaka

Taigi kepenėles susmulkinau su blenderiu, galima malti, tas pats gaunasi. susmulkinau taip pat ir svogūno galvą bei kelias skilteles česnako. Kelias saujas avižinių dripsnių užpyliau verdančiu vandeniu, kai išbrinko (man sugėrė vandenį, jei nesugeria, tai nuspaussti reiktų) dėjau į lkepenėlių masę, prieskoniai, miltų trys šaukštai ir kiaušinis. Pasaka

aciu

siandiena visos deinos meniu buvo plovas

Šiandien pusryčiams: naminiai hamburgeriai, obuoliai.
Pietūs: naminiai koldūnai su mėsa.
Vakarienei: tingėjosi kažką gaminti, tai išsivirėm pirktinių koldūnų su varške, valgėm su šaldytų mėlynių uogiene.
Pietūs: naminiai koldūnai su mėsa.
Vakarienei: tingėjosi kažką gaminti, tai išsivirėm pirktinių koldūnų su varške, valgėm su šaldytų mėlynių uogiene.
Šiandien:
I-bulvytės fri, dešrelės, rauginti agurkai
II-plovas, duona, rauginti agurkai (pas anytą)
III-virti kiaušiniai, duona, majonezas, sumuštiniai su rūkyta dešra.
I-bulvytės fri, dešrelės, rauginti agurkai
II-plovas, duona, rauginti agurkai (pas anytą)
III-virti kiaušiniai, duona, majonezas, sumuštiniai su rūkyta dešra.
pusryciai- keptos bulves
pietus - vaikui vistienos file kepsneliai su bulvem,agurkas, man ir vyrui troskinys is kiaulien.kumpio mesytes, bulviu, svogunu, kupustu.....
Vakarienei- tas pats kas ir pietums.
Dar - sausainiai,sokolad. saldainiai , vaikui jogurtas"miau", mandarinai , vaikams po banana, kava ,arbata....
pietus - vaikui vistienos file kepsneliai su bulvem,agurkas, man ir vyrui troskinys is kiaulien.kumpio mesytes, bulviu, svogunu, kupustu.....

Vakarienei- tas pats kas ir pietums.
Dar - sausainiai,sokolad. saldainiai , vaikui jogurtas"miau", mandarinai , vaikams po banana, kava ,arbata....
vakar biski turejau sveciu, bet ir jus pavaisinsiu

Jau socios ?
nes daugiau nedariau foto

Jau socios ?
nes daugiau nedariau foto

Pusryciai - vaikui-desreles, vyrui - lasiniai, man - brandintas ceburekas su cesnakiniu padazu
Pietus - brandinta pupeliu sriuba, troskinys ( bulves, morkos, desreles,mesos vyniotinio gabaliukas, poras, svogunas, lasinukai, grietine, pomidoru padazas, prieskoniai)
Vakarienei isvykstam, tai kazkas sveciuose bus
Pietus - brandinta pupeliu sriuba, troskinys ( bulves, morkos, desreles,mesos vyniotinio gabaliukas, poras, svogunas, lasinukai, grietine, pomidoru padazas, prieskoniai)
Vakarienei isvykstam, tai kazkas sveciuose bus
Pusryčiams: sorų kruopų košė su faršu (net vyrui patiko, nors jis košių nelabai pripažįsta).
Pietūs: ko gero bus virtinukai
Vakarienė: dar nesugalvojau, gal kažkas iš bulvių, bulviniai blynai tikriausiai
Pietūs: ko gero bus virtinukai
Vakarienė: dar nesugalvojau, gal kažkas iš bulvių, bulviniai blynai tikriausiai
oj mickute koks grožis tos salotos, kur iš pomidorų gėlytes padarei, liux.
Šiandien mes (ne su vyru, su pussesere, yra pas mane jau trys dienos)
I-makaronai su faršu
II-plokštainis su vištiena (svečiuose pas mamytę)
III-raugintų kožūstų sriubytė, makaronai su faršu
I-makaronai su faršu
III-raugintų kožūstų sriubytė, makaronai su faršu
saunuole mickute

QUOTE(deimapov @ 2010 01 31, 15:29)
oj mickute koks grožis tos salotos, kur iš pomidorų gėlytes padarei, liux.
I-makaronai su faršu
III-bulvytės fri, virta rūkyta dešra
IV-raugintų kopūstų sriubytė su firkadelėmis ir rūkyta dešra, makaronai su faršu
I-makaronai su faršu
III-bulvytės fri, virta rūkyta dešra
IV-raugintų kopūstų sriubytė su firkadelėmis ir rūkyta dešra, makaronai su faršu