Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

Pusryciai pietu metu biggrin.gif - Arbata ir likusi nuo savaitgalio lazanyja.
Vakarienei-sausi pusryciai su pienu, obuolys.
Atsakyti
Vakar
PUSRYCIAI- keptos bulves su svogunais,arbata, vaikui omletas ir isejo i darzeli.....
PIETUS-man vakarykste raugintu kopustu sriuba.
VAKARE-kepiau lietinius su varskes idaru, su grietine pavalgem ax.gif
Dar - ledai, aviziniai sausainiai,arbata.
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 02 01, 14:14)
Man tai nerealiai gražu tie lavašai, labai puošia stalą

Ir skanu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 02 01, 18:34)
Na nežinau kaip kiti rašo, bet matau būtent mano makaronus pažymėtus su faršu. Aš nerašau ,kad tai pusryčiai, visada rašau I, II, III valgymas. Tas I pas mane būna 12-14h kažkur tai jau kaip ir pietūs, II būna vakarienė III vėlyva vakarienė

drinks_cheers.gif
Pas mus kaip tokiu pusryciu irgi nera schmoll.gif as jei iseinu i darba, tai ryte nieko nevalgau, tai darbe apie 12-13, vyrelis irgi be 12 neina i virtuve. tevukas tai megsta dar kokios arbatos su bulka uzkast. Na nebent kartais savaitgaliais vyrelis palepina atnesdamas kavos ir sumustiniu i lova tongue.gif
O mes dar po baliu sotus, vis dar tustinam saldytuva , nieko neperkam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2010 02 02, 08:54)
drinks_cheers.gif
Pas mus kaip tokiu pusryciu irgi nera  schmoll.gif  as jei iseinu i darba, tai ryte nieko nevalgau, tai darbe apie 12-13, vyrelis irgi be  12 neina i virtuve. tevukas tai megsta dar kokios arbatos su bulka uzkast. Na nebent kartais savaitgaliais vyrelis  palepina atnesdamas kavos ir sumustiniu i lova  tongue.gif 
O mes dar po baliu sotus, vis dar tustinam saldytuva , nieko neperkam  thumbup.gif

va ir pas mus tas pats.
Atsakyti
Šiandien meniu yra toks pats koks buvo vakar. Nieko negaminsiu, nes ir troškinio, ir sriubos liko nuo vakar, o pusryčiams vėl sorų košė su mėsa.
Dar svečių šiandien bus, tai padarysiu kokių sumuštinukų ir tiek.
Atsakyti
I- brinkintų grikių košė, raugintas agurkas
II- užpilama sriuba
III- grikių plovas su faršu, raugintas agurkas. Užpilama sriuba.
Užkandžiai: jogurtas, saulėgrąžos
Atsakyti
I- po sureli , pora keptu kiausiniu su duona ,arbata.Vaikas sureli su arbata ir i darzeli isejo .
II- turim saldykli prisisalde balandeliu ,tai vyrui du balandeliai su bulvem ( dar jam ir rytojui pietums liko ), viriau ryziu-morku-bulviu sriuba su sonkauliukais.
III- kepiau vistienos file kepsnelius , su tomatu pavalgem.
PLIUS - ledai,aviziniai sausainiai, sokoladiniai saldainiu truputi ..... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristyyynyte: 02 vasario 2010 - 22:23
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2010 02 02, 12:16)
Šiandien meniu yra toks pats koks buvo vakar. Nieko negaminsiu, nes ir troškinio, ir sriubos liko nuo vakar, o pusryčiams vėl sorų košė su mėsa.
Dar svečių šiandien bus, tai padarysiu kokių sumuštinukų ir tiek.

Rytine pašvaiste 4u.gif pasidalink receptuku,sorų košė su mėsa.ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2010 02 02, 23:28)
Rytine pašvaiste 4u.gif pasidalink receptuku,sorų košė su mėsa.ačiū 4u.gif

Sorų košė su mėsa
1 stiklinė sorų kruopų, 5 stiklinės vandens, 2 svogūnai, 3 bulvės, saujelė faršo, prieskonių mėsai, truputis druskos, 2 laurų lapeliai.
Kruopas išplaukite ir suberkite į pasūdytą verdantį vandenį. Tai pat suberkite nuskustas ir kubeliais supjaustytas bulves, kubeliais pjaustytą svogūną. Faršą sumaišykite su prieskoniais ir druska, šiek tiek apkepkite keptuvėje, kad jis būtų birus, ir sudėkite į puodą su bulvėmis, sorų kruopomis ir svogūnais. Įmeskite laurų lapelius, druskos jei reikia pagal skonį. Virkite, kol kruopos ir bulvės išvirs ir taps masė tokia "košiška". Nebus skysčio, o tik tokia košė. Į pačią pabaigą nuolat maišau, kad neprisviltų. Skanaus 4u.gif
Mūsų šeimynai ši košė labai patinka, nors ją atradau tik prieš tris dienas.
Atsakyti
Vakar:
Pusryciai - kava
Pietus - po desrele su duona, meduoliai su arbata (ziauriai tingejau gamint blush2.gif )
Vakariene - kepeneles, patroskintos su svogunais ir grietine, valgem su bulviu kose.
Naktipieciai - ceburekai, arbata.

Siandien:
Pusryciai - kava, as dar cebureku valgiau
Pietus - ceburekai
Vakariene - troskinti rauginti kopustai, brandinta bulviu kose ir parukytos desreles, dar planuoju burokeliu sriubos issivirti smile.gif
Atsakyti
Šiandien pusryčiams: vyras sriubos, aš košės;
Pietūs: vyras troškinys, sriuba, aš - sriubos;
Vakarienei dar nežinau.
Vakar dar iškepiau mielinių bandelių, vienas su faršu, kitas su obuoliais.
Atsakyti