Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

Mickute, labai skaniai viskas atrodo 4u.gif

O mes siandien:
Pusryciai - kava
Pietus - bulviniai blynai su grietine
Pavakariai - kava, MB dar tefteliu saldytuve rado tai su duona valge
O vakarienei darysiu varskes spurgu.
Atsakyti
Labas rytas suraitytras 4u.gif

Mickute, o ten krabų lazdos įdarytos? g.gif Kuo? Ir kas ten vidury lavašo? blush2.gif

Mūsų šiandienos meniu:
Ryte sumuštiakai + kava/arbata
Pietūs: MB bulvių ir mėsos apkepas, man - mėsytė su pomidorais
Vakarienei MB virsiu čili sriubą, o man - kruopos.

Rytoj tas pats smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2010 02 01, 08:55)
Labas rytas suraitytras  4u.gif

Mickute, o ten krabų lazdos įdarytos?  g.gif  Kuo? Ir kas ten vidury lavašo?  blush2.gif

jo, krabu lazdeles idarytos su kiausiniu ir tepamu sureliu ir cesnaku mirksiukas.gif
O lavasa irgi tepiau tuo paciu tepamu sureliu, salotos, vieni su krabu lazdelemis ir krapais o kiti su rukyta desra
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2010 02 01, 10:51)
jo, krabu lazdeles idarytos su kiausiniu ir tepamu sureliu ir cesnaku  mirksiukas.gif
O lavasa irgi tepiau tuo paciu tepamu sureliu, salotos, vieni su krabu lazdelemis ir krapais o kiti su rukyta desra

Man tai nerealiai gražu tie lavašai, labai puošia stalą
Atsakyti
Šiandien pusryčiams: sorų kruopų košė su mėsa;
Pietums: mėsos troškinys;
Vakarienei: pupelių sriuba.
Užkandžiams: obuoliai, yra saldainių likusių nuo svečių biggrin.gif
Atsakyti
Vis dar baliaus likuciai- ir pietums i darba atsinesiau ir misraines ir zele, vakarienei pasisildysim vedaru mirksiukas.gif
Atsakyti
pasiskaitinejau cia pas jus, nes ruosiames su MB i kelione ir iki jos reikia siek tiek pataupyt unsure.gif ...na niekaip nesuvokiu kaip jus sugebat pusryciam susikist ceburekus ar makaronus kokius su farsu blink.gif geri skrandukai, nes manasis pusryciam duokdie jogurtuka ar kokiu dribsiu priima blush2.gif MB lygiai taip pat..

uztad vakariene pas mus - sventas reikalas thumbup.gif
taigi siandien - likuciu panaudojiminas. is saldytuve pupsancio slapiankes gabalelio, surio, marinuotu agurkeliu (mamos), keliu papriku ir bulviu (uosviu) darysiu idarytas bulves, ziuresim kaip seksis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(isla @ 2010 02 01, 16:37)
pasiskaitinejau cia pas jus, nes ruosiames su MB i kelione ir iki jos reikia siek tiek pataupyt  unsure.gif ...na niekaip nesuvokiu kaip jus sugebat pusryciam susikist ceburekus ar makaronus kokius su farsu  blink.gif geri skrandukai, nes manasis pusryciam duokdie jogurtuka ar kokiu dribsiu priima  blush2.gif MB lygiai taip pat..

uztad vakariene pas mus - sventas reikalas  thumbup.gif
taigi siandien - likuciu panaudojiminas. is saldytuve pupsancio slapiankes gabalelio, surio, marinuotu agurkeliu (mamos), keliu papriku ir bulviu (uosviu) darysiu idarytas bulves, ziuresim kaip seksis  mirksiukas.gif

Na nežinau kaip kiti rašo, bet matau būtent mano makaronus pažymėtus su faršu. Aš nerašau ,kad tai pusryčiai, visada rašau I, II, III valgymas. Tas I pas mane būna 12-14h kažkur tai jau kaip ir pietūs, II būna vakarienė III vėlyva vakarienė
Atsakyti
Šiandien:
I(pusryčiai)- brandinta raugintų kopūstų sriuba
II-dešrelės, burokėlių-pupelių salotos (salotų mamytė vakar davė)
III- cepelinai su grybais (pavaišino)
IV-kotletas, raugintas agurkas.
Atsakyti
QUOTE(isla @ 2010 02 01, 17:37)
pasiskaitinejau cia pas jus, nes ruosiames su MB i kelione ir iki jos reikia siek tiek pataupyt  unsure.gif ...na niekaip nesuvokiu kaip jus sugebat pusryciam susikist ceburekus ar makaronus kokius su farsu  blink.gif geri skrandukai, nes manasis pusryciam duokdie jogurtuka ar kokiu dribsiu priima  blush2.gif MB lygiai taip pat..

Aš negaliu kitaip - man pusryčiams reikalingas rimtesnis maistas, nes jei suvalgau tik kokį jogurtuką, obuoliuką ar šiaip kažką greito, tada mane už kokio pusvalanduko kai susivirškina, pradeda pykinti, darosi silpna ir negera. Man pusryčiai pats svarbiausias dienos valgymas - pietų galiu nepavalgyti ar vakarienės, bet jei pusryčių nepavalgysiu, tada savijauta bus nelabai kokia. Kiek prisimenu save, ir eidama mokykloj į egzaminus pavalgydavau normalius sočius pusryčius, man brolis vis sakydavo - kaip tu gali valgyti, nei jaudiniesi nei ką, apetitas yra biggrin.gif ir svorio atžvilgiu, ryte gautos kalorijos daug greičiau susieikvoja, negu, kad vakarienei tvirčiau užvalgyčiau. Tai pat ir vyras mano - jis ko gero nesuprastų jei paduočiau jogurto pusryčiams ir pasakyčiau - viskas.
Atsakyti
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2010 02 01, 19:29)
Aš negaliu kitaip - man pusryčiams reikalingas rimtesnis maistas, nes jei suvalgau tik kokį jogurtuką, obuoliuką ar šiaip kažką greito, tada mane už kokio pusvalanduko kai susivirškina, pradeda pykinti, darosi silpna ir negera. Man pusryčiai pats svarbiausias dienos valgymas - pietų galiu nepavalgyti ar vakarienės, bet jei pusryčių nepavalgysiu, tada savijauta bus nelabai kokia. Kiek prisimenu save, ir eidama mokykloj į egzaminus pavalgydavau normalius sočius pusryčius, man brolis vis sakydavo - kaip tu gali valgyti, nei jaudiniesi nei ką, apetitas yra  biggrin.gif  ir svorio atžvilgiu, ryte gautos kalorijos daug greičiau susieikvoja, negu, kad vakarienei tvirčiau užvalgyčiau. Tai pat ir vyras mano - jis ko gero nesuprastų jei paduočiau jogurto pusryčiams ir pasakyčiau - viskas.

Bet labai gerai, kai pripratę pusryčius valgyti, o aš seniau visiškai pusryčių negalėdavau į burną paimti, dabar kaip kada, bet jeigu nereikia niekur eiti, tai atsikėlus po valando ar dviejų tik pradedu apie pusryčius galvoti
Atsakyti
Pusryciai - sumustiniai su kava
Pietus - makaronai su suriu ir grietine.
Vakariene - kepti varskeciai su grietine.
Tarpuose - meduoliai, Twix, arbata.
Atsakyti