QUOTE(isla @ 2010 02 01, 17:37)
pasiskaitinejau cia pas jus, nes ruosiames su MB i kelione ir iki jos reikia siek tiek pataupyt

...na niekaip nesuvokiu kaip jus sugebat pusryciam susikist ceburekus ar makaronus kokius su farsu

geri skrandukai, nes manasis pusryciam duokdie jogurtuka ar kokiu dribsiu priima

MB lygiai taip pat..
Aš negaliu kitaip - man pusryčiams reikalingas rimtesnis maistas, nes jei suvalgau tik kokį jogurtuką, obuoliuką ar šiaip kažką greito, tada mane už kokio pusvalanduko kai susivirškina, pradeda pykinti, darosi silpna ir negera. Man pusryčiai pats svarbiausias dienos valgymas - pietų galiu nepavalgyti ar vakarienės, bet jei pusryčių nepavalgysiu, tada savijauta bus nelabai kokia. Kiek prisimenu save, ir eidama mokykloj į egzaminus pavalgydavau normalius sočius pusryčius, man brolis vis sakydavo - kaip tu gali valgyti, nei jaudiniesi nei ką, apetitas yra

ir svorio atžvilgiu, ryte gautos kalorijos daug greičiau susieikvoja, negu, kad vakarienei tvirčiau užvalgyčiau. Tai pat ir vyras mano - jis ko gero nesuprastų jei paduočiau jogurto pusryčiams ir pasakyčiau - viskas.