Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

Sveikutes 4u.gif Ir as jungiuosi prie jusu pasidalinti savo meniu ir mintimis ax.gif

Vakar valgem

Pusryciai: kava+sumustiniai
Pietus: as perliniu kruopu sriuba, o vyras darbe sumustiniu
Vakariene: farsas kaip kotletam tik orkaiteje keptas + virtos bulves + salotos

Siandien

Pusryciai: kaip ir vakar
Petus: varskes spurgos man, o vyrui sumustiniai
Vakariene: zuvis + bulves + pastarnoku padazas + namine burokeliu misraine

Gal kas turit ideju kaip padaryti bulves kitaip? Ziauriai jos man atsibodo, o vyras dievina jas ir bamba, kai nebuvo ju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2010 03 03, 14:15)
Labai dėkui. Tik dar papasakok kaip tą išklotinę padaryt?  g.gif  blush2.gif

ratu pjauti, net nežinau kaip paaiškinti, na nuo šono pradedam ir taip ratu pjauname kažkokio tai storio sluoksnį, kol išklotinė gaunasi.

QUOTE(Zaklada @ 2010 03 03, 16:25)
Deimapov, liuks sprandinės vyniotinis  thumbup.gif

Dėkui 4u.gif 4u.gif
O aš paskaičiau troškinys, tai apie jį jau kelias dienas galvoju, reikia nusipirkti daržovių, nes labai pasiilgau

QUOTE(megasun @ 2010 03 03, 16:30)
Gal kas turit ideju kaip padaryti bulves kitaip? Ziauriai jos man atsibodo, o vyras dievina jas ir bamba, kai nebuvo ju doh.gif

Bulves apverdate, kad šakutė lystų, bet kad nebūtų išvirusios, na tokios kietokos dar šiek tiek, įpilate truputi aliejaus į puodą, norimų prieskonių ar kokių žolelių, kmynų, uždengiate dangtį, viską supurtote, kad tolygiai pasiskirstytų ir tada į orkaitę. Man geriausiai čia tinka santa marijos mėsos prieskoniai blush2.gif
Atsakyti
Pusryciai - brandinti ceburekai, varskes spurgos
Pietus - vel brandinti ceburekai
Vakariene - makaronai su desra, farsu, morkomis, valgeme su morku-cesnaku-majonezo salotomis
Atsakyti
Pusryčiai - dribsniai su jogurtu, žalia arbata
Pietūs - brandintos keptos bulves su kečupu ir salotėlėm
Vakarienei - planuojama pica nuotraukytėj (tokią kepiau savaitgalį)
Atsakyti
Rainyte labai skaniai pica atrodo smile.gif
Šiandien:
I-brandintas sprandinės vyniotinis, bulvės, daržovės
II-traškučiai blush2.gif , jogurtas, vyrui dar saldainiai, bananai.
III- orkaitėje kepti sumuštiniai (sūris, majonezas, dešra, svogūnai, svogūnų laiškai, krapai, krienai, česnakas)
user posted image
Atsakyti
Pas mane siandien zuvies kepsniukai su bulvemis ir marinuotais burokeliais
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2010 03 03, 18:50)
Pas mane siandien zuvies kepsniukai su bulvemis ir marinuotais burokeliais

o aš jau nepamenu kada mečiau lauk maistą, bet šiandien išmečiau du žuvies kotletus. 8 viso buvo iškepti berods, tai 2 liko neįveikti.
Atsakyti
Pusrytukai, puse pakelio varskes su uogiene ir kava.
Pietus ,keptos bulves su kefyru.
Vakarienei ,pieniska makaronu sriuba.
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 03 03, 18:53)
o aš jau nepamenu kada mečiau lauk maistą, bet šiandien išmečiau du žuvies kotletus. 8 viso buvo iškepti berods, tai 2 liko neįveikti.

nono.gif va sitaip tai negalima nono.gif
as, kai tik itariu, kad kas nors gali buti neiveikta, iskart saldau.
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 03 03, 18:53)

Nu ir pas mus beveik jau nieks neissimeta tongue.gif aisku pries tai dar as bunu ta siuksliadeze, kai nieks jau nevalgo, o man tai gaila ismest doh.gif blush2.gif
tiek nedaug ir neiveiket ?
pas mus siandien greit isgaravo tongue.gif zuvi tai visi megstam, jau senai buvau darius ax.gif ziuriu paskui jau atsalusius MB ant batono uzsidejes atsineses prie teliko kapoja tongue.gif
Atsakyti
Mergaitės,jūs man paaiškinkit durnai-skaitau skaitau-kaip brandintas,taip brandintas...ką jūs su tais brandinimais darot ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2010 03 03, 20:56)
nono.gif va sitaip tai negalima nono.gif
as, kai tik itariu, kad kas nors gali buti neiveikta, iskart saldau.

žinau, aš kalta kalta kalta biggrin.gif bet tai nepamenu kada mečiau ką, nu nebelindo jie ir viskas, maniau suvalgysim, kas čia beliko, kam čia šaldyt, o va išėjo kaip išėėjo
QUOTE(mickute7 @ 2010 03 03, 21:27)

tiek nedaug ir neiveiket ?

na žuvį ir mes mėgstame parduotuvinę, o savo pagautą tai kiek mažiau norisi valgyti, patinka, bet ne per daug. Kadangi neseniai buvo žuuvis gal todėl ir neįveikėm

QUOTE(lututė @ 2010 03 03, 21:38)
Mergaitės,jūs man paaiškinkit durnai-skaitau skaitau-kaip brandintas,taip brandintas...ką jūs su tais brandinimais darot ?  ax.gif

biggrin.gif nu bet ot geras tas žodžiukas, pirmame psl rašoma kas tai per daiktas biggrin.gif
Atsakyti