Įkraunama...
Įkraunama...

Ta saldi nuodėmė... Šokoladas

Kažkaip visada usiai mėgdavau pienišką su sveikais lazdyno riešutais (ypač, jei tų riešutų daug daugiau, nei "Prince".. Maximoj pora kartų pirkau tok šokoladą, kuriame riešutas prie riešuto išsidėstę..).
Dabar mėgstu ir juodą, ir balto kartais galiu paskanaut (bet jis man mažiausiai skanus), net juodą kartųjį. Skanusk onditerinis šokoladas.. Labai patinka firmos "Lindt" šokoladai - maloniai tirpsta burnoj..
Eh, net seilė ištyško wub.gif Na ką gi, einu pusryčiam šokoladuko dar vieno pasiimt blush2.gif
Atsakyti
Man skaniausias pieniskas, juodas nelabai. Is batoneliu skaniausi snickers, twix, o is sokoladu tai milka. Is saldainiu tai vafliniai ir meska siaureje. Niam niam.
Atsakyti
man skaniausi tie, kur su idaru: jogurtiniu, grietineles ar vysniu mirksiukas.gif
Atsakyti
Man skaniausi Fazer sokoladai (visi pieniski), ir Princas su cielais lazdyno riesutais. thumbup.gif
Atsakyti
Juodas arba kartusis.
Atsakyti
O aš dabar svaigstu dėl Vilniaus pergalės Grietininio šokolado - man jis šiuo metu skaniausias, tik gaila, kad ne visur jo yra pirkti (pvz., Maximose nėra, o Norfose - būna). Pabandykit - tikrai superinis, tirpsta burnoje. Man kartusis -per kartus, o pieniškas kažkaip jau pabodęs, tai šis - pats tas.
Atsakyti
Labai mėgstu Fazer, taip pat karūnos juodą su vyšnių įdaru.
na ir ten visokie snickersai, bounty.
Šiaip šiuo klausimu nesu labai išranki, nes labai mėgstu saldumynus.
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2005 07 08, 16:08)
Labai mėgstu Fazer, taip pat karūnos juodą su vyšnių įdaru.
na ir ten visokie snickersai, bounty.
Šiaip šiuo klausimu nesu labai išranki, nes labai mėgstu saldumynus.

Vaikystej kai atsivalgiau baunty (geri dedes daugiau nieko lauktuviu neparvesdavo, tik baunty) tai net dabar pagalvojus keistai slykstus jausmas pilve atsiranda blink.gif Man snanus grynas kartusis juodas sokoladas, bet dar skaniau pieniskas. Mmmm... pieniskas.... mirksiukas.gif Mano smiltpeles valgo tik balto su tais bburbuliukais (nors ka ten mazos pelytes nedaug suvalgo biggrin.gif ) Aisku tik kai savo malonumui nusiperku tik tada gauna. Man ziauriai nepatinka saldziosios plyteles, jos labai veliasi burnoje ir netipsta, kaip normalus sokoladas wacko.gif
Atsakyti
As megstu visokiu visokiausiaus sokoladus, zirniukus su riesutais(ypac "exspres")o neseniai atradau dar viena skanesta balta sokolada su kazkokiais traskiais(nezinau tiksliai ar ten pusti ryziai, ar ten mazi kukuruziukai) ir dar vyras kartais mane palepina saldainiais is kalvariju turgaus, kur su visokiais idarais buna(kaip saldainiu dezutese) skaniausi tai su pistaciju ir migdolu idarais...brangokas malonumas, jei ne vyras, tai sau niekada nusipirkti neleisciau... blush2.gif
Atsakyti
Dievinu šokoladą thumbup.gif
Rafaello, bounty ir šiaip visi pieniški biggrin.gif
Atsakyti
Man patys skaniausi Karūnos šokoladai thumbup.gif Šiuo metu svaigstu nuo Karališko Kapučino wub.gif
Atsakyti
Kasdieną bent viena Marzipan Cote d*Or šokolado plyta wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 25 liepos 2005 - 23:36