Įkraunama...
Įkraunama...

Ta saldi nuodėmė... Šokoladas

Juodas, kartusis šokoladas thumbup.gif tiesa, daug vienu metu negaliu suvalgyti..bet po truputį, vis atsilaužiant, dar, dar, ir dar...
Atsakyti
o man vaikystėj skaniausias būdavo šokoladas "Ažuolynas" - pieniškas, su riešutais, kainuodavo berods 18 kapeikų smile.gif
Atsakyti
viskas kas iš šokolado yra LAAAABAI , o ypač "rūtos" niam niam niam thumb_yello.gif
Atsakyti
O as tirpstu nuo baltojo sokolado ax.gif ax.gif ax.gif

O jeigu jis dar ir su razinomis....na, tuomet bet ka padaryciau uz ji... ax.gif ax.gif ax.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif (gal kiek ir perlenkiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif )
Atsakyti
Man pats skaniausias Fazer šokoladas su razinom ir riešutais. Jie tokiom didelėm plytom buna. thumbup.gif
Atsakyti
Man skaniausias juodas šokoladas be jokių priedų, ypač Karūnos Karališkas thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(nikvik @ 2005 08 05, 22:29)
Cote d'Or, aisku , geriausias sokolada Lietuvos rinkoje. Deja, ir kaina geriausi- 9 lt . Man tai is ju labaiusiai NOIR Orange patinka...

o man tas pieninis tiesiog super. tiesiog burnoj tirpsta essen.gif
Atsakyti
tik karuna,labai skani nestuke.gif
Atsakyti
ei kas noretu apklausos sokaladas ir kinas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nikvik @ 2005 08 05, 21:29)
Cote d'Or, aisku , geriausias sokolada Lietuvos rinkoje. Deja, ir kaina geriausi- 9 lt . Man tai is ju labaiusiai NOIR Orange patinka...

Joo, Cote d'Or wub.gif - juodasis wub.gif . Dievinu juodąjį šokoladą. Neseniai gavau dovanytę - juodojo šokolado daaaaug wub.gif . Taigi atradau anksčiau neragautus Lindt - "Lindt Ecuador", "Lindt Madagascar" ir itališką juodąjį - "Fondente Nero extra amaro" thumbup.gif .
O neprilygstamas dalykas - prancūzų "Fauchon" triufeliai wub.gif wub.gif
Atsakyti
vaisiai sokolade

500g vaisiu (kraises,obuoliai)
80g sviesto
3 saukstai cukraus
15 saukstu kakavos
15 saukstu pieno
15 saukstu krakmolo

Vaisius nulupt ir supjaustyt.I istirpinta sviesta sudedamas cukrus,maisant pakaitinti,bet neduoti uzvirti. Atskirai pasildyti piena ir ismaisyti jame kakava.Viska supilti ir maisant uzvirti.Pavirinus supilamas krakmolas,smarkiai issukama ir dar pakaitinama.Nuemus nuo ugnies i mase merkiami ant ladeles pasmeigti vaisiai (gali buti degtukai ne sieros).Vaisius padeti ant sietelio siltoje vietoje,kad apdziutu.

Skanaus
Atsakyti
Man skaniausias - juodasis šokoladas. Kuo juodesnis, tuo skanesnis. Am bigsmile.gif Geriausi: belgiški "Cote d'Or" arba "Neuhaus".
Atsakyti