Įkraunama...
Įkraunama...

Ta saldi nuodėmė... Šokoladas

"Karunos" juodas su sveikais lazdyno riesutais, ir vis be isimties "Fazer" sokoladai...o ypac "Geisha" ax.gif
Atsakyti
neskanių šokoladų nėra biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 02 vasario 2005 - 16:27
Kriauklytės, geišos, fazeriai, kinder bueno, rafaello...oi, kaip skanu...gaila, kad šventės tokios retai būna... Šiaip mėgstu juodą (ir pieninį, ir kartų), baltą valgau, jei nėra kitokio... Pastarųjų metų pagal kainą priimtinas atradimas buvo Laima šokolado plytelės, jis pieninis, bet su kažkokias traškučiais ar kažkuo, na, toks super skanus, bėda tik ta, jog parduotuvėse pas mus jis būna prieš kalėdas, o dabar visur ieškojau - šnipštas, teks važiuot į Latviją, gal ten rasiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2005 02 02, 16:26)
neskanių šokoladų  nėra  biggrin.gif

pritariu smile.gif
bet man pats paciausias shogeten trilogia ir princas su migdolais tongue.gif
Atsakyti
Aš irgi pritariu, kad neskanių šokoladų nėra, o tie neskanūs saldžiomis plytelėmis vadinasi smile.gif . Labiausiai man patinka korėtas pieniškas ir baltas thumbup.gif .
Atsakyti
biggrin.gif Pastebejau, kad daudeliui patinka baltas koretas arba juodas.
As labiausiai megstu Karunos juoda su vysniu idaru, man patys skaniausi sokoladai su uoginiais idarais, saldainiai su vysniomis mmmmmmmmm kaip skanu! blush2.gif
Atsakyti
korėtų aš nemėgstu, tik paprasčiausiu juodus, kartais su riešutai, migdolianiais ar lazdynų..Anksčiau dievinau pieniškus, dabar kažkur dingo tas noras.. blink.gif
Atsakyti
Šiaip tai mėgstu juodą šokoladą su lazdyno riešutais. Bet kokia pagunda yra firminės šokolado parduotuvės su rankų gamybos saldainiais . Ten užsuku tuščias jau neišeisi vien nuo kvapų ir vaizdų seilės ištysta essen.gif .
Dar norėjau paklausti gal kas žino skenų karšto šokaldo receptą .
Vaikai zyzia mamyte padaryk , oaš nemoku.

Dėkui iš anksto smile.gif
Atsakyti
Na ir užėjau čia į skyrelį - tai seilės taip ir tįsta. O šokoladas skanus visoks - pagal nuotaiką: Karūnos su nesmulkintais lazdyno riešutais (tik tas, kur parduodamas dėžutėje po 300 gr.), Karlfazer su tokiais pat riešutais ir kiti. Šiaip tai labai egzotiškai skanūs rankų darbo šokoladiniai saldainiai - su neįprastais mums priedais: čili pipirais, česnaku ir pan. Siūlau paragaut. Pati nė už ką nebūčiau pirkusi, bet kai vyras nupirko visų po vieną, tai tie su čili pipiriukais - tiesiog pasaka. thumbup.gif
Atsakyti
BALTAS BALTAS BALTAS wub.gif essen.gif essen.gif essen.gif wub.gif O vakar gavau dovanu ivairiu sokoladuku is pasrduotuves "Tikras sokoladas", tai...nu...tikrai zodziu truksta, pasakiskas skonis wub.gif
Atsakyti
Pieniskas ir baltas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
As tai nemegstu koretu ir juodo sokolado, bet visi pieniski su riesutais yra super!!!!
Atsakyti