Na ir tema radau skaitau, seiles tista, o sokolado namie ne kvapo Sokolada megstu beveik visoki - tinka ir juodas, ir pieniskas, ir kartusis. Tik va baltas tai man nelabai Ir koretas paskutiniu metu nelabai patinka. A, ir Karunos sokoladas su skystu idaru nepatinka
Ruošiausi ir aš nusipirkt IKI , Noir Orange už beveik 9lt.. Bet vakar užėjus į Maximą radau NAUJIENĄ, lietuvišką Karališką Noir Oange, su apelsinų skonio triufeliniu įdaru ir apelsinų cukatomis už 3.50lt.. DIEVIŠKAS šokoladas
Vakar valgiau Ritter sport šokoladuką su mėlynėmis. Labai skanu
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams. (Eleanor Roosevelt) _____________________________________________ Mano blogas: "Braškės su pipirais"
Ruošiausi ir aš nusipirkt IKI , Noir Orange už beveik 9lt.. Bet vakar užėjus į Maximą radau NAUJIENĄ, lietuvišką Karališką Noir Oange, su apelsinų skonio triufeliniu įdaru ir apelsinų cukatomis už 3.50lt.. DIEVIŠKAS šokoladas
Nors šiaip geriausias šokoladas, tiksliau šokoladiniai saldainiai, iš Šokolado Namų. Tokie aromatingi, stipraus skonio, tikras belgiškas šokoladas (kurio irgi teko ragauti Belgijoje). Jetus, net seilė tysta.
Šokoladas yra gėris. Juodas, be nieko. Ir kad būtų daug. O paskui mane išberia ir pykina - aš jam alergiška, ypač dideliems kiekiams... Čia tikriausiai bausmė už protėvių nuodėmes:]
Man labai patinka "Dubingiai". Kasdien bent po viena turiu suvalgyti. Ir vyra pripratinau, ir vaikus. Juokaujam, kad toji bendrove vien is musu issilaiko. Siaip patinka juodas ir pieniskas sokoladas, nesvarbu kas ji pagamino.
Man labai patinka "Dubingiai". Kasdien bent po viena turiu suvalgyti. Ir vyra pripratinau, ir vaikus. Juokaujam, kad toji bendrove vien is musu issilaiko. Siaip patinka juodas ir pieniskas sokoladas, nesvarbu kas ji pagamino.