Įkraunama...
Įkraunama...

Ta saldi nuodėmė... Šokoladas

QUOTE(Elina @ 2005 07 25, 23:36)
Kasdieną bent viena Marzipan Cote d*Or šokolado plyta wub.gif

Cote d'Or, aisku , geriausias sokolada Lietuvos rinkoje. Deja, ir kaina geriausi- 9 lt . Man tai is ju labaiusiai NOIR Orange patinka...
Atsakyti
Na ir tema radau doh.gif skaitau, seiles tista, o sokolado namie ne kvapo cry.gif
Sokolada megstu beveik visoki - tinka ir juodas, ir pieniskas, ir kartusis. Tik va baltas tai man nelabai schmoll.gif Ir koretas paskutiniu metu nelabai patinka. A, ir Karunos sokoladas su skystu idaru nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(nikvik @ 2005 08 05, 22:29)
Cote d'Or, aisku , geriausias sokolada Lietuvos rinkoje. Deja, ir kaina geriausi- 9 lt . Man tai is ju labaiusiai NOIR Orange patinka...

Ruošiausi ir aš nusipirkt IKI , Noir Orange už beveik 9lt.. Bet vakar užėjus į Maximą radau NAUJIENĄ, lietuvišką Karališką Noir Oange, su apelsinų skonio triufeliniu įdaru ir apelsinų cukatomis už 3.50lt.. DIEVIŠKAS šokoladas thumbup.gif
Atsakyti
man Fazer su dideliais riesutais ir lietuviski Karunos su lazdyno riesutais thumbup.gif
Atsakyti
Vakar valgiau Ritter sport šokoladuką su mėlynėmis. Labai skanu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(gandrė @ 2005 08 29, 22:33)
Ruošiausi ir aš nusipirkt IKI , Noir Orange už beveik 9lt.. Bet vakar užėjus į Maximą radau NAUJIENĄ, lietuvišką Karališką Noir Oange, su apelsinų skonio triufeliniu įdaru ir apelsinų cukatomis už 3.50lt.. DIEVIŠKAS šokoladas  thumbup.gif

Pritariu, tobulas skonis, mmmmmmmm thumbup.gif
Atsakyti
Skaniaiusias karunos pieniskas sokoladas su neskaldytais riesutais. Kad ir kas diena smile.gif
Atsakyti

Nors šiaip geriausias šokoladas, tiksliau šokoladiniai saldainiai, iš Šokolado Namų. drinks_cheers.gif Tokie aromatingi, stipraus skonio, tikras belgiškas šokoladas (kurio irgi teko ragauti Belgijoje). Jetus, net seilė tysta. ax.gif

Atsakyti
O mano paskutinis atradimas - pieniškas "Laimos" šokoladas thumbup.gif Bet aš radau tik IKI.
Atsakyti
Šokoladas yra gėris. Juodas, be nieko. Ir kad būtų daug. O paskui mane išberia ir pykina - aš jam alergiška, ypač dideliems kiekiams... Čia tikriausiai bausmė už protėvių nuodėmes:]
Atsakyti
Man labai patinka "Dubingiai". Kasdien bent po viena turiu suvalgyti. Ir vyra pripratinau, ir vaikus. Juokaujam, kad toji bendrove vien is musu issilaiko. Siaip patinka juodas ir pieniskas sokoladas, nesvarbu kas ji pagamino. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucy @ 2005 09 30, 17:20)
Man labai patinka "Dubingiai". Kasdien bent po viena turiu suvalgyti. Ir vyra pripratinau, ir vaikus. Juokaujam, kad toji bendrove vien is musu issilaiko. Siaip patinka juodas ir pieniskas sokoladas, nesvarbu kas ji pagamino. smile.gif

Arba "Veliuona" biggrin.gif Panašus skonis mirksiukas.gif Šiaip, labiausiai mano mėgiamas pieniškas šokoladas, ypatingai "Princas" rolleyes.gif
Atsakyti