Įkraunama...
Įkraunama...

Ta saldi nuodėmė... Šokoladas

QUOTE(jadzka @ 2006 02 09, 00:55)
pats nerealiausias man šokoladas... Tik kur jo rasti dabar cry.gif visad parsiveždavau iš kelionių, paskui buvo prieš Kalėdas Maximoj atsiradęs ir vėl neliko cry.gif
user posted image

Keista, kad nerandi.. g.gif dar užvakar IKI ir Maximoj iš tokų kažką žiūrinėjau sau. Tik ne su mėlynių įdaru pasėmiau rolleyes.gif pienišką, su riešutais smile.gif patys skaniausi tai man Fazer ir Geishos šokoladai, tik kad brangoki doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute_ @ 2006 02 12, 16:25)
Keista, kad nerandi.. g.gif  dar užvakar IKI ir Maximoj iš tokų kažką žiūrinėjau sau. Tik ne su mėlynių įdaru pasėmiau rolleyes.gif pienišką, su riešutais smile.gif patys skaniausi tai man Fazer ir Geishos šokoladai, tik kad brangoki doh.gif

Yra visokių tik ne su mėlynėm cry.gif
Atsakyti
Paprašyk, kad tau kokį spec. užsakymą padarytų biggrin.gif
Pažiūrėsiu dabar pardėj atidžiau, jei bus pasiimsiu paragauti. Noriu pažiūrėt kuo jis toks ypatingas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute_: 12 vasario 2006 - 15:58
QUOTE(saulute_ @ 2006 02 12, 16:56)
Paprašyk, kad tau kokį spec. užsakymą padarytų  biggrin.gif
Pažiūrėsiu dabar pardėj atidžiau, jei bus pasiimsiu paragauti. Noriu pažiūrėt kuo jis toks ypatingas rolleyes.gif

Jeigu rasi - parašyk kur radai, nes jau taip[ seilės teka vien pagalvojus apie jį ax.gif
Atsakyti
Yra tokia firma "Dasita", ten daug ko galima surasti sita temetika: ir sokoladas ir visa konditerija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(virejai.lt @ 2006 02 12, 17:36)
Yra tokia firma "Dasita", ten daug ko galima surasti sita temetika: ir sokoladas ir visa konditerija smile.gif

Gal nereikia reklamos.... jau nebe pirmas pasisakyma wink.gif
Atsakyti
O man labai patinka karštas šokoladas, gal dar kuri mokat daryti ar recepta koki žinot?
Atsakyti
mano megstamiausas karaliskasis ir butent baltas-akytas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rut79 @ 2006 02 18, 16:05)
O man labai patinka karštas šokoladas, gal dar kuri mokat daryti ar recepta koki žinot?
Receptukai čia:

niam...niam...karštas šokoladas mirksiukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif Visi skanus sokoladai,isskyrus kurie su razinom. nono.gif O pats skaniauses juodas su skaldytais riesutais. thumbup.gif
Atsakyti
Ir as mekstu sokolada smile.gif
Atsakyti
4u.gif Juodas. dar gali būti su riešutais.
Atsakyti