Įkraunama...
Įkraunama...

Ta saldi nuodėmė... Šokoladas

As tai visoki megstu, bet isskyrus juodaji.
Atsakyti
Kazkaip anksciau nelabai viliojo juodasis sokoladas,bet pastaruoju metu ji labai pamegau niam niam essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aislanda: 02 sausio 2006 - 15:14
Labai labai skanus Cote d'Or pieniškas su gilėmis. Be galo maloniai tirpsta burnoj. O ir šiaip švelnaus skonio.
Atsakyti
Man skaniausias šokoladas Fazer ir Karūna, bet tik ne baltas.
Atsakyti
skaitant komentarus taip uzsimanau sokolado,belekokio.. lotuliukas.gif O siaip man skaniausias Fazer, Milka arba Ritter Sport-pieniski su riesutais thumbup.gif
Atsakyti
Cia kazkas minejo sokolado parduotuves... parduotuve "sokoladas" yra liux thumbup.gif visi nerealus! uztai Sokolado imperijoj skaniu saldainiu radau tik viena kita...
Atsakyti
cool.gif mano megztamiausias TIKRAS JUODAS KARTUS sokoladas - tas kur min 85% kakavos wub.gif essen.gif
antra vieta atiduociau juodajam su romu, pastarasis kiek saldesnis,del romo, bet tikrai ipatingas essen.gif wub.gif
atrodo neperseniausiai karuna pradejo gaminti nauja tikra juoda sokolda belgijoj. jis beja identiskas vienai belgijos sokolado rusiai g.gif
bet pirma vieta visada uzims sveicariskas, gaila bet LT jo ne su ziburiu nerasi doh.gif

labiausiai nemegstu to vadinamo balto fear.gif nepykit panos 4u.gif , bet man margarinas ir cukrus nera joks sokoladas ax.gif ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyritityri: 25 sausio 2006 - 17:48
QUOTE(tyritityri @ 2006 01 25, 17:46)
cool.gif  mano megztamiausias TIKRAS JUODAS KARTUS sokoladas - tas kur min 85% kakavos wub.gif  essen.gif
antra vieta atiduociau juodajam su romu, pastarasis kiek saldesnis,del romo, bet tikrai ipatingas essen.gif  wub.gif
atrodo neperseniausiai karuna pradejo gaminti nauja tikra juoda sokolda belgijoj. jis beja identiskas vienai belgijos sokolado rusiai g.gif
bet pirma vieta visada uzims sveicariskas, gaila bet LT jo ne su ziburiu nerasi doh.gif

labiausiai nemegstu to vadinamo balto  fear.gif  nepykit panos 4u.gif , bet man margarinas ir cukrus nera joks sokoladas  ax.gif ..

tu turbūt nežinai, kuo skiriasi baltas ir juodas šokoladas?? Juodas pagaminamas iš kakavos miltelių, kakavos sviesto, cukraus. Tuo tarpu į baltą nededami kakavos milteliai, tik kakavos sviestas, kuris neturi tos tamsios spalvos. Ir jokio margarino ten nėra.
Atsakyti
QUOTE(bea @ 2006 01 25, 23:08)
tu turbūt nežinai, kuo skiriasi baltas ir juodas šokoladas?? Juodas pagaminamas iš kakavos miltelių, kakavos sviesto, cukraus. Tuo tarpu į baltą nededami kakavos milteliai, tik kakavos sviestas, kuris neturi tos tamsios spalvos. Ir jokio margarino ten nėra.

thumb_yello.gif
Atsakyti
pats nerealiausias man šokoladas... Tik kur jo rasti dabar cry.gif visad parsiveždavau iš kelionių, paskui buvo prieš Kalėdas Maximoj atsiradęs ir vėl neliko cry.gif
user posted image
Atsakyti
Karališkas juodas karūnos su migdolais blush2.gif ir tik daugiau, daugiau... lotuliukas.gif baltojo nemėgstu, pieninio taip pat... schmoll.gif bet badui prispyrus, ir tą valgyčiau bigsmile.gif
Atsakyti
O man skanūs visi šokoladai - tiek juodasis, tiek pieniškas arba korėtas. Nelabai mėgstu su įdarais, mėgstu jausti šokolado skonį rolleyes.gif , o ne kartu su įdaru, nors su riešutais labai mėgstu (tik kad būtų nekapoti). bigsmile.gif
Atsakyti