Schogetten Trilogia.
QUOTE (Tuja @ 2004 05 14, 12:40) |
norėčiau aš tos šokoladinės žuvies( arba triušio), kurią kirviu reikia kirst ![]() |
Bendradarbe sake, kad "Rutos" parduotuveje, esancioje Daukshos g. Kaune, pardavinejamas shokoladas gabalais. Va cia turbut ir bus panashus skonis i to senobinio

Tą senovišką gabalinį šokoladą labiausia primena konditerinis BLOCK sidabrinėje pakuotėje. Kadangi esu juodojo gerbėja, man jis
. Ir storas, ir be visokių priedų, ir nei kartus, nei labai švelnus. Žodžiu, paskutinį pusmetį mamai rekomendavus kitokio šokolado namie ir nebūna

QUOTE (Bagel @ 2004 11 20, 21:47) |
Tą senovišką gabalinį šokoladą labiausia primena konditerinis BLOCK sidabrinėje pakuotėje. Kadangi esu juodojo gerbėja, man jis ![]() ![]() |
jeeeeeezus maryte, net seile nutyso.... O parduotuve jau nebedirba...kaip dabar man ryto sulaukti, a? Rytoj is pacio ryto eisiu "Block"

Tarp kitko, tas Block visai nesulyginamas su tuo konditeriniu šokoladu (rodos prancūziškas), kuris būna pirkti IKI, ten tokia ruda pakuote su geltonu brūkšniu, jame kakavos daugiau nei blocke (blocke tik 40 proc., o ten daugiau, nepamenu tiksliai kiek). Kokybė SUPER.
pastebejot kaip suprastejo princai ir karunos ?
dabar perku fazer, nepalyginsi kokybes (kainos taip pat
)
dar neblogas toks iki parduoduvese parduodamas prancuziskas, tik plytele kainuoja apie 10 lt ...

dabar perku fazer, nepalyginsi kokybes (kainos taip pat

dar neblogas toks iki parduoduvese parduodamas prancuziskas, tik plytele kainuoja apie 10 lt ...
Spekit koki shokolada valgiau shiandien?
Na gi ta "Block". Skanu
Va tik viens trukumas jo - labai nemazais gabaliukais jis sudalintas, tai va kai atsilauziau gabaleli..kai sugrauziau...saldu net per labai pasidare
Aishku galejau valgyti pusia gabaliuko
...ale kad skanu, niekaip negalejau sustot

Na gi ta "Block". Skanu

megstu shogeten su braskem.anksciau budavo visur,po to dingo.o dabar yra tik maximoj.
Man irgi labai patinka šokoladas su riešutais, o ypač Rūtos katinėliai. Tik brangūs jie.