Įkraunama...
Įkraunama...

Ta saldi nuodėmė... Šokoladas

mano megiamiausias pats paprasciausias pieniskas, be jokiu ingredientu blush-anim-cl.gif taip pat baisiai megstu tas kriauklytes blush-anim-cl.gif
labiausiai nepatinka koretas (nejauciu sokoladinio malonumo tongue.gif ) ir baltas schmoll.gif juodas kartais patinka, bet ne ypac kartus smile.gif a, jei apie idarus, tai baisiai nepatinka migdolai ir razinos schmoll.gif
Atsakyti
Man patys skaniausi visu rusiu MILKA pieniski sokoladai.
Atsakyti
Man patys skaniausi Schogeten triju sluoksniu arba tiramisu skonio thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
juodasis arba pieniskas (firma visai nesvarbi wink_3.gif )...cia pagal nuotaika renkuosi laugh.gif

beje,nemegstu Karūnos su vysniu idaru tongue.gif idaras neskanus kazkox beee.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmelada: 16 sausio 2005 - 12:40
Sveiki smile.gif

sedziu dabar su kavos puodeliu ir sokoladu ir sugalvojau issiaiskinti koks gi forumieciu megstamiausias sokoladas. Pieniskas, juodas ar baltas? O gal megstate sokolado batonelius?

As megstu pieniska ir balta, bet juodas kazko nelabai traukia. Dievinu svediska MARABOU su metine karamele. Taip pat megstu TOBLERONE pieniskaji.
Siaip tai sokoladas pas mus namie ilgai neuzsilaiko biggrin.gif . Mes su vyru labai greit ji suvartojam pagal paskirti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germante: 01 vasario 2005 - 14:22
dievinu baltaji akytaji wub.gif
Atsakyti
šiaip valgau visokį šokoladą smile.gif bet skaniausias tai pieniškas. O ypač kinderių šokoladas [seniai jau ir valgiau jį biggrin.gif]. Ir dar labai skanus man tų kalėdinių senių šalčių šokoladas biggrin.gif. Ir dar labai skanus vokiškas milka essen.gif
Atsakyti
Man patinka pieniskas ir baltas sokoladas, nors neatsisakau ir juodojo, ypac jei jie su riesutais ar kitokiu idaru tongue.gif Nemegstu tik sokolado su razinomis.
Dar nepatinka tokie "netikri" sokoladai, dazniausiai jie rusiski buna - kazkokia ruda mase ir tiek.
Dazniausiai perku lietuviska sokolada ir lieku patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
o man skaniausias juodasis karunos sokoladas, o va poreto, tai is vis labai nemegstu, dar skanus estiskas kalevo berods sokoladas.
Atsakyti
Man skaniausias juodas šokoladas essen.gif . O baltas arba pieniškas schmoll.gif . O jei dar su visokiais įdarais... doh.gif .
Atsakyti
šiaip tai tokia pati ir labai detali tema yra kulinariniame skyrelyje. gali paskaityt ten. labai daug atsakymų rasi. o aš tai šokolado nebenoriu, nes jis storina, jau geriau tada rūkyti.
Atsakyti
Oj kaip megstu sokolada...be jo negaleciau gyventi ir mano idealiausi pusryciai sokoladas,jei jo nesuvalgau bunu pikta smile.gif labiausiai patinka pieniskas...su riesutais,arba su ivairiais idarais pvz. braskiu smile.gif karunos pieniskas su braskiu idaru mmm ... labai skanus geisha,megstu nutelos tepama,bet jo niekur netepu tiesiog su saukstu tiesiai i burna smile.gif paskutiniu metu pasidariau Schogetten Tilogia fane smile.gif thumbup.gif
nelabai megstu juoda...nebent karunos su riesutais,baltasis taip pat nelabai patinka smile.gif nors kai labai jau norisi sulenda smile.gif thumbup.gif
Atsakyti