Įkraunama...
Įkraunama...

Ta saldi nuodėmė... Šokoladas

SKANIAUSIAS "TOBLERONE" TOKS TRIKAMPIS SU RIESUTUKAIS IR MEDAUS GABALIUKAIS, PIENISKAS, DAR KORETAS "KARALIŠKAS"NIAM NIAM.
Atsakyti
Man skaniausias koretas juodas Karunos sokoldas. Tirpsta ne tik burnoje, bet ir rankoje thumbup.gif
Atsakyti
Dar visai neblogas konditerinis BLOCK sokoladas, jis zinoma skirtas visai ne tam, bet pagrauzti ji kartais irgi skanu. O jau 200g plyteles niekaip neiveiksit smile.gif Rimi parduotuvese buna sidabrineje pakuoteje.
Atsakyti
QUOTE (bea @ 2004 05 02, 19:00)
Paragavau tuos shokoladinius saldainius su chilli ish Shokolado parduotuves... thumbup.gif Shakes kajp skanu!!! clap.gif

Man irgi patiko thumbup.gif Ir isvis toj Sokolado parduotuvej ir numirti galeciau biggrin.gif
Atsakyti
norėčiau aš tos šokoladinės žuvies( arba triušio), kurią kirviu reikia kirst rolleyes.gif
kriauklytės tai -nuostabios, patinka juodas , kartus wink.gif toks kietas , kurį griaužti galima laugh.gif
apie šokoladą linksmai:
Šokoladas yra gaminamas iš kavos pupelių. Pupelės yra daržovės.
Cukrus gaminamas iš cukrinių runkelių. Runkelis irgi yra daržovė.
Taigi – šokoladas yra daržovių kilmės, tad sveikas maistas.
Šokolade yra pieno, o pieną gerti sveika.
Šokolade kartais būna riešutų, razinų ar kitų džiovintų vaisių, kuriuos taip pat valgyti sveika.
Šokoladas padeda kovoti su stresu.
STRESSED atvirkščiai skaitant reiškia : DESSERTS

Atsakyti
QUOTE (Tuja @ 2004 05 14, 12:39)
norėčiau aš tos šokoladinės žuvies( arba triušio), kurią kirviu reikia kirst rolleyes.gif
kriauklytės tai -nuostabios, patinka juodas , kartus wink.gif toks kietas , kurį griaužti galima laugh.gif
apie šokoladą linksmai:
Šokoladas yra gaminamas iš kavos pupelių. Pupelės yra daržovės.
Cukrus gaminamas iš cukrinių runkelių. Runkelis irgi yra daržovė.
Taigi – šokoladas yra daržovių kilmės, tad sveikas maistas.
Šokolade yra pieno, o pieną gerti sveika.
Šokolade kartais būna riešutų, razinų ar kitų džiovintų vaisių, kuriuos taip pat valgyti sveika.
Šokoladas padeda kovoti su stresu.
STRESSED atvirkščiai skaitant reiškia : DESSERTS

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Pieniskas "Princas" su grietinele
Baltas koretas sokoladas "Choco time"
Atsakyti
Visoks skanus smile.gif .Pirmenybe visgi teikciau juodajam,taciau su malonumu megaujuosi ir baltuoju.negaliu atsivalgyt Schogetten Tiramisu ir su kava. Dar Guylian kriauklytes dieviskos!
nemegstu sokolado su priedais.Absoliuciai jokiais-nei riesutais,nei migdolais, etc. Tie priedai tik sugadina skoni.
Atsakyti
Man irgi Schogetten labai skanus šokoladai.
Dar tik Norfoj mačiau pirkti Sonnina vadinasi su įvairiais įdarais, jie nebrangus ir labai skanūs thumbup.gif
Atsakyti
Tiesiog dievinu šokoladus ir visus saldumynus. Galiu valgyt visus, išskyrus lenkiškus ir rusiškus "muilus". Vienas mėgstamiausių paskutiniu metu Siesta su kokosu. Patinka Karūnos karališkas su migdolais. Visos rūšys Schogetten. Bounty, Twix, Kite-Kat.
Namuose duonos gali nebūt, bet šokolado... Užsiperku savaitei, bet dažniausiai baigiasi jau ketvirtadienį.
Atsakyti
Schigetten Tiramisu rolleyes.gif
Atsakyti
Nemgstu koreto,na bet pats skaniausias mantai pieniskas su nesmulkintais lazdyno riesutais. thumbup.gif
Atsakyti