SKANIAUSIAS "TOBLERONE" TOKS TRIKAMPIS SU RIESUTUKAIS IR MEDAUS GABALIUKAIS, PIENISKAS, DAR KORETAS "KARALIŠKAS"NIAM NIAM.
Man skaniausias koretas juodas Karunos sokoldas. Tirpsta ne tik burnoje, bet ir rankoje

Dar visai neblogas konditerinis BLOCK sokoladas, jis zinoma skirtas visai ne tam, bet pagrauzti ji kartais irgi skanu. O jau 200g plyteles niekaip neiveiksit
Rimi parduotuvese buna sidabrineje pakuoteje.

QUOTE (bea @ 2004 05 02, 19:00) |
Paragavau tuos shokoladinius saldainius su chilli ish Shokolado parduotuves... ![]() ![]() |
Man irgi patiko

norėčiau aš tos šokoladinės žuvies( arba triušio), kurią kirviu reikia kirst
kriauklytės tai -nuostabios, patinka juodas , kartus
toks kietas , kurį griaužti galima
apie šokoladą linksmai:
Šokoladas yra gaminamas iš kavos pupelių. Pupelės yra daržovės.
Cukrus gaminamas iš cukrinių runkelių. Runkelis irgi yra daržovė.
Taigi šokoladas yra daržovių kilmės, tad sveikas maistas.
Šokolade yra pieno, o pieną gerti sveika.
Šokolade kartais būna riešutų, razinų ar kitų džiovintų vaisių, kuriuos taip pat valgyti sveika.
Šokoladas padeda kovoti su stresu.
STRESSED atvirkščiai skaitant reiškia : DESSERTS

kriauklytės tai -nuostabios, patinka juodas , kartus

apie šokoladą linksmai:
Šokoladas yra gaminamas iš kavos pupelių. Pupelės yra daržovės.
Cukrus gaminamas iš cukrinių runkelių. Runkelis irgi yra daržovė.
Taigi šokoladas yra daržovių kilmės, tad sveikas maistas.
Šokolade yra pieno, o pieną gerti sveika.
Šokolade kartais būna riešutų, razinų ar kitų džiovintų vaisių, kuriuos taip pat valgyti sveika.
Šokoladas padeda kovoti su stresu.
STRESSED atvirkščiai skaitant reiškia : DESSERTS
QUOTE (Tuja @ 2004 05 14, 12:39) |
norėčiau aš tos šokoladinės žuvies( arba triušio), kurią kirviu reikia kirst ![]() kriauklytės tai -nuostabios, patinka juodas , kartus ![]() ![]() apie šokoladą linksmai: Šokoladas yra gaminamas iš kavos pupelių. Pupelės yra daržovės. Cukrus gaminamas iš cukrinių runkelių. Runkelis irgi yra daržovė. Taigi šokoladas yra daržovių kilmės, tad sveikas maistas. Šokolade yra pieno, o pieną gerti sveika. Šokolade kartais būna riešutų, razinų ar kitų džiovintų vaisių, kuriuos taip pat valgyti sveika. Šokoladas padeda kovoti su stresu. STRESSED atvirkščiai skaitant reiškia : DESSERTS |

Pieniskas "Princas" su grietinele
Baltas koretas sokoladas "Choco time"
Baltas koretas sokoladas "Choco time"
Man irgi Schogetten labai skanus šokoladai.
Dar tik Norfoj mačiau pirkti Sonnina vadinasi su įvairiais įdarais, jie nebrangus ir labai skanūs
Dar tik Norfoj mačiau pirkti Sonnina vadinasi su įvairiais įdarais, jie nebrangus ir labai skanūs

Tiesiog dievinu šokoladus ir visus saldumynus. Galiu valgyt visus, išskyrus lenkiškus ir rusiškus "muilus". Vienas mėgstamiausių paskutiniu metu Siesta su kokosu. Patinka Karūnos karališkas su migdolais. Visos rūšys Schogetten. Bounty, Twix, Kite-Kat.
Namuose duonos gali nebūt, bet šokolado... Užsiperku savaitei, bet dažniausiai baigiasi jau ketvirtadienį.
Namuose duonos gali nebūt, bet šokolado... Užsiperku savaitei, bet dažniausiai baigiasi jau ketvirtadienį.
Nemgstu koreto,na bet pats skaniausias mantai pieniskas su nesmulkintais lazdyno riesutais.