Įkraunama...
Įkraunama...

Jautis

sunkus tie jauciai: sako viena, galvoja kita, daro -- trecia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Aylin: 18 liepos 2012 - 13:36
Publicum, skaniai nusijuokiau, skaitydama toki vaizdinga paaiskinima biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 07 18, 13:35)

blink.gif blink.gif Jūs gerai pasidomėkite - gal kitos rūšies gyvūnėli priglaudėte. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Marakesh @ 2012 07 18, 13:37)
Publicum, skaniai nusijuokiau, skaitydama toki vaizdinga paaiskinima biggrin.gif  thumbup.gif

Nu va pasirodo mes dar ir humoro jausmą turime. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 07 18, 13:35)

sakyciau, kad jie vadovaujasi savo logika, bet is principo yra nuoseklus ir pakankamai tendencingi ir tikrai zino, ko nori ir ko ne smile.gif

QUOTE(Publicum47 @ 2012 07 18, 13:39)

Nu va pasirodo mes dar ir humoro jausmą turime. biggrin.gif

lobis tie jauciai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 07 18, 09:32)
Normalūs mes esam - tik nereikia "raudona skepetaite" mosuot mums prieš nosį, nes tada ir atsiranda problema mus valdyti. Mes JAUČIAI - jėga ir įnoringumu mūsų nesuvaldysite, tik švelnumu ir "paglostymu".  biggrin.gif  biggrin.gif

Publicum47 irgi Jauciu gimines biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gincaryce @ 2012 07 18, 11:21)
drinks_cheers.gif  grynai, atrodo, kad čia apie mano jautuką. Šiaio bent jau iš savo varpinės galiu pasakyt, kad jautukai labai taikūs ir ramūs žmonės.. jautrūs gal kiek  rolleyes.gif  bent jau maniškis be ragų ir tikrai nėra darbštus kaip jautis, gal jis koks mutavęs, labiau tinginys nei darbštuolis  blush2.gif tai prie maisto ir mylio žmogaus aš dar plačią lovą ir tv pridėčiau ir štai pilnas komplektas jautukui  thumbup.gif

Agam biggrin.gif didelis TV ir superking size lova biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gincaryce @ 2012 07 18, 10:21)
tai prie maisto ir mylio žmogaus aš dar plačią lovą ir tv pridėčiau ir štai pilnas komplektas jautukui  thumbup.gif

QUOTE(Marakesh @ 2012 07 18, 10:38)
tobulas derinys, kuri turi mano jautis ir nuo kurio kaifuoja biggrin.gif

QUOTE(Marakesh @ 2012 07 18, 12:26)
ir apskritai jauciai man vienintelis zenklas, kai vyrai toookie panasus

QUOTE(NakedA @ 2012 07 18, 17:17)

Agam  biggrin.gif  didelis TV ir superking size lova  biggrin.gif  biggrin.gif

ka ir reikejo irodyti biggrin.gif visi jauciai kaip copy-paste biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 07 16, 22:22)
<..> bet kaip ir sakiau, gludiname mes dabar kampus, ir kuo toliau, tuo ramesniu daromes, as pradedu maziau savo ozkuciu rodyti, jis  - maziau nesamoniu daryti, zodziu be kompromisu butu jau ragai ir kanopos musu bendravimui. kartais pagalvoju, kad viskas laikosi tik jo pastangu deka, nors kai nusprendziu mintyse skirtintis, tai tik del jo nesamoniu, kurias pridirba, bet jis po to ir pats viska glaisto. kartais kaip tik pagalvoju, kad viskas laikosi tik mano deka, tai matyt, isvada bus tokia, kad stengiames vis tik abu smile.gif

thumbup.gif šaunuoliai! Reik į žmonių santykius filosofiškiau žiūrėti- priimti tą žmogų kaip dovaną su tam tikrais prieskoniais, tada ir tos smulkmenos ir konfliktai ne tokie skaudūs. Mes mtayt taip aplamdyti, kad tų konfliktų išvis vengiam, kas irgi nėra gerai, tiek aš tiek jis- pafilosofuojam prie taurės vyno ir gerai...
Atsakyti
Apie savo jauti: megsta skaniai pavalgyti,megsta prabanga,yra labai istikimas ir atsidaves,dazniausiai labai nuspejamas,ramaus budo,bet kaip kazkas sake,kai susikaupia,tai issilieja nuo sirdies smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samarija: 18 liepos 2012 - 21:33
QUOTE(Publicum47 @ 2012 07 18, 12:26)
Va Jūsų taktikos klaida. Jaučiai ramūs "gyvūnai", bet kiekvienas "bizūno kirtis" randa savo vietą sąmonėje ir kai tų "kirčių" prisikaupia - jie išsilieja pačiu netikėčiausiu Jums momentu, o ir būdu. Ir Jūs tada stebitės, o už ką, o kodėl, o .......    O už visus kartu paėmus, ir kiekvieną "kirti" atskirai, bet.......vienu metu. Atskirai mes pakelti galime, bet kai jų tampa daug - tada........... tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

Kaip ir kiekvienas gyvas padaras jaučiai greitai pripranta prie gero, o kai to "gero" sumažėja - tada jaučiasi blogai. Tai gal teisinga taktika būtų dozuoti tą "gerai" po truputį - tada ir bizūno nereikės.

Kai būna prastos jautiganės - būna ir jaučiai pasiutę. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai, kad čia visiems be išimties galima būtų pritaikyti. Tiesą sakant bijau klijuoti stereotipus žmogui, nes paskui gali klaidingai įvertinti situaciją. Gal ir turi žmonės pagal ženklus bendrų bruožų..bet kai pagalvoji, daug dalykų nulemia auklėjimas, aplinka, išsilavinimas. Yra dalykų, kurie gal ir nenulemti- tai pavyzdžiui norėjimas pirmauti visada ir visur. Arba sugebėjimas ginti savo poziciją, bet kokiomis priemonėsmi, net ir agresyviai... g.gif Ir tokie sakyčiau grubūs dalykai įvilkti į subtilų gražiomis manieromis papuoštą apvalkalą. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2012 07 18, 21:28)
tai, kad čia visiems be išimties galima būtų pritaikyti. Tiesą sakant bijau klijuoti stereotipus žmogui, nes paskui gali klaidingai įvertinti situaciją. Gal ir turi žmonės pagal ženklus bendrų bruožų..bet kai pagalvoji, daug dalykų nulemia auklėjimas, aplinka, išsilavinimas. Yra dalykų, kurie gal ir nenulemti- tai pavyzdžiui norėjimas pirmauti visada ir visur. Arba sugebėjimas ginti savo poziciją, bet kokiomis priemonėsmi, net ir agresyviai...  g.gif Ir tokie sakyčiau grubūs dalykai įvilkti į subtilų gražiomis manieromis papuoštą apvalkalą.  g.gif

Aš turiu kitokį požiūrį į Jūsų išvardintą poziciją. biggrin.gif Manau, kad žmonės ne veltui buvo suskirstyti į atskirus ženklus, vadovaujantis žvaigždėmis (nežinau kiek žvaigždės įtakos tam turi, bet.. biggrin.gif ) ir tikriausiai tai buvo padaryta ilgų stebėjimų pasekoje. Ne norėčiau 100 proc. sutikti su tuo, kad žmogų suformuoja tik auklėjimas, aplinka ir išsilavinimas, nes tada nebūtų tokio ryškaus žmonių suskirstymo pagal zodiako ženklus su labai ryškiomis charakterio savybėmis. Asmeniškai aš galvoju, kad gimimo laikas (o pagal laiką ir žvaigždžių išsidėstymą skirstomi zodiako ženklai) turi įtakos gimusio žmogaus temperamentui. Ir šitas temperamentas ir įtakoja, kad žmogus gaudamas auklėjimą, išsilavinimą ir šiaip gyvendamas savo aplinkoje iš visų šių išvardintų dalykų pasiima tik tuos jam būtinus aspektus, kurie būdingi jo ženklui. Nes kitaip kaip galima būtų sakyti kad jaučiai yra tokie ir anokie (o čia jau netgi yra nuomonė, kad mes visi kaip iš tos pačios ląstelės prasidėję lotuliukas.gif ), bet juk visi augom ir sėmėmės gyvenimo skirtingose aplinkose, bet rezultate visi turime daugiau, ar mažiau vienodus charakterio bruožus. Mano poziciją sustiprina ir kitas pastebėjimas - juk vienoje šeimoje kartais auga trys ir daugiau vaikų, o tai reiškia, kad jie auga vienodoje aplinkoje ir vienodai auklėjami, bet.......su laiku visi įgauna tuos būdo bruožus, kurie priskiriami vienam, ar kitam ženklui. Todėl vis dėl to liksiu prie savo pozicijos (kol kas nors manęs neįtikins kitaip (o tai beveik neįmanoma, nes aš JAUTIS tongue.gif )), kad kokioje aplinkoje žmogus neaugtų - jis iš tos aplinkos absorbuoja tik jo ženklui būdingus būdo bruožus ir aplinka gali tai įtakoti tik tiek, kiek yra daugiau, ar mažiau palanki konkrečiam ženklui, todėl vienų to paties ženklo atstovų būdingi bruožai labiau išreikšti, kitų mažiau. biggrin.gif
Atsakyti
O as noriu paklausti blush2.gif jus jauciat koki tai rysi ( biggrin.gif ), suderinamuma, priesiskuma, erzinima ar kazka panasaus konkreciam zodiako zenklui? Pvz. mane biesina ir kartu traukia jauciai (nors to tuo momentu ir nezinau) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NeTaRa @ 2012 07 19, 11:10)
O as noriu paklausti  blush2.gif  jus jauciat koki tai rysi ( biggrin.gif ), suderinamuma, priesiskuma, erzinima ar kazka panasaus konkreciam zodiako zenklui? Pvz. mane biesina ir kartu traukia jauciai (nors to tuo momentu ir nezinau)  biggrin.gif

labai ryskaus priesiskumo niekam nejauciu, tik nelabai esu suderinama su mergelemis - vyrais ir dvyniais rolleyes.gif veziai - is principo nepatinka ju budas.
o jauciai wub.gif kazkaip juos jauciu, tiksliai zinau, kada supyks, kada bus patenkintas, kas jam malonu/nemalonu. tas jausmas buvo dar iki to laiko, kol pradejome daugiau bendrauti, net jam bunant uzsieny buvo kazkoks nepaaiskinamas rysys su juo. jam irgi esu sakius, kad toks jausmas, kad ji pazistu dar iki musu pazinties smile.gif bendraujant su kitu jauciu irgi buvo toks jausmas, kad zinau ir jauciu ji, tik tiek, kad nebuvo didesniu jausmu jam.
Atsakyti