sunkus tie jauciai: sako viena, galvoja kita, daro -- trecia

QUOTE(~Aylin @ 2012 07 18, 13:35)

Papildyta:
QUOTE(Marakesh @ 2012 07 18, 13:37)
Nu va pasirodo mes dar ir humoro jausmą turime.

QUOTE(~Aylin @ 2012 07 18, 13:35)
sakyciau, kad jie vadovaujasi savo logika, bet is principo yra nuoseklus ir pakankamai tendencingi ir tikrai zino, ko nori ir ko ne

QUOTE(Publicum47 @ 2012 07 18, 13:39)
lobis tie jauciai

QUOTE(Publicum47 @ 2012 07 18, 09:32)
Normalūs mes esam - tik nereikia "raudona skepetaite" mosuot mums prieš nosį, nes tada ir atsiranda problema mus valdyti. Mes JAUČIAI - jėga ir įnoringumu mūsų nesuvaldysite, tik švelnumu ir "paglostymu".

Publicum47 irgi Jauciu gimines

Papildyta:
QUOTE(gincaryce @ 2012 07 18, 11:21)

Agam

QUOTE(gincaryce @ 2012 07 18, 10:21)
tai prie maisto ir mylio žmogaus aš dar plačią lovą ir tv pridėčiau ir štai pilnas komplektas jautukui 

QUOTE(Marakesh @ 2012 07 18, 10:38)
QUOTE(Marakesh @ 2012 07 18, 12:26)
ir apskritai jauciai man vienintelis zenklas, kai vyrai toookie panasus
QUOTE(NakedA @ 2012 07 18, 17:17)
ka ir reikejo irodyti

QUOTE(Marakesh @ 2012 07 16, 22:22)
<..> bet kaip ir sakiau, gludiname mes dabar kampus, ir kuo toliau, tuo ramesniu daromes, as pradedu maziau savo ozkuciu rodyti, jis - maziau nesamoniu daryti, zodziu be kompromisu butu jau ragai ir kanopos musu bendravimui. kartais pagalvoju, kad viskas laikosi tik jo pastangu deka, nors kai nusprendziu mintyse skirtintis, tai tik del jo nesamoniu, kurias pridirba, bet jis po to ir pats viska glaisto. kartais kaip tik pagalvoju, kad viskas laikosi tik mano deka, tai matyt, isvada bus tokia, kad stengiames vis tik abu 

Apie savo jauti: megsta skaniai pavalgyti,megsta prabanga,yra labai istikimas ir atsidaves,dazniausiai labai nuspejamas,ramaus budo,bet kaip kazkas sake,kai susikaupia,tai issilieja nuo sirdies

QUOTE(Publicum47 @ 2012 07 18, 12:26)
Va Jūsų taktikos klaida. Jaučiai ramūs "gyvūnai", bet kiekvienas "bizūno kirtis" randa savo vietą sąmonėje ir kai tų "kirčių" prisikaupia - jie išsilieja pačiu netikėčiausiu Jums momentu, o ir būdu. Ir Jūs tada stebitės, o už ką, o kodėl, o ....... O už visus kartu paėmus, ir kiekvieną "kirti" atskirai, bet.......vienu metu. Atskirai mes pakelti galime, bet kai jų tampa daug - tada...........
Kaip ir kiekvienas gyvas padaras jaučiai greitai pripranta prie gero, o kai to "gero" sumažėja - tada jaučiasi blogai. Tai gal teisinga taktika būtų dozuoti tą "gerai" po truputį - tada ir bizūno nereikės.
Kai būna prastos jautiganės - būna ir jaučiai pasiutę.

Kaip ir kiekvienas gyvas padaras jaučiai greitai pripranta prie gero, o kai to "gero" sumažėja - tada jaučiasi blogai. Tai gal teisinga taktika būtų dozuoti tą "gerai" po truputį - tada ir bizūno nereikės.
Kai būna prastos jautiganės - būna ir jaučiai pasiutę.

tai, kad čia visiems be išimties galima būtų pritaikyti. Tiesą sakant bijau klijuoti stereotipus žmogui, nes paskui gali klaidingai įvertinti situaciją. Gal ir turi žmonės pagal ženklus bendrų bruožų..bet kai pagalvoji, daug dalykų nulemia auklėjimas, aplinka, išsilavinimas. Yra dalykų, kurie gal ir nenulemti- tai pavyzdžiui norėjimas pirmauti visada ir visur. Arba sugebėjimas ginti savo poziciją, bet kokiomis priemonėsmi, net ir agresyviai...

QUOTE(Sahrazad @ 2012 07 18, 21:28)
tai, kad čia visiems be išimties galima būtų pritaikyti. Tiesą sakant bijau klijuoti stereotipus žmogui, nes paskui gali klaidingai įvertinti situaciją. Gal ir turi žmonės pagal ženklus bendrų bruožų..bet kai pagalvoji, daug dalykų nulemia auklėjimas, aplinka, išsilavinimas. Yra dalykų, kurie gal ir nenulemti- tai pavyzdžiui norėjimas pirmauti visada ir visur. Arba sugebėjimas ginti savo poziciją, bet kokiomis priemonėsmi, net ir agresyviai...
Ir tokie sakyčiau grubūs dalykai įvilkti į subtilų gražiomis manieromis papuoštą apvalkalą. 

Aš turiu kitokį požiūrį į Jūsų išvardintą poziciją.

O as noriu paklausti
jus jauciat koki tai rysi (
), suderinamuma, priesiskuma, erzinima ar kazka panasaus konkreciam zodiako zenklui? Pvz. mane biesina ir kartu traukia jauciai (nors to tuo momentu ir nezinau)

QUOTE(NeTaRa @ 2012 07 19, 11:10)
O as noriu paklausti
jus jauciat koki tai rysi (
), suderinamuma, priesiskuma, erzinima ar kazka panasaus konkreciam zodiako zenklui? Pvz. mane biesina ir kartu traukia jauciai (nors to tuo momentu ir nezinau) 

labai ryskaus priesiskumo niekam nejauciu, tik nelabai esu suderinama su mergelemis - vyrais ir dvyniais

o jauciai