Įkraunama...
Įkraunama...

Jautis

QUOTE(NeTaRa @ 2012 07 19, 11:10)
O as noriu paklausti  blush2.gif  jus jauciat koki tai rysi ( biggrin.gif ), suderinamuma, priesiskuma, erzinima ar kazka panasaus konkreciam zodiako zenklui? Pvz. mane biesina ir kartu traukia jauciai (nors to tuo momentu ir nezinau)  biggrin.gif

Tai tikriausiai su jaučiais visoms taip būna. "Biesina" - užsispyrimas, nes nu juk norisi suvaldyti tokią jėgą, o ne visada gaunasi. tongue.gif O traukia suvokimas, kad toks "masyvus gyvūnas" kaip jautis - gali eiti taip lengvai per pievas ir nė vieno drugelio nesumindžioti. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Samarija @ 2012 07 18, 21:28)
Apie savo jauti: megsta skaniai pavalgyti,megsta prabanga,yra labai istikimas ir atsidaves,dazniausiai labai nuspejamas,ramaus budo,bet kaip kazkas sake,kai susikaupia,tai issilieja nuo sirdies  smile.gif

pasirasau po visais punktais (na tikrai jauciai - copy - paste biggrin.gif ), dar pridesiu, kad nemegsta konfliktu ir aiskinimosi, jam svarbi vidine rami busena.
Papildyta:
QUOTE(Publicum47 @ 2012 07 19, 11:20)
"Biesina" - užsispyrimas, nes nu juk norisi suvaldyti tokią jėgą, o ne visada gaunasi. tongue.gif 

mane biesina, siutina visaip kaip, kai nepadaro taip, kaip pasake pries tai, arba nepadaro taip, kaip as noriu blush2.gif o dar tas amzinas velavimas doh.gif t.y. daugiau niekur neskubejimas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 07 19, 11:22)

mane biesina, siutina visaip kaip, kai nepadaro taip, kaip pasake pries tai, arba *nepadaro taip, kaip as noriu blush2.gif o dar tas
** amzinas velavimas doh.gif t.y. daugiau niekur neskubejimas rolleyes.gif

* tai ir yra ką aš įvardinau "neina valdyti", o juk taip norisi lotuliukas.gif lotuliukas.gif

** Tai vėlavimas, ar neskubėjimas?? biggrin.gif Man labiau panašu į neskubėjimą, o tai irgi būdingas jaučių bruožas, nes mes viską suplanavę, o ir žinom kada ir kaip viską reikia daryti, kad nepavėluoti. biggrin.gif

Jei aš neklystu Jūs sakėte esanti "žuvytė", o tai ženklas, kuriems labai būdinga meniška siela, o ir didelis nepastovumas: vieną akimirką Jūs norite šito ir vienaip, o kitą ano ir kitaip. tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif va dėl to jūsiškis ir nesivargina Jūsų perprasti - jam paprasčiau viską nuspręsti ir padaryti pačiam, nes jeigu vadovautis Jūsų nuorodomis - tai iš viso nieko neįvyktų. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
gal ne tiek noras valdyti, kiek as esu islepinta ankstesniu santykiu, kai esi priprates, kad viska daro taip, kaip tu nori, o plius dar dirbu vadovaujama darba, tai nori-nenori pripranti prie to, kad padaroma tai, ka pasakai. o cia, matai, atsirado grazuolis, kuris daro savaip rolleyes.gif biggrin.gif
is tikruju jis veluoja, nes neskuba, arba vaziuojant i taska A, jam atsiranda mirtinas poreikis uzsukti i taska B, o dar tada prisideda kamsciai, potvyniai ir dar kitos anomalijos ir buna taip, kad kalta, zinoma, aplinka, bet ne jis doh.gif
del mano zenklo: taip, zuvyte, tik ne ta priplaukus pleksne, o pakankamai realistiniu paziuru, nors, aisku, ir man uzplaukia kartais blush2.gif kai noriu to, pati nezinau ko. kai sakau, kad vakaras man nepatiko, o kodel - neiseina paaiskinti, tada jis pats pradeda ieskoti paaiskinimu mano elgesiui ir sekmingai randa biggrin.gif pvz: pilnatis lotuliukas.gif
Papildyta:
tiesa, tobula jauciu savybe, kuria dievinu wub.gif jie puikiai moka man paaiskinti apie mane pacia net tada, kai pati saves nesuprantu, arba nerandu atsakymo. wub.gif ir labai logiskai, trumpai-drutai, su aiskiais argumentais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marakesh: 19 liepos 2012 - 11:44
QUOTE(Publicum47 @ 2012 07 19, 12:20)
Tai tikriausiai su jaučiais visoms taip būna. "Biesina" - užsispyrimas, nes nu juk norisi suvaldyti tokią jėgą, o ne visada gaunasi. tongue.gif  O traukia suvokimas, kad toks "masyvus gyvūnas" kaip jautis - gali eiti taip lengvai per pievas ir nė vieno drugelio nesumindžioti. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O jei abu karvIAI?

Siaip, nenoreciau taip labai sureiksminti zodiako zenklu (pati esu gimus to kobros zenklu laugh.gif ) taciau va tie jautukai...kad juos kur...jauciu as juos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Samarija @ 2012 07 18, 21:28)
Apie savo jauti: megsta skaniai pavalgyti,megsta prabanga,yra labai istikimas ir atsidaves,dazniausiai labai nuspejamas,ramaus budo,bet kaip kazkas sake,kai susikaupia,tai issilieja nuo sirdies  smile.gif

Įnešiu aiškumo biggrin.gif - mes mėgstam ne prabangą kaipo tokią, o komfortą. O komfortą dažniausiai suteikia brangūs dalykai, todėl atrodo kad tai prabanga. tongue.gif Niekada į galvą nešautų pirkti daikto vien todėl kad jis prabangus. blink.gif Bet jei man kažkokio daikto reikia - tai geriau brangus, bet geras, o jei dabar negaliu sau jo leisti - tai geriau jokio nei bet koks. Jeigu noriu TV tai pirksiu brangų ir gerą, nei bet kokį. Bet nemokėsiu pačios didžiausios kainos už TV, kai skirtumas tarp paties brangiausio ir mažiau brangaus - yra tik skirtumas kainoje, o ne funkcijose. biggrin.gif O žmonės mėgstantys prabangą - pirks, nes jiems ne lygis pirkti daiktą, kuris nėra pats brangiausias. Todėl jaučiai mėgsta ne prabangą, o komfortą.........kad ir kiek jis kainuotų. tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Publicum laiko fronta uz visus jaucius, ypac uz vyriskaja gimine biggrin.gif thumbup.gif
tiesa, akmenukas i jusu darza: palyginus su kitais zenklai, jauciai yra pakankamai skupus, tikrai be reikalo nepirks geliu, dovanu ir kitu dalyku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 07 19, 12:26)
Publicum laiko fronta uz visus jaucius, ypac uz vyriskaja gimine biggrin.gif  thumbup.gif
tiesa, akmenukas i jusu darza: palyginus su kitais zenklai, jauciai yra pakankamai *skupus,** tikrai be reikalo nepirks geliu, dovanu ir kitu dalyku unsure.gif

Mes ne skūpus lotuliukas.gif lotuliukas.gif , o taupūs, nes mėgstam brangius ir patogius daiktus, o jiems reikalingi pinigai ir dėl šitos priežasties.........

........** tikrai be reikalo nieko neperkam, nes perkam tik tada kai tas reikalas pribręsta. tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif

O jei rimtai tai jaučiai moka valdyti finansus. Kadangi mėgstam tvirtai stovėti ant žemės ir nepernešam netikėtumų ir "staigmenų" - tai visada turime atsidėję "juodai dienai". Jei tas fondas "juodai dienai" užpildytas - tai mes tampame labai dosnūs savo moterims, bet tos banalybės kaip gėlės ir dovanėlės - mums ne prie širdies. Geriau pakviesti į kokį prabangų restoraną vakarienės, ar koks 'karališkas" SPA kuponas, arba prabangi egzotiška kelionė ir t.t Tai kas turi vertę. tongue.gif

Jei Jūsų jautis šito nedaro - tai gal dar neturi užpildyto fondo "juodai dienai" lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Akmenukas į mūsų daržą galėtų būti saikinga tinginystė (čia gal labiau namuose, nes darbe mes tikrai ariam) daugelyje sferų. biggrin.gif
Atsakyti
o taip, jau jautis + staigmenos (permainos) = katastrofa jam biggrin.gif
del romantisku banalybiu - tikra tiesa, jau is jo nesulauksiu serenadu po langais ir sekspyro plunksnos eiliu biggrin.gif pasirodo, kad netgi pokalbis apie ora telefonu jiems jau zygdarbis, nes megsta kalbetis konkreciai ir apie reikala, bet kadangi labai nori isgirsti balsa, tai lipa per save ir kazka ten murkia biggrin.gif zodziu idomus jie, ne tokie, kaip visi kiti thumbup.gif o savo meile ir jausmus tobulai isreiskia per smileysex.gif: blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Publicum47 @ 2012 07 19, 13:17)
Mes ne skūpus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , o taupūs,

man del to "taupumo" buvo kulturinis sokas blink.gif doh.gif ilgai pratinausi rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Publicum47 @ 2012 07 19, 13:17)
Akmenukas į mūsų daržą galėtų būti saikinga tinginystė (čia gal labiau namuose,

tobuliausias vaizdas jauciui namie yra toks: kings size patogi lova + tv per visa siena + pultelis rankose ir matyti akies krasteliu, kaip jo moteris sukasi virtuveje prie puodu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marakesh: 19 liepos 2012 - 13:53
QUOTE(Marakesh @ 2012 07 19, 13:42)

tobuliausias vaizdas jauciui namie yra toks: kings size patogi lova + tv per visa siena  + pultelis rankose ir matyti akies krasteliu, kaip jo moteris sukasi virtuveje prie puodu smile.gif

Niam niam.. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 07 19, 13:48)
Niam niam.. biggrin.gif  biggrin.gif

o taaaip essen.gif: lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 07 19, 13:20)
Tai tikriausiai su jaučiais visoms taip būna. "Biesina" - užsispyrimas, nes nu juk norisi suvaldyti tokią jėgą, o ne visada gaunasi. tongue.gif  O traukia suvokimas, kad toks "masyvus gyvūnas" kaip jautis - gali eiti taip lengvai per pievas ir nė vieno drugelio nesumindžioti. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Žinot, please take no offence tongue.gif , bet pastebėjau tokį dalyką, jautiškoje vyrijoje, kad anie baisiai mėgsta būti giriami. Kiti "gyviai" kažkaip taip nesureikšmina tų panegirikų. Net jei sakai žmogui- gerai atrodai, ir tai ne komplimentas, o faktas, tiesiog manau reikia tai pasakyti, susileidžia mygom blink.gif Kadangi teko susidurti su nemažai jautukų- pastebėjau tą reikalą smile.gif
Atsakyti