Įkraunama...
Įkraunama...

Jautis

QUOTE(Sahrazad @ 2012 07 19, 14:44)
Žinot, please take no offence tongue.gif , bet pastebėjau tokį dalyką, jautiškoje vyrijoje, kad anie baisiai mėgsta būti giriami. Kiti "gyviai" kažkaip taip nesureikšmina tų panegirikų. Net jei sakai žmogui- gerai atrodai, ir tai ne komplimentas, o faktas, tiesiog manau reikia tai pasakyti, susileidžia mygom blink.gif Kadangi teko susidurti su nemažai jautukų- pastebėjau tą reikalą  smile.gif

Nu turiu tai pripažinti. blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
nemaciau ne vieno vyro, kuriam nepatiktu panegirikai, arba isliktu ramus ir abejingai reaguojantis biggrin.gif neisskirciau siuo atveju jauciu schmoll.gif pvz liutai yra dar jautresni tam reikalui irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 07 19, 15:02)
nemaciau ne vieno vyro, kuriam nepatiktu panegirikai, arba isliktu ramus ir abejingai reaguojantis biggrin.gif neisskirciau siuo atveju jauciu schmoll.gif pvz liutai yra dar jautresni tam reikalui irnesakyk.gif

Oi o su liūtais mes sunkiai sutariam, ypač su liūtėm biggrin.gif O tai jos tik ir taikosi kaip į kulšį įsikasti. Mono moteris liūtė, vo aš dabar ir galvoju, kaip aš čia taip neapsižiūrėjau. lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gerai dar kad viena, o liūtės bandomis paprastai medžioja. Tai su viena dar kažkaip pavyksta susidoroti, nes nu gi masė. lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet kažko tais jaučiu kad viena mano šlaunis plonesnė, nei kita - tai galvoju, kad busiu nepastebėjęs kaip atsikando. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
hihihi.gif hihihi.gif geras pas tave jumoro jausmas, Publicum47 ... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 07 19, 17:02)

Gali būti smile.gif teko su vėžiais susidurti, mergelėmis, tai anie turi ego ir didelį, išpūstą, bet santūresni yra. Kad taip negalia ištiktų iš malonumo išgirdus gerą žodį apie save dar neteko matyti. blink.gif Dar juokdavausi iš vieno draugo (TIK draugo), kad jei jam pasakai "na šauniai čia susitvarkei thumbup.gif " tai sušvinta kaip saulė. Nemažai jautukų draugų turėjau, tai jie tam reikalui ypač jautrūs- juokinga net lotuliukas.gif O šiaip, čia matyt visiems vyrams būdinga, kai sulaukia padrąsinimo ir palaikymo iš savo moters gali kalnus nuversti. Va draugų pora- jautis+ vėžiukė, tai jis jos išmintingose rankose kaip minkštas molis- minko ji jį, o anas tik suka verslus, aukso kalnus varto. Pamatė ji jame potencialą ir moka jam taip praplaut smegenis, kad jis tuoj visą Lt susipirks. O prieš tai buvo berniukas vienas, nepėsčias, bet kad su tokiu užsidegimu veiktų dar mačius nebuvau g.gif Va ką reiškia protinga moteriškė šalia thumbup.gif
Atsakyti
Publicum, turbut linksmai gyvenate su zmona, liutes irgi valdingos, megstancios vadovauti, pasidalinate teritorijas ir ganyklas? biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, jaučiai ir jų gerbėjai. drinks_cheers.gif Perskaičiu visą temą ir radau tik kelis neatitikimus apie save, kas tik dar labiau pagrindžia jūsų iškeltą copy-paste teoriją. Netgi Publicum'o žodžiuose ir jų stiliuje randu daug savęs. Gana keista. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egiuxz @ 2012 07 19, 20:26)
*kas tik dar labiau pagrindžia jūsų iškeltą copy-paste teoriją.
**Netgi Publicum'o žodžiuose ir jų stiliuje randu daug savęs. Gana keista. g.gif

* apie ka ir kalbu
** man nieko keisto, jauciai tikrai copy-paste zenklas smile.gif
Atsakyti
Bet nesąžininga šitaip. Pasiknaisiojai po forumus, pasiklausinėjai draugų ir jau žinai kaip griebt jautį už ragų. Įdomumo visiškais nulis iš kitų ženklų pusės. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egiuxz: 19 liepos 2012 - 20:35
QUOTE(Egiuxz @ 2012 07 19, 20:34)
Bet nesąžininga šitaip. Pasiknaisiojai po forumus, pasiklausinėjai draugų ir jau žinai kaip griebt jautį už ragų. Įdomumo visiškais nulis iš kitų ženklų pusės. biggrin.gif

man tai yra tobulas zenklas wub.gif nes iki gyvo kaulo igryso visi kitu zenklu mandrumai, bandymai knystis ju mastymo vingrybese rolleyes.gif su jauciais viskas paprasta, zemiska ir tame paprastume ir yra tobulybe, ir vidine ramybe wub.gif dievinu ta busena, kuria jauciu su jauciu smile.gif be jokiu kas butu, jeigu butu, be jokiu razinu geroj vietoj ieskojimu ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 07 19, 19:29)
Publicum, turbut linksmai gyvenate su zmona, liutes irgi valdingos, megstancios vadovauti, pasidalinate teritorijas ir ganyklas? biggrin.gif

Linksmumu to nepavadinsi lotuliukas.gif Miegoti tenka su viena atmerkta akimi. biggrin.gif O šiaip mes puikiai suprantam, kad "sunkioji ginkluotė" (nagai ir dantys vienoje pusėje ir ragai ir kanopos kitoje) nepadės mums spręsti sudėtingų situacijų, todėl kai jos ateina - mes išsiskirstome į skirtingas aptvaro puses ir pagarbiu atstumu demonstruojame savo jėgą. biggrin.gif biggrin.gif O šiaip kad ir kokie dantys ir nagai, o katė yra katė - visada galima rasti priėjimą, paglostymą. Tik kad man su kanopa labai jau neįprastas tas glostymo manevras. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet aš mokausi. biggrin.gif
Atsakyti
Publicum, jus raset kad einat ragus atstates ir drugelio nesumindziojat biggrin.gif zinot ka as jums pasakysiu ir visiems jauciams vyrams kartu paemus - ogi nematot paprasciausiai jus tu drugeliu, nebent visai jau snervese ciauduli sukeltu smile.gif kitu smulkesniu padareliu taipogi biggrin.gif
Atsakyti