Įkraunama...
Įkraunama...

Silikoninės kepimo formos

QUOTE(simsi @ 2007 08 04, 08:54)
Aš nusipirkau Maximoj silikonines keksiukų formeles, mokėjau 9,99.  thumbup.gif 

O kelių keksiukų forma? Aš tokios ieškau ax.gif
Atsakyti
Labutis
Gal kuri naudojate šias formas?Labai patiko didelis asortimentas wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniska: 20 spalio 2007 - 08:40
QUOTE(Agniska @ 2007 10 20, 09:38)
Labutis
Gal kuri naudojate šias formas?Labai patiko didelis asortimentas wub.gif  wub.gif

as irgi ziuriu i jas ir labai jau noretusi isigyt, bet vis nedristu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2007 10 20, 23:20)
as irgi ziuriu i jas ir labai jau noretusi isigyt, bet vis nedristu  ax.gif

Aš kai jas pamačiau,tai sėdėjau išsprogdinus akis blink.gif lotuliukas.gif man visko visko reikia,bet kad labai daug ko noriu nėra schmoll.gif ,tai reiks palaukt kol atsiras,ir važiuot siaubt parduotuvę biggrin.gif
Atsakyti
as irgi vakar vyrui parodziau, sakau, noriu tokiu formu ax.gif sako, tai issirink, kokiu butent, o as - ir tos, ir tos, ir tos, ir dar va ta visai pravestu ir gal dar sita ..... blush2.gif pokalbis pasibaige tuo, kad jau susierzines klause, kur tu jas visas desi ir kam tiek daug kepsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2007 10 21, 13:30)
as irgi vakar vyrui parodziau, sakau, noriu tokiu formu ax.gif  sako, tai issirink, kokiu butent, o as - ir tos, ir tos, ir tos, ir dar va ta visai pravestu ir gal dar sita ..... blush2.gif  pokalbis pasibaige tuo, kad jau susierzines klause, kur tu jas visas desi ir kam tiek daug kepsi g.gif

Žinok,aš šiandien tai padariau,atsivedžiau kai vaikas prie žaislų lentynos lotuliukas.gif ir sakau ir šitos,ir tos,ir dar anos noriu,pažiūrėjo blink.gif sakau iššsirink kurių nori,ir jis perduos Kalėdų seniui,sakau tinka drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Galiu perleisti kuriai nors tupperware silikonine forma gelyte, nemaza ir gana gilia. Galeciau surasti kokia nuorodele, arba nufotkinti... Jeigu kas nori - rasykit zinute
Atsakyti
QUOTE(_pasikeitusi_ @ 2007 10 21, 20:34)
Galiu perleisti kuriai nors tupperware silikonine forma gelyte, nemaza ir gana gilia. Galeciau surasti kokia nuorodele, arba nufotkinti... Jeigu kas nori - rasykit zinute

Norėčiau ir foto,ir kainos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2007 10 21, 16:39)
Žinok,aš šiandien tai padariau,atsivedžiau kai vaikas prie žaislų lentynos lotuliukas.gif ir sakau ir šitos,ir tos,ir dar anos noriu,pažiūrėjo blink.gif sakau iššsirink kurių nori,ir jis perduos Kalėdų seniui,sakau tinka drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif

bet iki kaledu senelio dar 2 menesiai schmoll.gif , o as DABAR noriu. Sian vel zyziau, pirstuku rodziau blush2.gif Jau sake, niu, gal wink.gif
bet gerai palyginai, butent kaip mazas vaikas 2.gif del tu formu pasijauciau - noriu ir viskas yahoo.gif
Atsakyti
dabar TUPERWARE labai gera kaina yra 19 perliukų silikonine forma, tinkanti ne tik guminukams gaminti, bet ir mažiems saldainukams, mini keksiukams, ir visokiems labai gražiems dalykams.
dar šią savaitę ji kainuoja 29 lt( nuo kitos jos kaina bus 59 lt), jei kam reika, galiu aprūpinti, labai gerai ir dovanų Kaledoms mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DAUKVILE: 21 spalio 2007 - 20:25
QUOTE(*Marija* @ 2007 10 21, 22:01)
bet iki kaledu senelio dar 2 menesiai schmoll.gif , o as DABAR noriu. Sian vel zyziau, pirstuku rodziau blush2.gif  Jau sake, niu, gal wink.gif
bet gerai palyginai, butent kaip mazas vaikas 2.gif  del tu formu pasijauciau - noriu ir viskas  yahoo.gif

Nu taip,dar 2 mėnesiai,bet šiandien nuvažiavom į Senukus,tai nusipirkau dvi skardas teflonines,vienč tokią didelę su rankenėlėm,o kitą tokią siaurą ilgą,tai toj antroj jau šiandien ir pyragą išsikepiau,labai liuks,nei prilipo,nei ką.Tai gal ir tie 2 mėnesiai neprailgs lotuliukas.gif

QUOTE(DAUKVILE @ 2007 10 21, 22:12)
dabar TUPERWARE labai gera kaina yra 19 perliukų silikonine forma, tinkanti ne tik guminukams gaminti, bet ir mažiems saldainukams, mini keksiukams, ir visokiems labai gražiems dalykams.
dar šią savaitę ji kainuoja 29 lt( nuo kitos jos kaina bus 59 lt), jei kam reika, galiu aprūpinti, labai gerai ir dovanų Kaledoms mirksiukas.gif

O kaip atrodo? ax.gif Pasidariau abžora,visko reikia doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2007 10 21, 20:16)
Nu taip,dar 2 mėnesiai,bet šiandien nuvažiavom į Senukus,tai nusipirkau dvi skardas teflonines,vienč tokią didelę su rankenėlėm,o kitą tokią siaurą ilgą,tai toj antroj jau šiandien ir pyragą išsikepiau,labai liuks,nei prilipo,nei ką.Tai gal ir tie 2 mėnesiai neprailgs lotuliukas.gif
O kaip atrodo? ax.gif Pasidariau abžora,visko reikia doh.gif  biggrin.gif

jau įdejau nuotraukytę mirksiukas.gif
Atsakyti