Įkraunama...
Įkraunama...

Silikoninės kepimo formos

Ar naudojate kuri nors TEFAL silikonines formas? Aš šiandien pirmą kartą tokias mačiau bigsmile.gif Bet patiko, nes atrodo gan tvirtos (gal net storesnės nei TW) ir pirgesnės thumbup.gif
Atsakyti
Naujiena thumbup.gif kas megsta silikonines tupervare formas thumbup.gif vasario men perkant didziaja forma g.gif dovanu duoda mentele nebloga
Atsakyti
Sveikos. Noreciau surengti tupervare vakareli ax.gif Rasykit i az
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2007 01 29, 01:49)
Sveikos. Noreciau surengti  tupervare vakareli  ax.gif Rasykit i az

pažiūrėk į a/ž ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2007 01 29, 02:49)

kuriam mieste gyveni?
rašyk adresu dėl vakarėlio mmu@takas.lt
Atsakyti
turiu aš Dr Ouecker firmos formą iš "rimi". Gavau dovanų gal prieš 3 metus - tvirta, gera, puiki. Ir, man rodos, niekuo nenusileidžia Tuperwarinėm (atleiskit, platintojos, na, bet man nepriimtinos tos visos jūsų reklamos - ne stebuklingi daiktai, oi ne. Ir parduotuvėj nuėjus galima rasti ne prastesnių). tik forma kekso, o aš noriu tokios universalios dar. Tad va sudomino pigios, po 20 Lt "maximoj" tokios praktiškos formos "Vulcano" skardikės. Gal kas turite ir naudojatės? Kaip jos? Kaip supratau, Tescoma neblogos.... O "Vulcano"? Kas turite, gal galėtumėt parašyti savo atsiliepimus?
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2007 01 29, 00:49)

Visoms dekui, jau susitariau
Atsakyti
QUOTE(anastazas @ 2007 01 29, 23:17)
turiu aš Dr Ouecker firmos formą iš "rimi". Gavau dovanų gal prieš 3 metus - tvirta, gera, puiki. Ir, man rodos, niekuo nenusileidžia Tuperwarinėm (atleiskit, platintojos, na, bet man nepriimtinos tos visos jūsų reklamos - ne stebuklingi daiktai, oi ne. Ir parduotuvėj nuėjus galima rasti ne prastesnių). tik forma kekso, o aš noriu tokios universalios dar. Tad va sudomino pigios, po 20 Lt "maximoj" tokios praktiškos formos "Vulcano" skardikės. Gal kas turite ir naudojatės? Kaip jos? Kaip supratau, Tescoma neblogos.... O "Vulcano"? Kas turite, gal galėtumėt parašyti savo atsiliepimus?

kiek supratau jos ne kiek giria indus o siulo pabandyti isigijus gaminti ka nors as buvau keliuose vakareliuose ir labai daug ismokau ko pasigaminti , o pasakykit ar maksimoj ar kitur kur keicia jei jei buna brokas ar kas atsitinkaindui, viena inda keiciau po 2metu naudojimo manau , tai manau jau greit nebereikes jiems ir reklamos o reklamuoja dabar visi kas netingi
Atsakyti
Taip norejau paskaityneti o "apmires" puslapis ar niekas nieko negaminat
Atsakyti
ATsirado daili nauja Tupperware silikonine forma:

user posted image

keletas recepteliu smaliziams:

„Madeleine“ pyragėliai su citrina(16 vnt.)

2 kiaušiniai (baltymus atskirti nuo trynio), 100 ml cukraus, 200 ml miltų, 1 šaukštelis kildinimo miltelių, 3 šaukštai citrinos sulčių, pusės citrinos tarkuotos žievelės, 80 g ištirpinto sviesto.

Glaistas: cukraus pudra sumaišyta su citrinos sultimis. Įkaitinti orkaitę iki 2500 C. "Quick Chef" suplakti baltymus. Į "Quick Chef" su baltymais sudėti cukrų ir trynius. Vėl viską sumaišyti. Po to vėl dėti miltus, kildinimo miltelius, supilti citrinos sultis, sudėti tarkuotą žievelę ir išlydytą sviestą. Maišyti tol, kol tampa vientisa masė. Gautą masę sudėti į „Madeleine“ formą. Orkaitėje sumažinti temperatūrą iki 2000C, dėti formą ir kepti 4 min. Vėl sumažinti iki 1800C temperatūrą ir dar kepkite 4 min. Iš formos išimti pyragėlius dar šiltus. Patepti juos glaistu.

Pagaminimo laikas: 20 min.

„Madeleine“ pyragėliai su šokoladu ir migdolais (16 vnt.)

2 kiaušiniai (tryniai atskirti nuo baltymų), 75 g juodo šokolado, 75 ml grietinėlės, 25 g aliejaus, 50 ml miltų, 50 ml cukraus pudra, 50 ml smulkiai sutarkuotų migdolų

Įkaitinti orkaitę iki 2200C. „Mikro Plus“ inde ištirpinti šokoladą. Į šokoladą supilti grietinėlę ir aliejų. „Quick Chef“ išplakti baltymus. Sumaišyti miltus, kildinimo miltelius, cukraus pudrą, trynius ir migdolus (susmulkintus). Į gautą masę sudėti baltymus ir šokoladą ir išmaišyti. Tešlą supilti į silokono formą. Orkaitės temperatūrą sumažinti iki 2000C ir kepti 4 min. Sumažinti temperatūrą iki 1800C ir dar kepti 4 min. Iš formos pyragėlius išimti dar šiltus.

„Medeleine“ pyragėliai su šokoladu (32 vnt.)

150g juodo šokolado, 125 g sviesto, 150 ml cukraus, 5 kiaušiniai ( baltymus atskirti nuo trynių), 30 ml miltų

Įkaitinti orkaitę iki 2000C. Šokoladą ištirpinti kartu su sviestu. Trynius išplakti kartu su cukrumi. Į gautą masę sudėti ištirpintą šokoladą, miltus ir gerai išmaišyti. Gerai išplakti baltymus (iki standžių putų) ir įmaišyti į tešlą. 2 silikono formas padėti ant šaltos skardelės, užpildyti tešla ir kepti 10 min., 2000C temperatūroje. Prieš išimant pyragėlius iš formos, palaukti pora minučių . Po to galite vėl kepti.

Atsakyti
Aš nusipirkau Maximoj silikonines keksiukų formeles, mokėjau 9,99. thumbup.gif Ir kepa jose labai gerai, niekas neprilimpa. Mačiau pirkti ir kitokių silikoninių formų ir kainos tikrai nedidelės.
Atsakyti
As pirkau Maximoj Vulkano firmos,bet dar nieko negaminau blush2.gif
Atsakyti